If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cel mai mare esec vs. Cea mai mare realizare

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby uby_4u on Fri Dec 22, 2006 12:53 pm

Realizare: Am intrat la stiintele naturii, exact unde am vrut ( sa speram ca si mai sus o sa fie bine :| )
Esec: pe plan familial.. relatia cu parintii mamei s-a racit complet (EVIDENT, cuvintele dor.. si eu nu-s de piatra!), cu mama ma vad cam 3luni pe an :| , iar tata... eh.. tata e tata :)

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Sun Dec 24, 2006 2:06 am

Esec... poate faptul ca mi-a fost lene sa ma duc si la sesiune din toamna sa incerc la facultate si am ramas ca proasta la taxa desi aveam medie de buget :cry:

Realizare: Multe...foarte multe :D In primul rand locul de munca (Nu fac reclama deci nu zic numele :)) ), facultatea, liceul terminat, proiectele facute si premiile obtinute... sunt destule deja :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby whiz-kid on Mon Dec 25, 2006 12:57 am

Esec: ca am dat la chimie,si nu la info,la bac..regret foarte mult decizia aia proasteasca.. :bang-bang-3: ..ca nu am intrat la facultatea de psiho din timisoara,orasul pe care-l iubesc foarte mult.. :roll: ..oricum erau niste medii huge.. :o

Realizare:ca studiez totusi ceea ce-mi place,adica psihologia..dar in Iasi,din pacate.. :s141: ..ca am luat premiul 1 la un concurs de webdesign.. :s184:

NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Previous

Return to Life is... Life