If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
37%
NU
33
62%

Total votes : 53

Postby Keira on Thu Jun 16, 2005 4:14 pm

Si s-a lasat linistea dupa mesajul lui thecandy. Fara cuvinte?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Tue Aug 23, 2005 12:01 pm

Nu sunt de acord in primul rand te gandesti si la consecinte iar fiinta respectiva nu are nici o vina daca tu nu te gandesti oleaca inainte
Catalin

membru special
membru special

Postby MoonLight on Wed Aug 24, 2005 11:30 pm

Nu sunt de acord cu AVORTUL! Dar sunt cazuri knd copilul este conceput din greseli mari! Ideea e k 'tatal' copilului nu prea se implica si vrea k fata sa avorteze! Singura nu s-ar descurca k sa numai zic k
si-ar strica viata si munca de 7-8 ani! Faza e k de 7-8 ani ea incearca sa ajunga sus si o sa ii mai ia ceva timp dar dak nu ar face avort nu numai k nu ar avea tata respectivul copil dar toata aceasta munca facuta de ea cu propriile puteri ar fi ruinata!

probleme in +: Tatal e in strainate
Mama in mare parte e plecata dar o mai sustine

In acest caz avortul e NECESAR zic eu! :cry:

MoonLight

membru special
membru special

Postby Snappy on Wed Aug 24, 2005 11:38 pm

mai MoonLight bineinteles ca sunt cazuri si cazuri

cum am mai discutat cu vreo 2-3 fete - cazul unui viol: si in acel caz 80%-90% din victime aleg avortul (daca raman insarcinate) - cine ar vrea sa stea 9 luni in pantec cu un pacat ?

situatia materiala iarasi - o problema pentru multi, dar... nu stiu - sincer - sunt case de copii (desi la noi sunt JALNICE majoritatea) - sunt oameni care au nevoie de un copil si care nu il pot avea din motive de sanatate, deci o solutie s-ar putea gasi.

dar... vorba aceea: e mai simplu sa dai xxxx lei si sa faci un avort - nu mai pierzi 9 luni din viata + durerile facerii + regretul de dupa (ca l-ai dat).....

dar la avort cate regrete nu sunt?... ohohohooo
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Wed Aug 24, 2005 11:43 pm

oare?adik sunt atatea mame singure...daca vrea copilul oare nu merita efortul pe care va trebui sa-l faca?

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MoonLight on Thu Aug 25, 2005 12:31 am

Deci nu ma asteptam sa intelegeti pentru k nu va aflati in situatia ei! E cea mai buna amica a mea cu ea vorbesc despre multe chestii si vb foarte deschis! Dar dak ati sti situatia...! Ati intelege! Eu am spus nu sunt de acord 99% cu avortul! Fata asta se incadreaza in 1% ramas :((

Deci voi ati prefera sa pastrati 1 copil p care tatal 100% nu l-ar recunoaste k find al lui si sa stati singur sa-l cresteti? Cati baieti ar fi de acord sa mai fie cu ea va intreb eu??? Putini va asigur! Poate oameni k snnapy sa zicem dar sincer oameni k el...cam putini :cry: Si situatia materiala e cam.... :(
MoonLight

membru special
membru special

Postby ^Angel^ on Thu Aug 25, 2005 12:36 am

da,eu inteleg,dar eu,daca as fi mama,nu as renunta la copilul meu,chiar daca ar trebui sa renunt la tot pt el.asta zic eu,ea face ce-i dicteaza inima.dar inainte de a face asta,trebuie sa stie care sunt implicatiile.dupa avort femeile au cosmaruri cu copii omarati,devin depresive,se indeparteaza de lume...e greu,prea greu.oricum,va avea nevoie de ajutorul tau neconditionat,orice hotarare va lua.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby guiness on Thu Aug 25, 2005 12:37 am

avort pentru ca

/ ori n-ai bani cu ce sa-l cresti

/ ori e defect

in rest nu ai nici o scuza, ca sa zicem ca iti cresc tatele si se lasa sau ca nush mai ce pretentie, ca avortezi ca saptamana viitoare tre sa fii la paris si tot asa, shit, it;s a crazy world
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby MoonLight on Thu Aug 25, 2005 1:41 am

^Angel^ wrote:oricum,va avea nevoie de ajutorul tau neconditionat,orice hotarare va lua.

Asa e il va avea! Si eu il voi acorda! E cam nasoala situatia dar asta este :cry:
MoonLight

membru special
membru special

Postby marry on Fri Aug 26, 2005 8:42 pm

Angel, mi-a atras atentia ceea ce ai spus....la varsta de 18 ani cati ai tu, nu cred ca te poti considera psiholog sa poti vorbi despre ceea ce simte o femeie dupa un avort... si chestia cu cosmarurile, asta e o prostie....
Nu va mai luati dupa toti, ca nu tot ce zboara se mananca...
Si inca ceva, daca tu acum ai ramane insarcinata( dau exemplu) cu prietenul tau la care tii, sau in urma unei greseli, sau...cine stie ,in urma unui viol, tu vrei sa spui ca pastrezi copilul, indiferent de situatie?
Chiar daca parintii tai iti spun ca te vor da afara din casa daca il pastrezi si nu te vor mai considera copilul lor niciodata? Atunci ce vei face? Il nasti ca apoi sa-l dai la un centru pentru copii? Sau il lasi alungat printr-un spital? Sau in cel mai rau caz, il lasi intr-un parc ca ...cine stie, poate o familie cu suflet bun l-ar adopta??? Caci la varsta ta nu cred ca detii suficiente finantari sa poti spune ca il cresti singura! Cu ce bani? Cu alocatia ta? Un copil presupune responsabilitati mari, sacrificii multe si mai ales multi bani pentru scutece, lapte, hainute...etc Tu detii un capital destul de mare pentru a face astfel de sacrificii pentru copilul asta?
Sincer iti spun ca in situatia asta ai face un avort.... si te poti jura ca nu, ca nu am sa te cred!!
marry

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to AVORTUL - Zambetul Furat