eu am fost o norocoasa, de mica am avut parte de dragoste din partea tuturor. Am fost o rasfatata si inca sunt.

Si acuma ma ia tata in brate din senin si ma pupaceste sau ne purtam ca niste copii nebuni. Frate-miu e mai rece asa ca toata nebunia vine din partea mea si se rasfrange asupra mea, din partea parintilor ma ref. Nu am auzit vreodata, daca tin bine minte, vreun "te iubesc" de la ei dar so what? Cand toate lucrurile pe care le-au facut pt noi demonstrau asta zi de zi. Nu au uitat o aniversare de-a noastra, ne-au dadacit, ne-au certat, ne-au cicalit sa invatam si sa ne facem o cariera, sa putem sa ne descurcam singuri, ne-au cerut ajutorul cand ei nu se puteau descurca... La noi in familie (ma refer aici la parinti si la noi, nu la alte rude) toata lumea ajuta pe toata lumea indiferent din ce pct de vedere, fie ca e sprijin moral sau material. Aveam momente cand ma suparam pe mama ca ma certa pe mine indiferent ca eu greseam sau frate-miu, parca orice faceam nu era bine si numai eu o dadeam in bara, nu si el. Nush, oi fi fost eu paranoica sau poate nici ea nu-si dadea seama pt ca era prea obosita cand venea acasa si o mai suparam si noi si se razbuna pe cine gasea. Dar niciodata nu au dat o palma in noi fara motiv. Am fost mereu primii la scoala pt ca s-au tinut de capul nostru, pt ca stateau cu noi si ne ajutau la teme, pt ca nu ne lasau de capul nostru sa stam doar afara si la TV desi nu cred ca ne-au interzis asta vreodata. Invatam pt ca stiam ca asta ii face mandri. Mi-aduc aminte ce incantata venea mama de la sedintele cu parintii cand ne laudau profii in generala, in liceu, cand vedea ca desi eram cea mai mica din clasa ii lasam in spate pe toti si eram the best, la premieri cand veneam cu coronita si diploma acasa, cand nu ne permiteam ceva pt scoala sa ne ajute profii pt ca stiau ca eram elevi buni si meritam.... era faina senzatia aia sa vezi ca ei sunt fericiti din cauza ta. Parintii s-au inteles minunat, sa-i vezi si acum ce se tachineaza, se pupacesc prin casa din senin, tata o spank-uieste pe mama peste fund cand trece pe langa ea, parca-s doi adolescenti din aia zapaciti

nu s-au certat vreodata asa serios cu pumni sau kestii violente slava domnului. Am ajuns un copil normal si care se descurca singur, zic eu, in ziua de azi, datorita lor: am terminat liceul cu o medie misto, am fost cea mai tare la BAC din clasa, am luat la facult pe care o vroiam si am si terminat-o, muncesc, am salariu misto, m-am mutat de acasa si ma descurc acum fara ajutorul lor, invat sa gatesc

nu le-am adus acasa cine stie ce ciudati de iubiti golanasi sau mai stiu io cum, nu am fugit de acasa la 15 ani cu vreun motociclist, nici nu ma maritasi inainte de 18 ani cu cel mai dubios tip pe care il puteam gasi, io zic ca am ajuns bine