If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Este greu sa cresti un copil?

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

Postby Sorcerer on Fri Jul 14, 2006 3:47 pm

cam tot ce ai scris tu este spus din punctul de vedere idealist al celiu care vrea copii si e cu capul pe umeri; sunt multe lucruri de atins acolo... pe mine ma deranjeaza 2 lucruri mari pe lume si cred ca amandoua au la baza acelasi sentiment: delasarea si nepasarea. Ma doare mult cand vad caini pe strada si copii care cersesc. Poate ca e putin fortata comparatia; acum sa revin la topic. Este greu pentru ca nu stii ce-ti ofera tie viata, daca o sa poti sa-l cresti pana la varsta la care se va intretine singur; poate sa-ti mearga bine pana la un moment dat, dar sa nu-ti mai mearga la fel dupa... asta nu inseamna ca nu vreau copii... cred ca am mai postat in topicul asta; ideea e ca prea multa lume ia cresterea copiilor prea usor :(

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Sweet Insanity on Sun Nov 12, 2006 5:27 pm

Nu sunt eu mare expert in copii, dar de 10 luni particip la cresterea unei fetite si as putea sa-mi dau cu parerea. Da, este greu sa cresti un copil. Financiar... vorba mamei, cu banii cu care faci un copil mare stransi la un loc, iti face o viata de mare stil; si totusi parca esti mai fericit crescand un copil decat fara el si bogat; si unii nu au cat sa se tina pe ei, dar dupa ce au un copil te mira cum de reusesc sa se descurce sa-i ofere lui totul. E greu sa trebuiasca sa fii rabdator cu un copil de cateva luni cand pe tine tocmai te-a pocnit o durere groaznica de cap si ai probleme si el tocmai atunci urla de mama focului; dar daca il iubesti inghiti si iti mentii calmul. E greu sa speli pe de pe cuvertura sau de pe jos materialele lor fecale pentru ca nu stau intr-un loc cand ii schimbi si manjesti totul. E greu sa te chinui zi dupa zi si noapte dupa noapte... si totusi dupa 18 ani de zile poti sa te uiti in ochii unui parinte si savezi cat de fericit e ca a facut un om si cu cata fericire o ia de la caapt.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby not_so_innocent on Sun Dec 31, 2006 10:09 pm

si cand nu mai sunt tot vegheaza, au grija de tine oriunde ar fi.mama tot mama ramane, tatal tot tata asa ca si al 70 de ani mama iti poarta de grija,
ca sa cresti un copil e fffffffffff greu, o sa intelegem cand vom fi parinti

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Re: Este greu sa cresti un copil?

Postby violeta on Mon Sep 24, 2007 10:00 pm

Este greu sa cresti un copil din toate punctele de vedere...finaciar vorbind..e vorba de o suma mare de bani ce trebuie cheltuita pentru a-i asigura copilului tot ceea ce are nevoie pentru a se deszvolta frumos si pentru a fi sanatos. Mai e implicarea ta ca parinte la cresterea puiului mic :blush: ..trebuie sa fi alaturi de el in orice moment, pana sa se poata descurca singur..si chiar si atunci cand va creste..e nevoie de tine ca parinte pentru un sfat, o vorba buna, o problema grava, etc. Mai trebuie si o rabdare de fier din partea parintilor..unii parinti imediat se pierd cu firea si reactioneaza foarte rau la orice greseala a copilului...si asta e tocmai invers la ceea ce trebuie sa faci..trebuie sa fi acolo sa-l ajuti, nu sa-l chinui si sa-l tranformi intr-o marioneta.
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Postby TheOne on Mon Apr 14, 2008 10:04 pm

Hy ! Am cam lipsit din acest forum vreun an daca nu chiar si mai bine dar "i'm back" In primul rand bine vam regasit(pe cei vechi) si bine vam gasit (pe cei noi).Si acum despre copii si cresterea lor....
Sunt tatal unui baietel de 1 an ( pe 16 aprilie) si daca la inceput ma speriat gandul ca voi avea un bebe acum pot sa zic ca e chiar cool sa il ai in casa....sa fie al tau si sal vezi zambindu-ti. Cand e plecat pe undeva(la bunici in special) e cam goala casa fara el si daca ar fi sa dau timpul inapoi nu as mai fi speriat nici o secunda la gandul ca voi fi tata :). Cat despre cresterea lui....asta e o alta treaba spinoasa dar vorba romanului "unde mananca 2 guri manaca cu siguranta si a 3-a "
Daca ar fi sa dau cuiva vreun sfat in legatura cu "a avea un copil"........... "Sa nu va sperie aparitia lui caci un copil se creste singur udat la radacina de dragostea parinteasca(ambilor parinti)" Si nu trebuie nicidecum sa fie ceva de genu "hai fie sa avem si noi un copil cum au toti" pentru ca , personal , nu as schimba pe nimik in lume zambetul lui Alex atunci cand ma vede ;)

Life it's beautifull
TheOne

Invatacel
Invatacel

Postby Micha on Sat Jun 21, 2008 12:00 am

dar nu ai cum sa nu fii speriat fie ca ai 18 ani sau poate 30. O sa fie mereu teama ca nu stii ce trebuie sa faci ca mama/tata, de la : daca il tin de gat i-l rup?, dar daca imping mai tare piciorul in botosei ii scrantesc vreun deget?, daca plange inseamna ca e bolnav?, e suficient de cald sau racoare pt el? pana la chestii legate de bani care e chestia cea mai chinuitoare pt ca sunt extrem de scumpe lucrurile utile unui copil, si mai ales "nu sunt pregatit sa fiu parinte, sunt prea tanar". Nu e asa usor sa accepti un copil in viata ta, sincer, nu as vrea sa il planific practic, cam cand vreau sa se nasca si prostii de genul sa am dinainte planul pe 5 ani pt el si pt viata mea deja facut dinainte, no way... dar nu poti sa te arunci asa usor cu capul in fata "vai ce frumos, un bebe, how cute"... Nu creste doar cu aer copilul ala si decat sa ii ratezi viata inca de mic pt ca nu ai fost capabila ca mama sa ii impui anumite limite si sa-l inveti respectul fata de ceilalti si mai ales fata de parinti, si asta pt ca nu ai o varsta potrivita pt a fi parinte sau pur si simplu chiar nu erai pregatita, apai sincer, mai bine te lipsesti...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby wild_horses on Sun Aug 17, 2008 2:56 pm

Este foarte greu sa cresti un copil, fie ca te ocupi tu de el sau altcineva, copilul implica atentie multa, loialitate, devotament, incredere etc. copilul plange, strica, vrea, cere etc...... :box: cu totii vrem sa ne crestem copii asa cum trebuie, sa-i aducem pe un drum cat mai bun, sa fie cineva in viatza, sa nu faca aceleasi greseli ca noi.........insa nu reusim de fiecare data.........pentru ca uitam ca am fost ca ei,pentru ca ne dorim atat de mult sa nu mai faca aceleasi greseli ca noi incat nu mai vedem ceea ce trebuie.

Este greu nu numai din punct de vedere financiar ci din toate punctele de vedere, te separi in 2 atunci cand ai un copil, timpul tau este si al lui. hrana ta este si a lui, iubirea ta este si a lui etc.

imi doresc sa am copii chiar daca este greu sa-i cresti, pentru ca pe langa celelalte minuni de pe pamant nasterea unui copil e una dintre ele.

NU-TI MAI PLANGE DE MILA.ACTIONEAZA!!!
look deeeeeper
wild_horses

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: -

Previous

Return to Despre copii