Vad ca aici parerile sunt impartite. Este normal. E un caz mai aparte Si oricate circumstante atenunate i-am dat pana la urma tot ea iese vinovata.
Eu stiam ca a facut copilul la 67 de ani dar ma rog..nu mai conteaza
Pe de o parte o inteleg, si-a dorit mult un copil... este dureros pentru o femeie sa nu poata avea un copil. Sunt atatea femei iresponsabile care fac copii si ii arunca de parca ar fi niste obiecte de unica folosinta si femei care isi doresc din tot sufletul un copil dar nu il pot avea. E dura si viata asta uneori...
Eu nu pot sa o condamn. Ea stie cel mai bine care au fost motivele pentru care a facut copilul la varsta asta si nu mai devreme.
Daca avea nevoie de un animal de casa isi lua un caine sau o pisica,fiti convinsi, dar ea voia un copil, un suflet pe care sa il iubeasca, de care sa aiba grija si caruia sa ii ofere o educatie.
Totusi... nu s-a gandit ca va veni si ziua in care acel copil va ramane singur(am inteles ca alte rude nu mai are), nu va trai vesnic deci fetita tot va ramane singura candva.
Asta e cel mai trist si pe langa asta va avea de suferit pentru ca orice om dupa o anumita varsta incepe sa aiba probleme de sanatate si nu cred ca acel copil ar putea avea prea multa grija de mama la varsta de 5,6 sau 10 ani.
Oricum am intoarce-o cineva tot va avea de suferit si acel cineva este copilul.
Nu pot sa spun ca este egoism, poate doar o dorinta prea mare de a avea acel copil.