"Imi apartii' e cea mai smechera adunare de cuvinte pentru a arata cat de slab esti si ca te vezi asa desi n-ai sa recunosti asta niciodata!"
Hai mai las-o, nu-i asa. Depinde si cum o zice, nu?
E jmechera exprimarea poate fiindca nu ai trait-o.
Precum spuneai, denota o persoana slaba! Fucking asa e! Eu ce tot mananc acilea!
Gelos este cel slab, cel care traieste mereu sentimentul ca o va pierde pentru oricare baiat, cel care nu are incredere in cealalta persoana etc. DECI??? Sooo, revin la articol: dragostea nu este principala cauza a geloziei.
Mi se pare mie sau tu, amanda, deary, dai un reply din "monitorul" tau. Mai treci si pe la altii sa vezi ce fel se vede. Doar nu ne comparam cu cei care "Un' te duci? Da' ce faci acolo? Cand vii?"... Shit...

... Hmmm... Asa-s eu. IN FINE! Nu asta era ideea.
Chiar asa: tu vezi unde se termina posesivitatea si incepe dezinteresul?
Daca ii dai din 5 in 5 min un telefon cu "Ce mai faci?" unde e posesivitatea aici?! Poate CHIAR vrei sa stii
ce draq mai face.

Aici nema dezinteresat si posesiv (intr-un fel), nu?
Bun. Ii dai din 5 in 5 zile "Ce mai faci?". Aici cum e? Nema posesiv si dezinteresat? Wtfucking?
Tu ce-ai alege?
Asculta acilea: baietii, jmecherii, Basescu, eu, Van Damme, gaborul de la sectia 2, devenim posesivi atunci cand suntem de parere ca cineva tenteaza la a noastra scumpa pretena. Eu nu vorbesc de ala care e posesiv si cand mangaie pisica: "Ia mana de pe pisicaaaaaaa c-o tai!" Da-l draq pe ala. Ala-i tampit. Posesivitate conditionata (2 sec sa-mi dezleg degetele).
Concluzia: da, devenim gelosi aka posesivi aka nervosi in sus-numitul caz, nu aiurea.
Si, da, mie-mi place sa zic ca-mi apartine, dar tu o iei ad-literam. Imi apartine in limita in care o protejez, o menajez, ne impartim probleme unul celuilalt; nu ca "Imi apartii, god damn you!! Stai in casa. Mananci floricele. Te vand la sh!".
La naiba, amanda, nu asta e dragostea cea mult discutata liber si dorita?! Sa apartin intr-adevar cuiva?