If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Intrebare de final!

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Postby Sweet Insanity on Sat Dec 30, 2006 6:12 pm

Nu as vrea ca la moartea mea sa planga sau sa sufere prea mult cei apropiati; sa fie impacati cu momentul respectiv. Vreau o inmormantare foarte simpla (atunci ce o sa comenteze unii de lipsa 'pompei'). Cei care vor veni acolo din lipsa de timp, curtoazie si alte motive un pic cam nepotrivite pot sa vorbeasca, sa gandeasca si sa faca ce vor ei. Insa vreau ca cei care tin la mine sa isi aminteasca de momentele frumoase impreuna, de tampeniile pe care le mai faceam (la inmormantarea strabunicii mele a fost asa si consider ca o fost un gest frumos fata de ea), lucruri mici si speciale.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby emmy20 on Sat Dec 30, 2006 11:31 pm

sa raspund sau nu ...mi-e cam frica !!! :mrgreen:

adevarul e ca nu stiu...dar nu as vrea plansete , si nici regrete ...sa ma tina mereu " vie " in suflet si in inima ...cred
cei care vor fi langa mine in acel moment ...as dori sa pastreze LINISTEA....asta imi doresc :)
linistea pentru ca asta visez mereu...sa fiu undeva in natura ,unde numai vantul se aude printre copaci .... as mai continua ..dar nu isi are locul in acest subiect :D
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby uby_4u on Sun Dec 31, 2006 1:58 am

trebuie neaparat sa ma vad eu in sicriu? brr.. nu vreau sa se uite la mine - sa ma vada asa, RECE.. nu.. si daca ar fi sa aud ce-ar spune, mi-ar placea sa-i aud rememorand diverse intamplari din viata mea.. majoritatea amuzante..

desi asta nu se va intampla, pt ca eu vreau neaparat sa fiu incinerata - o parte din cenusa mea sa ramana sotului si copiilor, o parte parintilor si restul sa fiu aruncata in mare...

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to - DIN TRECUT -