MoshCraciun wrote:@keira......imi pare rau sa-ti spun dar categoric vezi numaI in directia in care vrei tu......si am sa-ti demonstrez asta.......
Ai spus:"Nu toate blondele sunt proaste - lucru verificat Nu toti bucurestenii sunt cu impresii - lucru verificat Si asa mai departe."
orice om openmind ar fi continuat rationamentul......"nu orice fata care se culca cu un baiat de la prima intalnire este c***a"........ dar nu ai facut-o!
AceastA este de fapt si concluzia a ceea ce spunem noi (eu,marius si nina).
Cele care o fac din obisnuinta de la prima intalnire...o fac pt ca nu stiu ce inseamna "a face dragoste",nu au cu ce sa compare sexul......pt ca daca ar sti categoric nu l-ar mai practica. Au facut-o primele dati f probabil din curiozitate sau pt ca au fost santajate cu despartirea........ si de atunci o tin intr-o "curiozitate" continua....
Hai sa nu aruncam cu pietre in toate...Nu merita!
Fetele care o fac pe "gratis", ca sa spun asa, la fiecare prima intalnire, NU SUNT CU*RVE, sunt USURATICE!!! Cred ca imi pun la semnatura asta sa se inteleaga.
"Nu stiu ce inseamna dragostea"

tztztztzzt...saracele.... Ai idee cate fete ating o varsta si nu s-au indragostit? Asta inseamna ca trebuie sa incerce fiecare organ genital al baietilor ca poate o intalneste???
"Au facut-o primele dati f probabil din curiozitate sau pt ca au fost santajate cu despartirea........ si de atunci o tin intr-o "curiozitate" continua...." - curiozitate la ce? O cauta pe cea mai buna de care sa se indragosteasca?
Hai sa lasam curiozitatea la o parte, deacum e disperare sau cum a zis FOARTE BINE cineva inaintea mea, mai sus "Practica sexul ca tinutul de mana." Cred ca si tu ai auzit de la x, y ca tipa z e o c***a, s-a culcat si cu ala, si cu ala, si cu alti "n" barbati.
Am sa scriu cu rosu urmatoare afirmatie poate se intelege:
NU MA REFER LA FETELE CARE AU CEDAT O DATA CI LA CELE CARE AU UN OBICEI DIN ASTA!
That`s all!