If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Intrebare de final!

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Postby amanda on Sun Nov 06, 2005 12:57 am

As vrea sa spuna ca am fost un om de la care au avut ce invata si care i-a ajutat. Concis, 'A fost un om bun.' si atat. Sa nu boceasca sau sa-mi puna fanfara sau sa ma pupe asa moarta ca ma scol din sicriu si-i bat...

Si sa nu-i vad pe ipocritii cunoscuti care nu ma au la suflet regretandu-ma ca-i bantui si pe aia.

Nu stiu ce-ar vrea sa zica, sa faca sau ce vor face dar vreau sa-mi respecte dorintele si sa ma incinereze si sa nu ma tina la expozitie sa vada toti cum ma descompun. Cu capacul peste, la priveghi, sa nu ramana cu imaginea aia dizgratioasa in minte.

Nu vreau sa se imbrace nimeni in negru desi le dau voie sa planga (mama, am ajuns sa dau ordine!) dar numai sa nu inceapa cu bocitul ca nu-mi place.

Ce-au sa faca? Au sa insceneze foarte frumos toata tarasenia, o sa ma chinuie cu broboada in cap si cu celelalte, o sa faca o pomana la care se va vorbi numai de mine nu, o sa faca circ pe strada cu podurile si cu impartiturile si asa mai departe iar eu am sa stau si am sa ma gandesc ca ei fac toate astea fiindca au tinut la mine si vor sa-mi fie bine.

Sper sa fie cum vreau eu dar la cum cunosc eu obiceiurile romanesti...

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Sun Nov 06, 2005 8:57 am

nu vreau sa fie ipocriti... care sa strige sus si tare ca ce pacat ca nu mai sunt si sa mimeze ca sufera din cauza asta... chiar daca or sa fie foarte putine persoane, macar stiu ca acelea au tinut la mine, n-am nevoie de altceva...
si eu vreau sa fiu incinerata... si cam atat.
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Akachan on Sun Nov 06, 2005 9:36 pm

La mine la inmormantare cred ca ar bate vantul...probabil ar veni colegi care presupun ca ma cunosc si le-ar parea foarte "rau"...cei care ma cunosc probabil ar zice ca se asteptau la asta dar totusi nu ma credeau in stare chiar sa merg pana la capat,ca mereu am fost retrasa si ciudata, parintii ar pune placa ca nu se asteptau la asa ceva,ca am fost un copil calm si care nu a facut probleme...ar merge barfa in tot orasul natal ca am murit si inca in ce mod...nu ar tine cont de dorinta mea de a ma incinera si as ajunge hrana pentru bacterii si alte chestii descompunatoare...asta daca as muri prin sinucidere...daca as muri din cauza unui accident sau alte cauze care nu au implicat vointa proprie probabil ca ar fi un pic mai bine in legatura cu barfa si prietenii care ar fi anticipat...in rest la fel de plictisitoare si plina de persoane care "regreta" moartea mea...
Sincer cred ca e mai probabila 1 descriere, la modul meu de a fi....

Ps: topicul asta imi aduce aminte de "Noapte de noiembrie" de Macedonski...

În lumea plina de urmari, eu sînt un om pe niste scari.
În sus ce e? În jos nimic. În jos ce e? În sus nimic.
Akachan

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Mon Dec 19, 2005 12:04 am

toti cei dragi mie...interesanta ideea. Eu tin la poate mai multa lume decat ash vrea sau decat ar sti persoanele respective,oricum pana la urma urmei nu cred ca pana la urma ii va pasa cuiva de mine..dar in fine...nu asta trebuia sa raspund. Cert este ca daca ar veni la ultimele zile ale existentei mele le-as zice la toti exact ceea ce am pe inima,iar in ziua in care groapa ma va astepta cred ca asha face pe deoparte un pic ca phaser(bine spus omule) dar as insista ca ei sa isi continuie viata lor asha cum stiu ei mai bine,sa tina cont sau nu de sfaturile mele,si sa realizeze o data pentru totdeauna ca nimic din ce am facut yo in viata asta nu a fost decat cu scopu de a fi obiectiv si de ajuta atat pe ceilalti cat si pe mine, poate pe altii mai mult, in fine,nu vreau sa vad lacrimi desi stiu ca sunt 1 sau 2 persoane care vor plange in zadar vazandu-ma intr-o pozitie ce este inevitabila pentru noi toti,vreau doar ca toti cei care i-am cunoscut,si care mie mi-au fost dragi(nu neaparat invers) sa fie fericiti si sa vada in mine numai ce e bun dar si ce e rau,sa ma analizeze,dar sa nu ma judece,sa faca in asha fel incat sa nu greseasca ash cum de asha de multe ori yo am facuto,ash vrea sa ma ierte si sa realizeze ca-mi pare rau pentru toate rautatile care le-am facut dea lungu vietii mele,ash vrea sa gandeasca ca am insemnat macar un rasarit de soare pentru ei,desi inca o data,nu cred ca se va intampla, sper ca am fost cat mai concis,m-am cam lasat dus de val,bine ca m-am oprit la timp ca nuj daca ma m-ai opream altfel.....
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Mon Dec 19, 2005 12:27 am

...nu cred ca mi-ar placea sa-i vad pe cei dragi in fatza sicriului..n-as suporta sa le vad ochii tristi...vreau sa mor singura,fara elogii,fara discursuri de adio...dar nu as vrea sa mor fara ca EI sa stie ca i-am iubit...inrest,nu-mi pasa daca ma urasc sau ma iubesc...inima mea le-a apartinut...si ei ar fi trebuit sa stie asta...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby andreeam on Wed Jan 04, 2006 4:59 am

m-am gandit la asta si am zis...[in mintea mea normal :D ] ca eu la inmormantarea mea nu vreau sa se planga...pt k eu vreau sa-si aminteasca mereu de mine ca fiind o copila cu zambetul pe buze...fara lacrimi fara durere....sa fie un simplu "Adio"

a...si da...prefer sa fiu incinerata.....imi place mai mult asha....brrr
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby skumpika on Wed Jan 04, 2006 10:21 pm

Eu prefer sa mor intr-un mod in care sa nu mi se mai recupereze cadavrul ca sa nu aud astfel de "ganduri" ale celorlalti. Dar daca ar fi asa as vrea sa-i aud pe toti vorbindu-ma de rau si sa=mi dau seama ca am avut dreptate mereu, nimeni nu m-a meritat :furios:

P.S. E doar un gand de seara, aberez si eu :D
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Inger`Albastru on Thu Jan 05, 2006 12:30 pm

"De ce l-au pus in sicriul asta?!, ca oricum el vroia sa fie incinerat? "

"Auzi,ba,tu vezi ce bine miroase....cre`ca l-au dat cu un parfum bun!...":evil:
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Thu Jan 05, 2006 11:58 pm

"acu tre sa dam banii pe sicriu si inmormantare"

"mai stam mult aici?..ca am inghetat de frig"

"de ce nu am mers cu masina?..si tre sa mergem pe jos?"

"hai sa mergem direct la cimitir..sa il asteptam acolo, da sa poposim sa mai bem ceva..ca se misca greu tare"
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Kelso on Sat Dec 30, 2006 5:00 pm

Eu sincer as vrea sa ii stiu pe toti cu ranjetul pana la urechi :D

Nu as vrea sa vad tristete,lacrimi,durere.

Omul se naste, traieste dar mai si moare :))

Stiu ca unora le-ar fi indiferent, altii s-ar bucura si pe altii i-ar durea.

Depinde ce am insemnat pentru fiecare in parte.

Oricum imi e greu sa ma pun in situatia asta....
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to - DIN TRECUT -