If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

te iubesc!

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Postby emmy20 on Wed Nov 01, 2006 12:17 am

din pacate sau din fericire <nu am rostit niciodata cuvintele<te iubesc>
au o semnificatie aparte pt mine si nu cred ca am gasit pe cel caruia sa merite sa i le rostesc...de auzit insa le-am auzit si mi-au fost rostite de nenumarate ori ,,,insa suna de parca spuneau<mi-e foame>(daca intelegeti aluzia)
[ot]stiu ca veti spune ca <numai povesti insirui pe acest forum>sper sa nu deranjeze pe nimeni 8-> dar am mai gasit ceva ce mi-a placut<poate multi dintre voi o stiti>si nu imi da pace constiinta daca nu v-o scriu<nu va suparati pe mine :rosii: >
nu stiu sigur unde sa-o incadrez dar aici cred ca merge cel mai bine<desi si la topicul <daca iti place sa fii cucerit sau sa cuceresti >mergea....dupa parerea mea :s123:

Era odata un baiat nascut cu o grava maladie...o maladie pt care nu exista leac.Avea 17 ani dar putea muri in orice moment.Traia sub asistenta permanenta a mamei sale/
Obosit de atata stat in casa ,a decis sa iasa macar o data........Ceruse permisiunea mamei sale,iar ea acceptat.Mergand prin cartierul sau .se uita la magazine.Trecand pe langa un magazin de muzica,privi prin vitrina si observa prezenta unei tinere fete.de varsta lui......A FOST DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE.....Deschise usa si intra...privind la nimic altceva decat la fata .Apropiidu-se incet,sosi la tejgheaua unde servea fata.Ea il privi si ii spuse surazand<pot sa te ajut?>
in timpul acesta el gandea ca acela era cel mai frumos zambet pe care l-a vazut in viata sa.....
balbaindi-se ii spuse<hmmmmmmmmmmm....ummmmmmmm.MI-ar placea sa cumpar un cd.>fara sa se gandeasca prinde primul cd pe care il vede si ii da banii .<"Vrei sa ti-l impachetez?">-intreba fata zambind din nou.El ii raspuse ca da.Incetisor.ea merse in magazie .si se intoarse cu pachetul si i-l da baiatului.El il ia si iese din magazin...
Se intoarse acasa si din acea zi ,mergea la acel magazin in ficare zi sa cumpere un cd.Fata il impacheta mereu,iar el se intorcea acasasi il punea intr-un sertar,El era prea timid pt a o invita in oras si de cate ori incerca nu reusea niciodata.Mama lui a aflat de toata aceasta situatie si il incuraja sa incerce......asadar in una din zile isi luase curaj si se duse la magazin.Ca intoate celelalte zile......isi cumpara un cd.sii..ca intotdeauna ea il impacheta.El a luat cd-ul si in momentul in care fata era distrata.a pus repede o foaie cu nr lui de telefon pe tejghea,apoi a iesit in fuga din magazin.
;;;;;;DRIIIiind"-mama lui raspude la telefon:<-aloo???
era fata ce intreba de fiul ei.Mama indurerata a inceput sa plangain timp ce zicea:<nu stiii ????.....a murit ieri"> a fost o tacere indelungata intrerupta de plansul mamei.mai tarziu mama lui a intrat in camera fiului pt a si-l aminti...decise sa se uite prin lucrurile lui...deschise sertarul si cu mare surprindere gasise un munte de cd-uri impachetate.nu era nici macar unul deschis.a cuprins-o curiozitatea,vazand atatea si nu putu rezista:a luat un cd si s-a asezat pe pat,uitandu-se....cand un bilet iesise din pachetul de plastic........,mama l-a luat pt a-l citi;scria:"esti frumos ,, ai vrea sa iesi cu mine??te iubesc!!!....SOFIA"
Mama emotionata deschise toate cd -rile si gasise si alte bilete :pe toate scria acelasi lucru!!!
MORALA!Asta e viata.Nu astepte prea mult pt a spune cuiva special ce simti.SPUNE-I AZI!!Maine va putea fi prea tarziu...imbratiseaza persoanele la care tii si vei face minuni.....<<<cu dragoste totul e posibil!!!>>>
<scrisa de PAUL MONTES> [/ot]

------[ cartush = "Pe viitor, te rog foloseste butonul Modifica daca nu s-a mai raspuns la topic intre timp! Multumesc! " ]------

C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby martha on Thu Nov 02, 2006 9:38 am

[ot]ooo,Doamne ,tu emmy vrei sa ma faci sa plang de dimineata?e ff emotionanta povestea!!iti multumesc ca ai scris-o aici pt noi...avem ce invata!! :* o zi frumoasa!! >:D< [/ot]
"Cel mai frumos lucru este universul./ Cel mai mare e spatiul,caci el le cuprinde pe toate. /Cel mai iute e spiritul,caci el alearga pretutindeni. /Cel mai intelept este timpul, caci el descopera toate."
martha

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby ncg_15 on Mon Nov 06, 2006 5:31 pm

Ce simt ...nu stiu :don't-know: ,ce voi simti ...uite asta m_ar interesa foarte mult,pt ca inca nu am spus aceste cuvinte ,desi am iubit foarte mult .Ma tot pregatesc de la o vreme ,incerc sami imaginez reactiile ,gesturile ...imi pun mii de intrebari ... sai spun asta pe tel ,intrun mesaj pe net ,uitindu-ma in ochi sau pur si simplu printre altele ,ca si cum las intreba ce mai face :-/ nu am nici o idee ,si asa regret multe lucruri pe care eam facut ,nu vreau sal regret si pe asta . Ma gindesc daca merita - as spune "da",e un sentiment reciproc ?...as spune iarasi "da ",si cu toate astea ,amin acest moment de fiecare data....

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sweet Insanity on Tue Nov 07, 2006 5:08 pm

Spun foarte rar 'Te iubesc' si doar daca tin cu adevarat la cineva... nu prea pun eu pret prea tare pe cuvinte. Cand spun 'Te iubesc' simt ca trebuie sa simt neaparat asta cu toate ca persoana respectiva stie.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby whiz-kid on Wed Jan 03, 2007 1:33 am

Si eu spun foarte rar aceste cuvinte unui iubit,dar in cazul meu se intampla ceva mai ciudat.. :-? Totul provine din lipsa curajului,cred..cand se intampla sa iubesc,cred ca sunt o fiinta slaba.. :| ..si nu prea imi place sa o marturisesc..si daca o fac,trebuie sa fiu foarte sigura de ceea ce simt si de ceea ce simte celalalt...daca intr-adevar ma iubeste..

NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby vera on Wed Jan 03, 2007 1:50 am

sincer vorbind, nu am simtit decat o singura data nevoia sa spun "te iubesc" pentru ca asa si era... adica evit sa spun asta daca nu este real... atunci cand am spus era adevarul, era ceea ce simteam, nu conteaza finalul povestii, conteaza ca s-a intamplat si am iubit in fiecare secunda, si nu zic cuvinte mari, era chiar un sentiment simplu, direct si deosebit de sincer... si acum pe undeva mai am ramasite ale acestei iubiri... poate daca l-as vedea ceva s-ar aprinde din nou.. pt moment totul zace pe undeva prin sufletul meu...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Thu Jan 04, 2007 11:03 am

le spun numai atunci cand le simt, cand le traiesc, cand sunt convins ca asta este ceea ce ma cuprinde.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby copilasu_l on Sun Jan 07, 2007 8:27 pm

Bai nene, TE IUBESC, asta e dedicatie pentru....cineva
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

TE IUBESC!

Postby sweet_girl4959 on Thu Jan 18, 2007 9:18 am

te iubesc sunt doua cuvinte care cuprind atatea sentimente iar cand iti sunt soptite de cineva drag simti ca toata lumea e a ta....dar cand sunt spuse doar asa si nu vin din suflet e mai greu apoi.unii nu inteleg adevaratul sens al acestor doua cuvinte si le spun doar in joaca si de aceea peste putin timp vor putea spune si viceversa"nu te mai iubesc".consider ca doar sa spui te iubesc nu e de ajuns, trebuie sa si dovedesti! :s108:

---[ ashes = "evita pe viitor a scrie mesajele numai cu caps lock -a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
sweet_girl4959

Invatacel
Invatacel

Postby Hazard on Sun Jan 21, 2007 12:24 pm

stateam si citeam acum si posturile mai din urma putin, si mi-au venit atatea lucruri in minte....... stateam si ma gandeam acuma ca eu nu am spus multor persoane "te iubesc", fusesera doar doua. Prima oara, imi amintesc cate emotii aveam dar o simteam si vroiam sa stie, sa nu tin numai pt mine ceea ce e in sufletul meu, ce m-a facut sa simt, si cand am avut curaj in sfarsit........ well, dezamagire totala, parca nici nu i-a pasat, sau nu a stiut sa reactioneze, poate credea ca nu era momentul potrivit atunci sa imi raspunda cu un gest sau cu un cuvant ceva.. nu stiu nici acum. Apoi am lasat-o moarta eu, o aratam, dar nu i-am mai zis niciodata, nu mi s-a mai parut necesar. Cand m-a pierdut a reactionat, dar ce folos.... Apoi, cand m-a mai facut cineva sa simt ceva mai mult decat o simpla afectiune, mi-a trebuit mult sa i-o pot spune. A fost frumoasa prima reactie dar din pacate era la telefon dar tot stiu ca ii placuse, ca zambea, pt ca nici nu reusea sa vbeasca, dar cand i-am spus cand eram fata in fata, iarasi dezamagire. Nu stiu ce nu a fost in regula, ce am facut gresit si desi stiu ca astepta cuvintele alea din partea mea de ff mult timp, again, no reaction... ce dracu fac rau nu-mi dau seama, poate chiar nu ma pricep sa zic ce simt dar ce naiba, doar nu o sa ma apuc acuma sa infloresc pe langa cuvintele alea 2 cine stie ce, just to be sure ca o sa ii atraga atentia... don't know, don't care anymore, dar acum ma abtin sa arat ce simt indiferent fatza de cine
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Fapte si Gesturi In Iubire