Ori nu le intelegem ca nu putem, ori nu intelegem ca nu vor sa-si divulge interesele/ideile/doleantele? Cum ramane?[/ot]
Cand spui ca unele lucruri nu le vor dezvalui niciodata, este aproape logic ca nu le vom intelege (un exemplu cam aiurea ar fi: tu nu-mi stii numele ca nu ti-l l-am dezvaluit, nu?). Atat timp cand un lucru este tinut constient in umbra, este f greu sa-l afli.
Oricum, ar trebui sa retii ca acest topic este cat se poate de relativ/general. s3v3r nu a fost specific in afirmatiile lui initiale. A spus "cum putem sa intelegem femeile". Ca si cum va intreb eu "Cum arata Dumnezeu?". Este o discutie bazata pe deductii... Prezumtiva.
Cum adica cum sa intelegem femeile? Cand se supara?! Cand vorbesc aiurea?! Cand fac prostii?! Sau cand? Din cate observati, aceste intrebari pot fi simplu atribuite si barbatilor/baietilor. Si atunci vin fetele: "Cum putem intelege barbatii?". Si ce-am facut? Am dezbatut un subiect care nu cred ca are concluzie, fiindca e ceva filosofic la mijloc.
Da, de dragul posturilor si a forumului am dezbatut o problema, dar din atatea idei devin confuz si probabil nu numai eu. Nimic nu s-a clarificat daca stau bine si ma gandesc.
E simplu: daca am intelege femeile, am sti ce au in cap, fiindca ASTA inseamna ca le intelegem. SI NU STIM! Nu cunosc nicio persoana care sa stie ce are o alta in cap!
Mai... Ce aberez eu aici?!?
Daca eu NU AM NEVOIE sa o inteleg? Nu trebuie sa stiu ce gandeste (adica sa o inteleg) ca sa o iubesc. (cred ca SI la asta te-ai referit, s3v3r).
- omul actioneaza sub libera-i cugetare
- fiecare om este diferit, inclusiv gemenii
- omul nu este in masura sa inteleaga celelalte persoane
- femeile sunt oameni (da, chiar sunt
~~~~~~~~~~~~~~~~~
- FEMEILE NU SUNT DE INTELES!
Ups, pardon: Nu le vom intelege. Poftim. Asa intelegeti? Si atat timp cat s-a demonstrat ca la carte, nu aveti niciun comentariu contradictoriu.

Urmatorul post: De ce sufera femeile mai mult? (asta presupunand ca intr-adevar asa este

[/ot]

). Este greu dar nu imposibil, am putea face asta pe parcursul unei relati mai stabile si trebuie sa

<--- exact asta sunt acum 

cand aud fraza asta imi vine sa imi iau campii
pentru voi femeia este o enigma...de ce..nici eu nu stiu