If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce majoritatea fetelor vor baieti rai?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby crash_grl on Sun Apr 23, 2006 5:04 pm

majoritatea fetelor vor de la baietzi siguranta,protectie,iubire......asta nu inseamna ca baiatul treb sa fie unul sensibil.....in fiecare baiat exista acel sentiment de a proteja si de a alinta,etc...persoana la care tine bineinteles
nu exclud cazurile de fete care intr-adevar se indragostesc de baietzii rai(de acum nici nu se mai stie ce se vrea de fapt prin aceste cuv...ne referim la baietzashii de cartier sau la acei baietzi rai-care bat fetele,vb urat,etc)si apoi nu se mai pot desparti de ei ori din frik ori din dragoste zik ele,una bolnava,din singuratate,etc
sorry pt aberatzii....dak sunt :olaaa: :don't-know:

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Thu Apr 27, 2006 11:45 pm

@MoshCraciun: Permite-mi sa ridic manutza!
eu cand ma gandesc la un baiat rau imi inchipui un manelist cu 2 kile de lanturi la gat, mancand seminte si scupand cojile printre injuraturi si fluieraturi. Fereasca Dumnezeu sa te pui in calea lui cand e nervos, ca iti mai si scapa un dos de palma. Sa nu uitam ca acest tip de baiat e prea smecher ca sa faca dragoste, el face SEX, ca asa a auzit el in cartier! Nu m-ar incanta prea mult sa primesc in miez de noapte un mesaj de genul "Vreau sa ti-o trag"...sau mai stiu eu ce vorbe "alese"....

Deci, eu personal prefer baietii cu ceva creier si bun simt la purtator!!!

Sorry, Snappy, se pare ca nu pot raspunde la intrebarea "De ce majoritatea fetelor vor baieti rai?"
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Hazard on Fri Apr 28, 2006 12:25 am

Vor tipi rai pt ca astia nu le ofera totul pe tava si trebuie sa lupte chiar si pt cea mai mica bucatica de iubire, de atentie, de fericire. Si cum fetele vor de obicei ce nu pot avea, atunci baietii astia rai sunt tocami ce cauta. Pun pariu ca nici una nu s-a gandit mai mult la ea inainte sa se aventureze in vreo relatie cu un specimen de-asta. Oare s-au analizat vreodata si fetele sa vada cat valoreaza, dak indivizii aia se ridica la valoarea lor? Nu cred, sincer. Pacat pt ca pe urma se intreaba de ce sufera asa mult, de ce ele. Uite de-aia, de fraiere ca nu stiu sa profite de ce e mai bun de la viata si aleg un ratat de genul. Pun pariu ca nici sexul nu-i cine stie ce, asa grozav cum se are tendinta sa se creada. In afara de faptul ca poate stiu doua pozitii in plus, si alea penale si vulgare rau, nu e mai nimic de capul lor. Da' lasa-le sa viseze ca astia sunt fericirea lor si pe urma sa stai sa admiri cum se dau cu capul de pereti pt alegerea facuta.

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Fri Apr 28, 2006 4:52 am

[ot] scuze pentru off dar am auzit cum si-a alintat cineva(care se vrea baiat rau\de cartier) sotia: "hai sictir in..matii" si culmea ea a inceput sa rada. a fost super tare faza [/ot]
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Catalin on Sun Apr 30, 2006 11:48 am

Nina wrote:Sa nu uitam ca acest tip de baiat e prea smecher ca sa faca dragoste, el face SEX, ca asa a auzit el in cartier!
Deci, eu personal prefer baietii cu ceva creier si bun simt la purtator!!!

Face SEX ca asa fac toti baietii si este la moda(zice el) nu neaparat ca asa a auzit el in cartier, face toata lumea asa si el nu poate sa se reprofileze. :s195:

Dar acuma daca stau sa ma gandesc bine, de unde ati auzit voi treaba asta ca MAJORITATEA FETELOR VOR BAIETI RAI? :don't-know:

Catalin

membru special
membru special

Postby copilasu_l on Sun Apr 30, 2006 12:40 pm

kez|zek wrote:unul care isi pierdea vremea "prin cartier" .....adica sa iesi "in fatza blocului" si sa ... iti pierzi vremea , efectiv

E una sa "bantui" prin cartier si alta sa stai ca tzatzele in fata scarii la o barfa de seminte :lalala:

Si mai am o completare la intrebarea lui Catalin: totusi, ce inteleg fetele\femeile prin "baiat rau". Macar sa stiu despre ce vorbim. :s172:

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Ice on Tue May 02, 2006 8:21 am

@Snapp Sincer sa fiu tu si DMX ce mai aveatzi dilema asta "Why do good girls ... like bad guys ???"

Acum sa revenim ca sa fim un pic on topic ... Probabil din nevoia de a se simti protejate ... Una e sa mergi langa cineva care ar putea interveni daca se iveste vreun avans nepotrivit sau vreun gest nu tocmai normal, si alta e sa mergi langa un "ochelarist" caruia ii este frica si de umbra lui.

O alta explicatie ar fi faptul ca isi doresc sa experimenteze.... Cunosc foarte multe fete care sincer nu se integrau deloc in asemenea tip de viata, dar... au incercat totusi din dorintza aceea morbida "macar sa vad si eu cum sta treaba "
Ice

membru special
membru special

Postby copilasu_l on Fri Nov 03, 2006 8:20 am

Am cunoscut recent(cam 2luni) o femeie care s-a maritat cu un "baiat rau", unul care se vrea "baiat de cartier". Femeia asta la ora actuala nu are decat doua bucurii: o fetita superba si (inca) nu-si ia bataie. In rest....locuiesc intr-un apartament cu fata spre cimitir (e freaky rau tare sa te trezesti dimineata in sunet de clopote, sa "adimiri peisajul superb" cand trec mortii pe ultimul drum), betiile se tin lant si ea este mai mult singura pentru ca el este ocupat cu destupatul sticlelor alaturi de baieti.

Inteleg faptul ca, "contrariile se atrag" dar parca nici chiar asa.

P.S. - Oare am fost off-topic?!

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Sweet Insanity on Fri Nov 03, 2006 4:55 pm

Am observat ca unele fete/femei prefera barbatii mai rai, care se impun in fata lor (in special prin violenta) care le controleaza la sange etc. Nu neaparat ca ii prefera... se indragostesc de ei si le suporta orice, ca de, asa e barbatul...
Oricum majoritatea fetele din ziua de azi prefera baietii 'rai' (adica tupeisti, smecheri) pentru ca sunt mai 'cool'...
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby andreeam on Fri Nov 03, 2006 6:36 pm

bine ai punctat....majoritatea :) eu deja m-am saturat de cei rai :| desi nu am chiar vrut numa de aia am avut parte...
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului