If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce vor politicienii putere?

Discutii legate despre ceea ce se intampla zi de zi la noi si nu numai... Cu alte cuvinte haideti sa "disecam" politica si politicienii...

de ce vor politicienii putere?

Postby ashes on Sun Dec 10, 2006 10:51 pm

ce este in spatele luptei pentru putere?

stim ca salariile domnilor ce ne conduc tara, nu sunt chiar atat de mari (asta proportional cu cat obtin din alte 'afaceri') si totusi toti se lupta sa ajunga cat mai sus in lantul politic.

evident ca stimatii nostri politicieni, inainte de ajunge la guvernare, au avut diverse firme, afaceri, etc care probabil le-au adus un venit mult mai mare decat ce obtin ei ca politicieni .. nu zic ca toti au ajuns parlamentari, deputati, senatori, etc in felul acesta, dar majoritatea da.

si atunci, cand evident motivatia nu este de tip financiar, de unde toata lupta asta pentru cine ocupa locul de senator, cine ajunge prim-ministru, etc?

Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby amanda on Mon Dec 11, 2006 1:06 am

E cel mai natural lucru pe care il vor TOTI oamenii cu anumite trasaturi: puterea. Asta vrea oricine. Puterea de a face ce vrea cu banii(implica sa-i aiba), puterea de a il tine aproape pe cel iubit... Puterea politica are o miza mai mare dar e in esenta acelasi lucru: daca eu o am tu nu o ai si de aici rezulta ca tu mi te supui si eu fac ce vreau. Asta ar fi o interpretare. Plus ca a fi un om politic de succes inseamna a avea influenta, a deschide cand vrei tu ce usi vrei tu.... Intrebarea ta e naiva. Toti vrem puterea. Depinde cat din putere putem sa rupem pentru noi. Si inca ceva, niciodata nu ai prea multa putere, prea multi bani, prea multa dragoste... NICIODATA.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby catza on Mon Dec 11, 2006 11:56 am

"With Great Power, Comes Great Responsibility" --(Uncle Ben to Peter Parker in Spider-Man) :mrgreen:

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Dj RzN on Wed Feb 28, 2007 11:49 pm

Puterea corupe, iar puterea absoluta corupe absolut...
Dj RzN

Bebelush
Bebelush

Postby khaos1ft on Thu Mar 01, 2007 12:44 am

cititi timp de o saptamana 10 ziare diferite in fiecare zi si puteti afla lesne interesul pentru o anumita pozitie sau alta, beneficiile acelei pozitii, s.a.m.d. Nu fiti copii! Mai cititi si ziare, nu numai bancuri... Cat mai multe ziare, ca sa va creati propria parere, si cat mai obiectiva, neinfluentata de diferite interese.

Exista o situatie : "Nu ma dau in vant dupa politica, la stiri schimb programul, dar..., de ce vor astia sa fie alesi in functii politice?" E o situatie destul de frecventa in mijlocul tinerilor ignoranti si superficiali...

NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Cherry on Fri May 11, 2007 11:54 pm

Cel mai logic mi se pare ca politicienii vor un loc cat mai sus in parlament pentru...superioritate... Cu cat au o functie mai buna, cu atat se simt superiori fata de restul oamenilor. Vor putere pentru ca au senzatia ca daca au putere politica, au putere in orice domeniu; bine, asta cam asa e, da nu e 100% reala faza. In plus, cred ca vor putere si pentru bani. Cu cat sunt mai sus, cu atat au salarii mai bune...

Vor putere pentru ca doresc sa ii conduca pe ceilalti. Aproape oricine cand ajunge intr-un grup, simte dorinta sa fie lider, sa ii conduca pe ceilalti, sa fie considerat cel mai bun, sa fie deasupra celorlalti... Ei cam la fel e si in partid...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby milisss2 on Sat May 12, 2007 12:08 am

"imunitatea parlamentara o pavaza pentru ilegalitati" ... voua cum va suna asta ? Eu zic ca e un motiv destul de bun pentru a ajunge la putere !
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby khaos1ft on Mon May 14, 2007 4:42 pm

Puterea nu inseamna bani, cum de altfel am descoperit ca banii sunt mai jos de locul 3 in topul nevoilor, dar care le satisfac si pe primle trei (dar repet nu sunt necesari).

ACEST THREAD MI SE PARE INUTIL !!!
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

baiat / fata ?: baiat

Postby RuningAway on Thu May 17, 2007 3:42 pm

^ nu e deloc inutil. Este o realitate pe care, din pacate, multi nu o vad. Vor putere pentru a avea bani, dupa ce primesc bani vor si mai multi iar goana dupa avere nu se termina niciodata.
Image
"Lumea e plina de nefericiti ce vorbesc despre fericire"
RuningAway

Descurcaret
Descurcaret

Postby violeta on Mon Jul 30, 2007 1:35 am

vor putere politica pentru a parea total superiori in fata cunostintelor si dusmanilor...vor putere pentru "a conduce tara catre binele pe care-l merita" :s063: ...vor sa-si asigure traiul pana la adanci batraneti, stand intr-o sala, pe scaun, votand numai aberatii, dormind sau facand scandal ca nu le convine nu stiu ce..mi s-a acrit de politica romaneasca..poate voi deveni eu un politician mai bun pentru tara asta(asa zic si astia in campania electorala :s086: )
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Return to Politica