If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De ce inseala femeile?

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby jADI on Fri Dec 15, 2006 6:50 pm

[ot]Aham, da... Familii regale. Cool. Ce.. dragoste. Image[/ot]

jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Kelso on Sat Dec 16, 2006 5:14 pm

@Keira - Barbatii si femeile nu inseala din acelasi motiv. Un barbat inseala de multe ori pentru a-si demonstra lui ca este inca atragator si isi testeaza farmecele,nu rateaza nici o ocazie si ajunge sa insele fara sa se mai gandeasca si la partenera. Aici totul depinde de barbat,sunt barbati care nu inseala pentru ca isi respecta iubita/sotia si barbati care au aventuri fara nici un regret.

O femeie inseala atunci cand nu gaseste o cale de a scapa de monotonia care s-a instalat in cuplu,dar de fiecare data femeia pune si suflet,nu face sex/dragoste cu un barbat fara sa aiba niste sentimente pentru el. Cauta in alt barbat ceea ce nu gaseste in partener,daca iubitul nu isi mai arata afectiunea,nu ii mai acorda suficienta atentie,cauta toate acestea in alta parte.O aventura poate fi considerata pentru ele doar o mica escapada si nimic mai mult.Chiar si aventura aia inseamna ceva pentru ele si oarecum le schimba viata,mai mult sau mai putin.

Nu in toate cuplurile exista comunicare,asa cum ar trebui si din cauza asta cred ca se ajunge in stadiul de a insela...
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby alx on Sat Dec 16, 2006 7:00 pm

...cam asa si eu.caut acel "ceva"...unde mai pui ca sunt greu de multamit :s172: :s122:

pur si simplu nu am gasit pe cineva-ul 2 in 1:detergent si balsam :lalala:

sex,drugs n` axl rose
Image
alx

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Sat Dec 16, 2006 7:12 pm

l-am inselat ca nu il iubeam
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby noco on Sat Dec 16, 2006 7:23 pm

..pentru ca s-a plictisit de el, pentru ca vrea sa se razbune, pentru ca este nimfomana, pentru ca nu-l iubeste..
Femeile insala pentru ca se simt neimplinite pe plan emotional sau sexual. :s143:

Last edited by noco on Sat Dec 16, 2006 9:20 pm, edited 1 time in total.
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby martha on Sat Dec 16, 2006 7:48 pm

Nu stiu de ce inseala!!probabil fiecare are un motiv personal si nu sunt tipare care sa spuna exact de asta sau de asta!!Nu am inselat pana acum!!nici nu imi surade ideea de a incerca...in prezent cel putin!! :D

Cred insa ca daca as insela ...nu l-as mai putea privi in ochi niciodata cu aceiasi inocenta si ar pieri tot farmecul!!eu nu pot sa traiesc asa fara sa comunic fie verbal,fie nonverbal si ..m-ar ghici!!
"Cel mai frumos lucru este universul./ Cel mai mare e spatiul,caci el le cuprinde pe toate. /Cel mai iute e spiritul,caci el alearga pretutindeni. /Cel mai intelept este timpul, caci el descopera toate."
martha

Chat-uitor
Chat-uitor

Previous

Return to Cat de rele-s fetele ?