If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

pe locul 2

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Postby not_so_innocent on Sun Dec 31, 2006 9:29 pm

da am permis si am gresit, a fost un test din partea lui si mia spui ca mai bine nu faceam asta, insa am facut o pt a nu-l pierde
dar din orice greseala se invata ceva nu?

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Tue Jan 02, 2007 8:54 am

Dap ... se pare ca am fost pus si pe locul doi. Insa eu aflam mereu dupa ce se termina relatia. Asta e ... daca mi-a fost dat sa cunosc numai javre de femei. Uite asa se duc baietii buni. Si ce fel iubeam, si cat ma daruiam, si cat visam .... pentru ???
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Vaal on Wed Jan 03, 2007 12:21 am

[ot]@One4You2Love, "javre de femei"? poate s-au purtat rau cu tine.. dar tot nu cred k ar trebui sa vb asa despre ele! poate k nu te-au iubit si tot ce te asteptai k ele sa faca pt tine au facut pt altcineva. si cele pe care le consideri u "javre" s-ar putea sa fie "femeia vietii lui" pt unu'...
dar ce tot aberez yo? nici nush de ce am sarit in aparea alora... nici eu n-am o parere buna despre oameni in general.. mie 70% pe putin mi se par nemernici si consider k ma incadrez si eu in procentul ala.. whatever..[/ot]

51% angel, 49% devil! Don't push it!
Vaal

Descurcaret
Descurcaret

Postby vera on Wed Jan 03, 2007 1:16 am

sincer da... dar pentru foarte putin timp... m-am trezit repede la realitate si am decis ca merit mai mult... asa ca am renuntat sa mai fiu pe vreun loc pt pers respectiva... e vorba de demnitate in cazul asta...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -

Postby Hazard on Tue Jan 09, 2007 8:25 pm

Catalin wrote:Locul 2?=))
Nici pe ala nu l-am apucat, au fost inaintea mea, parintii ei, facultatea, prietenele ei, etc, etc. De multe ori m-am simtit pe ultimul loc asa ca nu stiu cum este sa fi pe locul 2 mai ales cand inaintea ta sunt alte lucruri si persoane mai importante si conteaza mai mult ce spun altii decat ce ai tu de spus.
Asa m-am simtit dar niciodata nu am luat masuri pentru ca la un moment dat am "ramas si eu fara benzina" si am preferat sa fiu si eu indiferent.

Vorba cantecului: " Lucrurile bune sunt doar bune la inceput" oricum, mereu am crezut ca nu se mai merita sa te implici intr-o relatie si mai ales cu o persoana pe care nu o cunosti suficient de bine=greseala fatala.

de ce ma vad pe mine in tot ce ai scris acolo...

si credeam ca e ceva in neregula cu mine ca am suportat atata timp sa fiu undeva acolo in spate , vad ca mai sunt si altii ca mine.. normal ca am continuat sa lupt pt ca iubeam pt ca tot asteptam si visam la o schimbare dar vba ta catalin, s-a terminat benzina aia si s-a terminat si asteptarea si iluziile. Puteam fi pe primul loc pt altcineva in tot timpul asta, dar nu puteam sa renunt atata vreme cat credeam ca mai avem o sansa. Asa e iubirea, tampeste si te face sa devii slab, si atunci accepti sa fii si pe locul 2 daca asa il/o vei putea pastra inca putin macar.

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Re: pe locul 2

Postby Micha on Fri Feb 22, 2008 12:57 am

ma uit la mine acum si vad ca am invatat sa fiu mai egoista. Nu pot sa zic ca imi place dar e mai usor, doare mai putin. E frumos sa te simti asa importat pt cineva, sa te puna pe primul loc ca sa nu te pui tu singur pe al 2-lea... Imi lipsea enorm sa fiu asa rafatata ca acum, sa am parte de surprize din senin, sa ma simt importanta :x Si-mi dau seama ca nu-mi mai place sa fiu pe locul 2
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Previous

Return to Fapte si Gesturi In Iubire