If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mama as fi vrut sa te cunosc !

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Mama as fi vrut sa te cunosc !

Postby corynn_2005 on Fri Aug 26, 2005 6:14 pm

De fiecare data cand aud cuvatul "avort" ma ingrozesc ~x( si imi aduc aminte de o povestioara pe care am citit-o cu mult timp in urma pe care as vrea sa vi-o zic si voua ! sper sa va placa !

Mama, as fi vrut sa te cunosc !

5 octombrie - Astazi a inceput viata mea. Parinti mei inca nu stiu. sunt mai mica decat un samburas de mar, dar de acum sunt eu insami. o fiinta umana. Si desi asa de putin formata e sigur ca voi fi fetita. Voi avea parul blond si ochi albastri si stiu ca voi indragi florile.
10 octombrie - Am mai crescut putin, dar sunt inca mica si nu pot face nimic, mama face aproape totul pentru mine. Cea ce este curios este faptul ca inca nu stie ca ma poarta in pantece si ca ma hranesc cu sangele ei.
23 octombrie - A inceput sa mi se formeze gura, ia ganditiva putin! peste un an am sa rad, mai tarziu am sa vorbesc. Cine poate sustine ca nu sunt o adevarata persoana ? Sunt cineva, asa cum firmitura de paine, orcat de mica ar fi, este totusi paine.
27 octombrie - Inima mea a inceput sa bata de la sine. de acum inainte ea va bate mereu in tot cursul vieti mele, fara sa se opreasca vreodata ca sa se odihneasca. Si apoi dupa multi ani ea va obosi si se va opri si eu voi muri. Dar pana atunci eu sunt la inceputul eternitati mele, nu la sfarsitul ei.
2 noiembrie - Cresc putin in fiecare zi. Bratele si picioarele mele prind sa capete forme. Dar va trebuie sa astept inca o buna bucata de vreme pana cand picioarele mele sa ma poarte si eu sa ma arunc in bratele mamei mele, sa-l pot imbratisa si pe tatal meu.
12 noiembrie - Acum a inceput sa se formeze micutele degete la mainile mele. E de mirare cat sun de mici si totusi ele vor fi minunate! Ele vor sti sa mangaie un caine, sa arunge o minge, sa culeaga o floare, sa atinga o alta mana... poate ca intr-o zi voi picta un tablou...
20 noiembrie - Astazi pentru prima oara, doctorul i-a spus mamei sa sunt acolo, intradevar plina de viata... Esti fericita mama ???
25 noiembrie - Tatal meu si mama mea nici nu stiu ca sunt o fetita. Poate ca ei vor astepta un baietel. Dar eu am sa le fac o surpriza si o sa ma cheme Ecaterina ca pe mama mea
10 decembrie - mi s-a format si fata, sper ca o sa seman cu mama
13 decembrie - Am inceput chiar sa vad, dar e inca intunecat totul in jurul meu. In curand insa ochi mei se vor deschide la lumina soarelui, a florilor. N-am vazut inca nici marea, nici muntele, nici curcubeul, oare cum vor fi in realitate ?
14 decembrie - Mama aud cum iti bate inima, ma intreb daca si tu auzi inima mea care bate asa de incet tap-tap tap- tap ! O sa ai o fetita sanatoasa si voinica mama... ai sa vezi! Abia astept sa ma cuibaresc in bratele tale, sa-ti mangai fata. Sa te privesc in ochi. Si tu ma astepti asa cum te astept si eu, nu-i asa ?
20 decembrie - Mama mama de ce i-ai lasat sa puna capat vieti mele? Am fi fost asa de fericite impreuna....................

:)
corynn_2005

Bebelush
Bebelush

Postby Snappy on Fri Aug 26, 2005 7:02 pm

stiam de la keira povestioara (intr-o forma putin altfel)

oricum... mc fain ca ai amintit-o aici corynn
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby onix on Fri Aug 26, 2005 7:42 pm

Se spune ca un copil capata suflet inca din momentul in care este conceput, atunci cand se formeaza acel zigot (celula-ou) din care va aparea mai tarziu "micul marinar". Sunt de acord cu avortul atunci cand e caz de un fat cu malformatii congenitale, cu eventuale anomalii genetice transmise de la parinti, sau atunci cand sarcina ar afecta viata mamei. Exista tot felul de metode contraceptive pe piata, cel mai bine e sa se previna o sarcina nedorita. Avortul nu implica neaparat incetarea existentei unui embrion, ci si o trauma pentru acea mama.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Fri Aug 26, 2005 7:47 pm

pentru mai multe vorbe despre avort iata aici un topic deja creat :)

http://www.discuta-liber.com/viewtopic.php?t=469
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Tue Aug 30, 2005 5:56 pm

Mie imi dau lacrimile de fiecare data cand citesc astfel de povestioare... pentru ca dincolo de poveste sta cruda realitate... :(

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 5:33 pm

nu stiam acea povestioara.....e atat de trist faptul ca unele persoane cred ca copilul e un blestem
oare cand isi vor da seama ca de fapt copilu este o binecuvantare?
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Micha on Wed Sep 07, 2005 5:44 pm

e o binecuvantare dar de ce nu te gandesti ca sunt uneori momente cand e o grija in plus.Sunt atatea probleme care pot aparea si pe care nu le poti rezolva iar aparitia unui copil face totul sa fie si mai greu.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 5:48 pm

eu nu admit asta....o data ce nu te-ai protejat trebuia sa te gandeshti la asta....
si apoi dc sa nu ne gandim ca poate asa ne e dat de la dumnezau

[ot]eu am o prietena care a fost nascuta de mama ei la 16 ani...va dati seama? si totusi a rezistat cu sarcina si sa si casatorit cu tatal copilului....au au vreo 16 ani de cand sunt casatoriti si le merge f bine ....[/ot]
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby alx on Sat May 06, 2006 4:26 pm

stiu povestea si ma cutremura fiori din crestet pana in talpi.este groaznic...si te lasa fara replica pentru un moment!
...si totusi se intampla...iar motivele nu sunt intodeauna o scuza.acum,realitatea este cruda si in ziua de azi se omoara fratii intre ei...
si atunci este avortul o solutie?
intrebare care nu isi gaseste raspuns in inima si sufletul meu.viata e cruda uneori,iar circumstantele te indeamna sa faci lucruri necugetate.nu iau apararea nimanui,si nici nu vreau sa judec.din fericire inca nu am fost pusa intr-o situatie asemanatoare si nici nu am avut groaznica pedeapsa de a alege
alx

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Sat May 06, 2006 4:33 pm

la inceput (cand am citit prima data in acest topic) am zis k nici nu concep sa s ajunga la asa ceva :avort...existand atatea "solutii d prevenire" :-t
stand d vorba cu pers care au facut asa ceva...si "vazand" ceea c lea determinat sa faca asa avort...park nu imi mai vine sa critic p nimeni...doar la un sg lucru ma gandesc:daca as fi fost si eu in aceeasi situatie as fi facut la fel? :don't-know:
rox

D-al forumului
D-al forumului

Next

Return to AVORTUL - Zambetul Furat