If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Dependenta de tutun

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Postby p3g@s on Thu Nov 02, 2006 10:47 pm

am fumat cu "smecherii"
am lasat smecherii
tigara a urmat...

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Fri Nov 03, 2006 12:18 am

eu nu fumez...

fumeaza fratemio si e chiar naspa tot timpu fum de tigara in camera la el :D si intr-un fel din cauza asta nu m-am apucat eu de fumat ca miroase naspa!!! :D

si apoi nu va imaginati cati bani avem de dat pe tigarile lui in fiecare luna...nu va imaginati! :D
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Voodoo on Fri Nov 03, 2006 12:27 am

N u .... Nu vreau :-D

Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Sweet Insanity on Fri Nov 03, 2006 5:03 pm

Nu fumez, pentru ca pur si simplu nu gasesc nimic interesant sau placut in asa ceva.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby dyanne on Sat Nov 04, 2006 2:08 am

M-am apucat de fumat serios acum trei luni...am dat vina pe "probleme"!si nu sunt singura care spune k s-a apucat de fumat din acest motiv!oare noi toti gasim cate o scuza sa ne facem singuri rau?Ieri,dupa o durere cumplita de stomac m-am hotarat sa ma las!Sanatatea mea e mai importanta si sunt moduri mult mai bune de a cheltui acei bani..asa k am o zi de cand nu mai fumez.... :bravooo:

"Te poti lauda cu orice dak e singurul lucru pe care il ai.Poate cu cat ai mai putin cu atat ti se cere sa te lauzi mai mult."
dyanne

Invatacel
Invatacel

Postby One4You2Love on Sat Nov 04, 2006 2:15 am

Felicitari Dianei. Are vointza spre deosebire de noi astia "mici", "lipsiti de ambitie".
Da, dar poate noi astia mici si nesemnificativi, ne-am apucat pentru ca asa am vrut noi si nu un urma unor "probleme".
Nasol cu "problemele" astea, tu-le mama lor de "probleme". Eu as fi ucis acea "problema". Auzi tu la ea de "problema".
Ne apucam de fumat din prostie si atat. Nu suntem constienti de cat de mult rau ne poate face tigara. Sau suntem, dar, cum am spus si mai devreme, suntem lipsiti de ambitie.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Danny on Sat Nov 04, 2006 2:24 am

"Originar din America, unde băştinaşii foloseau tutunul în scopuri ceremoniale şi medicinale, importul său în Europa, în urma expediţiilor lui Columb, a marcat o nouă etapă în istoria acestuia. Începând cu secolul XV, consumul său a crescut constant. În secolul XVIII, tutunul era deja comercializat pe plan internaţional şi devenise parte din majoritatea culturilor. Odată cu secolul XIX, ţigările încep să înlocuiască consumul de tutun sub forma fumatului cu pipă, mestecat şi prizat.

Dar numai odată cu inventarea unei maşini eficiente de fabricat ţigări, în 1880, care producea 200 de ţigări pe minut, a apărut industria modernă a tutunului. Producţia în masă a determinat reducerea preţului ţigărilor şi astfel a făcut posibil consumul pe scară largă."

Sursa e undeva de pe net.

Important este ca tutunul se folosea la ceva acum cateva sute de ani, avea un scop bine determinat si era utilizat in cantitati controlate. Cateodata o tigara ma calmeaza, insa as prefera un trabuc, sa il pufai si sa-mi limpezesc gandurile. Asa mi-as justifica tutunul in viata mea, ocazional, cand socializez, etc. Dar a fuma 1 pachet pe zi sau ceva mai serios, e deja dependenta psihica si fizica si nu cred ca voi ajunge acolo, desi au trecut ani de zile de cand am pus prima tigara in gura. Nu stiu daca fumez 1 trabuc la 2 saptamani, deci ma pot considera nefumator... perioada asta cel putin.
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Anomalii si dependente