If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Adoptarea unui copil

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

Postby Sweet Insanity on Tue Oct 31, 2006 6:11 pm

Daca nu as putea avea din diverse motive copii as adopta nu unul, ci doi... nu e vorba numai de umplerea unui gol... dar si de sentimentul de a fi 'facut' un om... Dar as prefera sa fie bebelus...

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby emmy20 on Tue Oct 31, 2006 6:35 pm

da ,as adopta si i-as oferi toata dragostea mea <nu m-ar deranja deloc ca nu e al meu<pt ca il voi considera al meu
nu am avut atunci timp sa precizez daca imi doresc un copil de cateva luni sau ceva mai mare de ani ,,,si de aceea completez acum,,
sincera sa fiu nu stiu ...un copil e tot copil chit ca are 1luna sau 10 ani sau stiu eu chiar mai mare...toti au nevoie de acelasi lucru,,,multa atentie ,si multa dragoste...
e adevarat ca cei micuti sunt preferati ,fiindca se pot modela mai usor....dar si cei mai mari ..cu putin mai mult efort si mult mai multa rabdare si dragoste<si aici nu ma refer la o dragoste din care sa iasa un copil alintat <putina severitate nu strica niciodata :) >sunt sigura ca se pot face minuni...
deci raspunsul meu e clar DA !
Last edited by emmy20 on Fri Nov 03, 2006 10:07 am, edited 1 time in total.
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby One4You2Love on Wed Nov 01, 2006 12:07 am

[ot]emmy20 ... "pentru ca l-as considera al meu." Bravo !!![/ot]

Da, as adopta si chiar am de gand sa fac asta daca cea care imi va fi consoarta va fi si ea de acord. Daca nu va fi, atunci inseamna ca nu e buna sa-mi fie consoarta.
Tinand cont ca am ajutat mai mereu acesti copii orfani, ca am trecut prin cateva institutii ce adapostesc astfel de copii si am vazut ce lipsuri au, ca am vazut niste copii minunati care au ajuns cineva in viata lor, chiar functii mari, as adopta. Chiar de as avea si un copil al meu sau nu.
Dar si cei orfani sunt tot copii, oameni. Da, as prefera sa fie micut ca sa-l pot educa si sa estompez astfel anumite defecte de caracter ce le-ar detine de la parintii naturali.

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Sweet Insanity on Fri Nov 03, 2006 5:08 pm

emmy20 wrote: <nu m-ar deranja deloc ca nu e al meu<pt ca il voi considera al meu

Pana la urma parinte e cel care te creste si te iubeste, nu neaparat cel care a participat la procreerea ta.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby sellena on Wed Jul 18, 2007 11:01 am

noi avem niste prieteni e familie care au adoptat o fetita de cand avea 3 zile
acum are aproape 8 ani, merge la scoala si e foarte desteapta. din pacate parintii adoptivi au trecut prin sentimente contradictorii de cand au luat-o, dat fiind ca nu sunt o familie foarte instarita. clar are o viata mai buna decat in orfelinat, dar au fost momente cand cheltuielile pe care le necestia cresterea unui copil i-au depasit...si desigur intrebarea : nu era mai bine daca nu o luam? in special tatal a avut sentimentele astea, si de aici tot soiul de certuri intre soti

deci nu e vreo fericire sa adopti un copil, doar pt ca stii ca poti sa ii oferi dragoste. in afara de cazul in care esti foarte bogat, eu nu as face pasul asta. inca ma gandesc daca vreau sa ii am pe ai mei.

Drumul spre iad e pavat cu intentii bune
sellena

puiul paranoic
puiul paranoic

Re: Adoptarea unui copil

Postby violeta on Mon Sep 24, 2007 9:47 pm

eu as adopta un copil daca sanatatea mea nu-mi permite sa fac unul...sau daca l-as gasi lnaga usa, ca cei din filme...chiar daca viitorul meu sot ar avea ceva impotriva adoptiei..eu tot pe a mea as tine-o..nu-i convine, inseamna ca nu ma iubeste..si valea..usa e in directia aia :-h :loool:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Despre copii