Snappy wrote:marry
lsituatiile pot fi multe. in orice caz: poate intra in contrast ceea ce voi zice acum cu ceea ce am zis pe alte pagini, dar poate ar trebui sa intelegem ca nici o femeie nu face avort din placere. e drept - sunt multe care o fac din prostie - necunoastere - neinformare si altele de genul, dar nu merita "bagate in aceeasi oala" toate cele ce avorteaza.
sunt multe chestii care se bat cap in cap in privinta avortului pt ca difera de la poveste la poveste treaba. sincer....
Sunt total de acord. Sunt situatii si situatii...E foarte usor sa iei piatra si sa arunci cu ea ...
Am citit cu mare atentie tot...A fost o lectura interesanta pentru mine , o femeie de 49 de ani, care si-a trait cei mai frumosi ani ai tineretii ei sexuale sub umbra fricii unei sarcini nedorite. Ma bucur ca pe voi va preocupa acest lucru. Sunteti niste tineri responsabili (cei de pe forum cel putin...) Aveti tot dreptul la opinii pro sau contra avort...Sa dea Dumnezeu sa nu ajungeti niciodata sa fiti nevoite, voi fetelor in special, sa treceti prin asa ceva... Dar in ani ,eu am invatat ceva... Sa nu mai judec eu anumite fapte...Am invatat sa ma judec pe mine mai intai si sa ma abtin de a emite judecati la adresa altor persoane. Acum exista multe posibilitati de a evita un avort. Sincer va spun ca eu nu prea le cunosc ..nu mai am nevoie de ele. Pentru voi viata sexuala poate fi traita frumos si fara prea multe griji. Parca va invidiez putin...Glumesc ! Am trei copii, doua fete si un baiat, castorit de anul trecut din august dupa o relatie de aproape 7 ani. Eu discut cu copii mei despre viata lor sexuala si invat de la ei niste lucruri. Sper sa nu vi se para deplasat acest lucru. Dar asa cum am mai spus, nu mai stiu in ce topic, sunt foarte buna prietena cu copii mei. Fata cea mica , anul trecut, cand a implinit 18 ani mi-a spus ca vrea sa inceapa viata sexuala. Era deja prietena cu un baiat de 1 an (sunt impreuna si acum), mai mare ca ea cu aproape 7 ani. Am avut o strangere de inima, de ce sa nu recunosc. Cand am prins un moment am discutat cu amandoi si i-am intrebat cum vor proceda sa nu se intample sa ramana insarcinata. Stiau exact ce au de facut. Au mers la medic, au facut analize, i-a prescris anticonceptionale si.....Cred ca intr-o relatie stabila, in care exista si responsabilitate este mai greu sa se intample "accidente"...dar daca totusi se intampla , fiecare are libertatea sa aleaga.E cazul sa ma opresc! M-am intins la vorba!