If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de mult si cat de bine iti ascunzi sentimentele?

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Cat de mult si cat de bine iti ascunzi sentimentele?

Postby Catalin on Mon Nov 06, 2006 10:17 pm

Cu totii avem retineri, suntem timizi(de), sau nu avem taria sa recunoastem fata de cineva ca ne place cu adevarat.

Intrebarea este: cat de bine ascunzi ceea ce simti? Te prefaci sau te poti da de gol usor? Ai retineri si astepti un timp sau esti direct(a)? Depinde asa mult de situatie si de cat de mult iti place persoana respectiva? Renunti fara sa inceerci?

Parerea voastra.:)

Last edited by Catalin on Tue Nov 07, 2006 4:04 pm, edited 1 time in total.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Mon Nov 06, 2006 11:54 pm

le pot ascunde mult, foarte mult...

cat de bine? foarte bine [fata de ea], dar fata de mine nu.

uneori imi vine sa ma impusc pt acest fel stupid de a fi 8->
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Tue Nov 07, 2006 12:12 am

depinde acuma...

am invatat sa-mi ascund sentimentele..poate nu merita sa-i zic toate cuvintele alea frumoase...poate e..nush

in fine nu cred ca fac rau ca ascund. pentru ca la urma urmei eu sufar...

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby One4You2Love on Tue Nov 07, 2006 12:24 am

Da, reusesc sa mi le ascund destul de bine. Am invatat asta la cate urme de fript am pe suflet si in inima.
:)
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

boo

Postby demon on Tue Nov 07, 2006 2:04 am

Nu prea stiu sa imi ascund sentimentele, ma rog depinde fata de cine. si sentimentele implicate, dar in mare parte.. nu prea .. si am dat de multe ori cu capu de pereti... :bang-bang-3: , din greseli invatam, nu ? :P

sunt ceea c sunt...comentarii si obiecti .. scrieti un mail ... :)
demon

Descurcaret
Descurcaret

Postby s3v3r on Tue Nov 07, 2006 2:17 am

sa iti ascunzi sentimentele uneori e bine uneori nu........... eu prefer de la o vreme sa ascund ceea ce simt....... mai bine e asa zic eu....
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby emmy20 on Tue Nov 07, 2006 11:51 am

cat de mult? fffff mult
cat de bine? hmm aici mai dau gres :don't-know:
insa de cand ma stiu mi le ascund si m-am cam saturat ,,,acum incerc sa fiu cat mai deschisa ,cu riscul de a gresi...de ce?am obs ca nu e chiar cea mai buna cale de a fi inchis in tine...ca sa traiesti in buna pace cu cei din jur e nevoie de comunicare (mai am mult de lucru la capitolul asta ...dar nu e totul pierdut :D )iar comunicarea implica (cred eu) si exprimarea sentimentelor...
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Tue Nov 07, 2006 12:12 pm

Sunt ciudata rau....ma dau de gol cand nu vreau...iar cand vreau parca nu pot....
Daca incerc sa imi ascund sentimentele fata de cineva, nu pot... mereu fac cate ceva care sa ma de-a de gol, in schimb daca vreau sa ii arat cuiva ceea ce simt, parca nu pot, ceva nu iese...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Kelso on Tue Nov 07, 2006 3:55 pm

Nu pot. Sau mai bine zis nu vreau sa imi ascund sentimentele.De ce mi le-as ascunde? Poate ca asa as avea de pierdut.

Atunci cand mi-a placut cineva am fost directa,decat sa stau sa ma chinui,sa ma tortureze fel de fel de ganduri prefer sa spun clar ce am de zis chiar daca inceputul nu este niciodata usor.

Si da,m-am gandit si la varianta de a imi ascunde sentimentele.Poate ca asa iesi in castig pentru ca nu mai suferi atat de mult. Totusi nu se stie niciodata :don't-know:

Eu nu pot sa imi ascund sentimentele,dar poate ca daca m-as stradui mai mult as reusi :D
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby ncg_15 on Tue Nov 07, 2006 4:26 pm

Le ascund ffff mult si cred eu ... suficient de bine,am regretat asta nu o singura data ,dar tot inca nu m-am invatat minte :s172: ,
continui sa le ascund in continuare ,desi mai trece cite ceva ...asa ca prin urechea acului ,ca totusi nus facuta din fier ... :)
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Fapte si Gesturi In Iubire