If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

S-a intamplat sa NU va indragostiti de femeia/barbatu ideal?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby FLuffy_Ghost on Fri Dec 02, 2005 5:23 pm

mmm.....ambigua intrebarea...de indragostit...cred k m-am indragostit de o persoana kare se incadra in tiparele kare mi le-am creat ptr barbatul/baiatul ideal, dar nu s-a intamplat nimik...a fost just a crush...

dar nu cred k exista baiatul ideal...
k atunci kand creem in minte acest concept, de ideal....ne referim in mare, la fizik...k-i inalt, are okii frumosi, e bine facut, parul nush cum...toata lumea cred k are un asemenea tipar creat, dar, putini se gandesc si la parte sufleteasca, si dak se gandesc, este si mai greu sa gasesti idealul, barbatul/femeia perfecta...din toate punctele de vedere....
chiar de exista, tot nu il poti gasi pe omul pe kare ai vrea sa-l ai langa tine...
foarte si extrem de rar se intampla k cineva sa gaseasca idealul...si sa ramana fericiti, pana la adanci batraneti...

Idealul = Stupid Concept!!!

Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Sat Dec 03, 2005 9:07 am

Cred ca am intalnit-o ... si am patit exact cum a zis MindLord ... nu am simtit de ajuns de mult pt ea. Din cauza asta..ne-am despartit..din pacate. Iar ea ma ibea enorm de mult :( offf
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Tue Dec 06, 2005 2:12 am

[ot] Daca nu mai vrut nas, ai vazut ce sa intamplat :D ............sper ca ne gandim amandoi la aceeasi persoana.[/ot]

Se poate intampla, trebuie sa recunoastem ca suntem pusi la incercare mai mereu. :(

Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Tue Dec 06, 2005 12:34 pm

[ot]Yep ...ne referim la aceeasi persoana. Da..macar asa mai invat si eu, maybe next time nu va fi la fel. [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby emma on Tue Dec 06, 2005 5:22 pm

....chiar nu mi s-a intamplat asta pentru ca nu am intalnit nici-un tip care sa intruchipeze idealul meu in iubire...de altfel,oricat de mult ti-ar oferi cineva,oricata iubire,atentie,acea persoana nu te va completa niciodata perfect...suntem singuri chiar si arunci cand iubim,chiar si atunci cand suntem iubiti...sa nu te indragostesti de o persoana ideala,din punctul tau de vedere cel putin,este totusi paradoxal...ca sa nu spun absurd,pentru ca nu poti asocia termenii ideal cu non-iubire...cel mai profund ideal nu poate fi atins decat in iubire...sa nu confundam o mie de calitati intruchipate intr-o persoana cu un ideal feminin/masculin....

MindLord:faptul ca nu ai iubit-o pe cea despre care tu spui ca este ideala,nu poate decat sa demonstreze,fie ca idealul feminitatii nu exista,fie ca tu nu crezi asa ceva...sau poate ne arata simplul fapt ca oamenii nu pot iubi decat la un nivel mediocru...ca se tem de idealuri prea inalte si de aceea fig de ele,se ascund intr-o realitate in care comunul si obisnuitul e mult mai comod de acceptat...

nu exista ideal,nici macar acel ideal subiectivizat(propriu fiecarei persoane),exista doar vise care transced realul si care ne indulcesc existenta...

...nu stiu daca voi iubi vreodata,sau de voi fi iubita...stiu doar ca nu voi atinge niciodata idealul in iubire...acela nu apartine decat ingerilor...iar noi,oamenii,suntem doar biete fapturi tematoare de tot ce e FRUMOS SI GERU DE ATINS,CARE NU MAI CRED IN MINUNI...suntem caricaturi ale unui inger...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby copilasu_l on Fri Nov 03, 2006 7:57 am

Nu am patit inca asa ceva. Daca ar fi femeia ideala(din punctul meu de vedere) nu as avea cum sa nu ma indragostesc de ea. As fi cel mai mare tampit sa fie perfecta pentru mine si eu sa nu ma indragostesc de ea si sa nu o iubesc. Cum sa las idealul sa treaca pe langa mine si eu sa nu ma indragostesc?! Oi fi eu tampit dar nu in halul asta

[ot]Daca scriam ca am iubit pe cineva despre care am crezut ca este femeia ideala, se punea?![/ot]
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MindLord on Fri Nov 03, 2006 1:37 pm

@copilasu_l :ideea era ca inimii nu ii poti comanda... nu depinde de VOINTA ta daca te indragostesti sau nu, ci se intampla... sau nu :|
Poti sa stai cu ea, sa astepti sa vina dragostea in timp... nu asta era ideea... ideea era daca ai cunoscut fata perfecta (baiatul perfect) si totusi nimic
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby copilasu_l on Fri Nov 03, 2006 2:02 pm

@MindLord - am prins ideea :P , numai ca nu cred ca daca "ea" este idealul meu nu m-as indragosti. Normal ca inimii nu poti sa-i comanzi dar in momentul in care ajung sa-mi dau seama ca ea este perfecta pentru mine sigur asta mi-o spune inima. Zic eu ca trece ceva timp pana sa ajungi la ideea ca este "idealul" iar acel timp este petrecut impreuna. Ori...cum poti sa stai langa cineva pentru care nu simti nimic?!
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MindLord on Fri Nov 03, 2006 2:19 pm

eeeh... cred ca ai avut si tu pana acuma prietene fata de care ai simtit atractie, dar nu erai indragostit... sau cel putin mie mi s-a intamplat. Daca am o prietena asta nu inseamna imediat eternal love, casatorie, copii, samd ...
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby MindLord on Thu Aug 23, 2007 2:16 am

astia cu relatii mai fresh ... se regaseste careva? :P
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului