If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
37%
NU
33
62%

Total votes : 53

Postby ^Angel^ on Fri Aug 26, 2005 9:35 pm

eu lucrez,si pot spune ca scot destui bani din ceea ce fac ca sa fiu in stare sa intretin un copil.si la faza cu cosmarurile,poti stii asta numai daca ai avortat.daca ai avortat stii despre ce vorbesc,daca ai avortat si nu ai avut cosmaruri...norocul tau.si in plus,de ce sa se ajunga la avort cand exista atatea metode contraceptive,exista si pilula de a doua zi....totusi,nu mai traim pe vremea lu' ceasca cand se gaseau prea greu.totusi...daca te-ai hotarat sa faci asta trebuie sa te gandesti si la consecinte.si pot spune ca eu in momentul asta daca as ramane insarcinata as fi in stare sa-l cresc si singura.chiar daca as avea probleme cu parintii,chiar daca as fi mama singura.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Fri Aug 26, 2005 9:47 pm

marry

intr-un fel sunt de acord cu tine. a gresi este uman spune o vorba veche si inteleapta. sunt multe cupluri ce gresesc: betie, impuls de moment, prezervative prost facute sau expirate si lista poate continua.

la faza cu partea psihica imi permit sa te contrazic. informatiile nu sunt zise de angel personal ci adunate din diverse surse informative (si eu detin asa ceva, deci iti arat cu cea mai mare placere cand vrei)

revenind la cazurile specificate de tine. ar fi absurd sa acuzi o tanara care ajunge la avort dintr-o chestie pt care nu e vinovata (cazul violului). e drept ca o poti acuza mult si bine pentru neatentie in celelalte cazuri (si nu doar pe ea ci si pe tatal viitorului copil) etc.

cat despre adoptie - ti se rupe sufletul - nu neg, dar.... gandeste-te ca altfel ii rapesti viitorul.

situatiile pot fi multe. in orice caz: poate intra in contrast ceea ce voi zice acum cu ceea ce am zis pe alte pagini, dar poate ar trebui sa intelegem ca nici o femeie nu face avort din placere. e drept - sunt multe care o fac din prostie - necunoastere - neinformare si altele de genul, dar nu merita "bagate in aceeasi oala" toate cele ce avorteaza.

sunt multe chestii care se bat cap in cap in privinta avortului pt ca difera de la poveste la poveste treaba. sincer....
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby marry on Fri Aug 26, 2005 10:01 pm

Ce salariu zici ca ai?? Daca stau bine si ma gandesc, facandu-mi in minte o socoteala, am ajuns la o suma de vreo 10-15 milioane pentru a intretine un bebel. Si suma asta sa o ai in fiecare luna....ca sa nu mai vorbesc ca si tu trebuie sa te intretii....
Daca tu detii capitalul asta...bravo tie... felicitari!
Cat despre partea cu cosmarurile... iti spun ca nu sunt adevarate... astea se vad doar in filme....sau persoana in cauza sa fie prea sensibila sau sa-i para rau de ceea ce a facut. Si atunci vin cu intrebarea: de ce s-a decis sa faca pasul asta deca stie ca nu va suporta??????
Si inca un lucru...cunosc un caz in care fata a ramas insarcinata cu faimoasele pastilutze si avea si uterul retrovers (asta inseamna ca sunt mici sansele de a ramane insarcinata)...si a trebuit sa faca avort...
Asa ca nici o metoda nu este pe deplin sigura...prezervativele...se pot rupe si iar nu ai rezolvat nimic....
Deci cum o dai tot nu va iesi bine.... doar sa fii fosrte norocoasa sa treci prin viata fara sa faci un avort.... Oare cate femei sunt pe lumea asta care nu au nici un avort??? Poate doar cele care au 10-11 copii de crescut :))

combinatia perfecta
marry

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Fri Aug 26, 2005 10:17 pm

marry wrote:Asa ca nici o metoda nu este pe deplin sigura...prezervativele...se pot rupe si iar nu ai rezolvat nimic....

asa cum am zis cu un mesaj mai sus - multe se pot intampla si sa nu fie vina ta

marry wrote:Deci cum o dai tot nu va iesi bine.... doar sa fii fosrte norocoasa sa treci prin viata fara sa faci un avort.... Oare cate femei sunt pe lumea asta care nu au nici un avort??? Poate doar cele care au 10-11 copii de crescut :))

aici te contrazic ;) crede-ma ca sunt MULTE femei care nu au facut nici un avort... extrem de multe...

nu stiu de ce dar am impresia tu ai inteles din discutia de aici ca noi suntem genul de oameni care acuza femeile ce fac avorteaza si propun arderea lor pe rug :-/

nu e asa mai marry :( iata cateva exemple din paginile anterioare:

Keira wrote:Oricat as fi eu impotriva avortului, nu le condam sau le dispretuiesc pe cele care avorteza, dar ma dezgusta si ma infioara cand vad ca atatea femei parcurg perioada sarcinii, naste, si apoi , imediat, isi arunca copilul(inca viu) la gunoi sau il ineaca in dero sau in alte prostii.

snappy wrote:si stii care e faza si mai enervanta?... ca DUPA realizeaza si ele ce au facut... asa e omul... da cu caramida in cap... te omoara si DUPA iti zice ca ii pare rau...
ar trebui sa GANDIM inainte.... nu sa omoare copilul si dup-aia sa apara la TV plangand si spunand ca-i pare rau... E PREA TARZIU... MULT PREA TARZIU... pentru scuze sau... explicatii...

creppin'on you wrote:eu pe astea care fac asa ceva le-as strange de gat, sa vada si ele cum e..

nu se referea deci la cele ce fac avort ci la cele ce-l ucid dupa ce-l nasc - si replicile dure de dupa de asemenea se refera la uciderea DUPA nastere. eu tare cred ca tu ai vazut cuvinte dure si ai crezut ca sunt la adresa femeilor ce recurg la avort.
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby marry on Fri Aug 26, 2005 10:17 pm

Intr-adevar sunt multe lucruri care se bat cap in cap in privinta avortului...si nici daca am discuta un an intreg despre asta tot nu i-am da de capat...
Da, sunt si cazuri in care femeile au cosmaruri dupa avort, dar sunt cazuri cu un numar mai mic.... stii ca atunci cand faci campanii impotriva unui lucru aduni cele mai naspa exemple pentru a le prezenta....asa a fost si in cazul asta...
Prefer sa nu intru in prea multe detalii ca nu vreau sa spun ceva ca mai apoi sa regret...asa ca ma opresc aici...

combinatia perfecta
marry

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Sat Aug 27, 2005 12:40 pm

Daca se rupe prezervativul, mai exista si pastila de "dupa". Si poate fi evitat avortul.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby cartush on Sat Aug 27, 2005 12:55 pm

Am o prietena care e farmacista si vorbeam cu ea de chestii d-astea si imi spune ca exista n posibilitati...daca se rupe prezervativul o data, iei pastila "de dupa", daca se rupe si a doua oara? N-ai voie sa mai iei pastila aia iar, pt ca se ia doar o data la 6 luni si mai ales, trebuie s-o iei la maxim 72 de ore de la contact...in cazul asta ce mai faci?
Eu ma gandeam...oare daca iti iei toate masurile de precautzie...cum ar fi? [ot]Conform legilor lui Murphy..."Daca stii ca ceva nu poate merge prost si iti iei toate masurile de precautie corespunzatoare, atunci altceva va merge prost." :)) [/ot]
Deci cascati ochii bine sa nu va para rau dup-aia... ;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby mari on Fri Sep 02, 2005 7:30 pm

Snappy wrote:marry

lsituatiile pot fi multe. in orice caz: poate intra in contrast ceea ce voi zice acum cu ceea ce am zis pe alte pagini, dar poate ar trebui sa intelegem ca nici o femeie nu face avort din placere. e drept - sunt multe care o fac din prostie - necunoastere - neinformare si altele de genul, dar nu merita "bagate in aceeasi oala" toate cele ce avorteaza.

sunt multe chestii care se bat cap in cap in privinta avortului pt ca difera de la poveste la poveste treaba. sincer....

Sunt total de acord. Sunt situatii si situatii...E foarte usor sa iei piatra si sa arunci cu ea ...
Am citit cu mare atentie tot...A fost o lectura interesanta pentru mine , o femeie de 49 de ani, care si-a trait cei mai frumosi ani ai tineretii ei sexuale sub umbra fricii unei sarcini nedorite. Ma bucur ca pe voi va preocupa acest lucru. Sunteti niste tineri responsabili (cei de pe forum cel putin...) Aveti tot dreptul la opinii pro sau contra avort...Sa dea Dumnezeu sa nu ajungeti niciodata sa fiti nevoite, voi fetelor in special, sa treceti prin asa ceva... Dar in ani ,eu am invatat ceva... Sa nu mai judec eu anumite fapte...Am invatat sa ma judec pe mine mai intai si sa ma abtin de a emite judecati la adresa altor persoane. Acum exista multe posibilitati de a evita un avort. Sincer va spun ca eu nu prea le cunosc ..nu mai am nevoie de ele. Pentru voi viata sexuala poate fi traita frumos si fara prea multe griji. Parca va invidiez putin...Glumesc ! Am trei copii, doua fete si un baiat, castorit de anul trecut din august dupa o relatie de aproape 7 ani. Eu discut cu copii mei despre viata lor sexuala si invat de la ei niste lucruri. Sper sa nu vi se para deplasat acest lucru. Dar asa cum am mai spus, nu mai stiu in ce topic, sunt foarte buna prietena cu copii mei. Fata cea mica , anul trecut, cand a implinit 18 ani mi-a spus ca vrea sa inceapa viata sexuala. Era deja prietena cu un baiat de 1 an (sunt impreuna si acum), mai mare ca ea cu aproape 7 ani. Am avut o strangere de inima, de ce sa nu recunosc. Cand am prins un moment am discutat cu amandoi si i-am intrebat cum vor proceda sa nu se intample sa ramana insarcinata. Stiau exact ce au de facut. Au mers la medic, au facut analize, i-a prescris anticonceptionale si.....Cred ca intr-o relatie stabila, in care exista si responsabilitate este mai greu sa se intample "accidente"...dar daca totusi se intampla , fiecare are libertatea sa aleaga.E cazul sa ma opresc! M-am intins la vorba! :oops:
mari

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 5:21 pm

sunt impotriva avortului....eu nu sunt in stare sa omor un animal....da pay sa omor un copilas fara aparare?

bine a zis keira ca dak nu ai cu ce sa-l hraneshti nu mananci tu si ii dai copilului....
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby creppin'on you on Thu Sep 08, 2005 10:09 pm

andreeam wrote:bine a zis keira ca dak nu ai cu ce sa-l hraneshti nu mananci tu si ii dai copilului....

si crezi ca unui copil ii trebuie numai mancare?
pt un copil se cheltuie mult mai mult decat pt un adult
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to AVORTUL - Zambetul Furat