by Sweet Insanity on Sat Nov 11, 2006 6:10 pm
Prietenii m-au tradat de cateva ori... insa "prietenii" m-au tradat cu prima ocazie. De la cei care imi aruncau in vant secretele (si care m-au invatat sa spun ceea ce simt doar putinor persoane si uneori nimanui) la cei care ma barfeau pe la spate si la cei care imi vroiau raul. Am avut parte de o "prietena" care a tipat la mine ca nu i-am suflat (desi ea era in prima banca si eu in ultima) si m-a facut in toate felurile (in clasa a saptea, prima data in viata cand am fost cinica cu adevarat). Au fost multe... cea mai recenta mi-a facut-o o persoana pe care la un moment dat am indraznit sa o numesc cea mai buna prietena a mea... asta pana a descoperit placerea de a fi bagata in seama de toata lumea si de a fi considerata "cool'. Catva timp am suportat noua schimbare, dar cand ea a inceput sa dea inapoi am dat si eu... oricum incepuse de ceva vreme sa spuna multe secrete tuturor... mi-a spus odata ca nu o face din rautate, si-a cerut scuze, dar o tot indemnau ceilalti si nu s-a putut abtine (asa cum a inceput cu betiile saptamanale, ca de, e 'ccol' - de fapt nu mai stiu baietii cum sa-si baat joc de fete - si fumatul - ea, care mai ac lesina daca statea in fum in urma cu cateva luni). Nu am crezut-o... de fapt nu am vrut s-o cred, a devenit prea ipocrita si 'nemultumita': isi bate joc de ce fac si gusturile mele pe fata cand vorbim numai noi doua, imi comenteaza gusturile si nu inceteaza sa imi spuna sa ma schimb; si inca se crede prietena mea, oricat as evita-o se supara inceredibil de tare daca nu vreau sa vorbesc cu ea si-mi sare in cap(pur si simplu dupa toate astea se crede prietena mea).
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die