Locul 2?=))
Nici pe ala nu l-am apucat, au fost inaintea mea, parintii ei, facultatea, prietenele ei, etc, etc. De multe ori m-am simtit pe ultimul loc asa ca nu stiu cum este sa fi pe locul 2 mai ales cand inaintea ta sunt alte lucruri si persoane mai importante si conteaza mai mult ce spun altii decat ce ai tu de spus.
Asa m-am simtit dar niciodata nu am luat masuri pentru ca la un moment dat am "ramas si eu fara benzina" si am preferat sa fiu si eu indiferent. Nu stiu daca am procedat bine, oricum cand ii spuneam ceva zicea ca "Vai, cum poti sa crezi asta?" asa ca ce rost mai avea sa vorbesc la pereti?
Vorba cantecului: " Lucrurile bune sunt doar bune la inceput" oricum, mereu am crezut ca nu se mai merita sa te implici intr-o relatie si mai ales cu o persoana pe care nu o cunosti suficient de bine=greseala fatala.
Bine ca cica viata ta trebuie sa se invarta in jurul ei(lui) dar nu si invers.
Suntem pe locul 2 pentru ca permitem asta sau pentru ca ne multumim cu locul 2 si sa fim impartiti ca o prajitura.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."