NAPOLEON wrote:Pentru ca ea tradeaza in foarte putine cazuri. Femeia este un dar divin, un giuvaer de care trebuie sa ai grija, sa-l intelegi, sa-l protejezi, sa-l intretii dar pe care trebuie sa-l slefuiesti pentru a ajunge la deplina lui stralucire.
Incearca sa ti in mainile tale un diamant si pe urma mai vorbim.
Damn nici k se putea da o explicatie mai buna pentru cuvantul FATA/FEMEIE
^Angel^ wrote:pt ca fetele sunt mai sensibile,inteleg,stiu sa asculte.sunt multi baieti care vor sa para macho si isi ascund sentimentele cand sunt in gasca dar cand se umple paharul nu poti sa te duci la baietii din gasca si sa incepi sa le plangi pe umar pt ca s-ar putea sa te alegi cu mishtouri.asa ca te duci la cineva care stie sa te asculte si care are timp de tine si unde gasesti toate aceste calitati?la o fata.
Inca o definitie perfect data!
Astea 2 topicuri raspund la intrebarea acestui topic!
Intradevar cu o fata se poate discuta mai liber
Baietii au tendinta de a spune totul! Si pentru c...ptr a se amuza? nu prea cred k se amuza.....o fac pentru a face rau altora si a creste in ochii altor persoane! Nu toti baietii sunt asa dar 80%.....
Oi fi eu baiat dar am zis si o mai zic odata! Sunt anumite defecte pe care le recunosc
----------------- Snappy="te rog eu mult de acum cand citezi ceva sa specifici pe cine ai citat. oki?