Da,se spune nu uiti persoanele pe care le-ai iubit foarte mult. Mi se parea si mie firesc asta,candva,acum nu.
Mi s-ar parea aiurea sa am o relatie dar sa ma mai gandesc la acea persoana,care candva a facut parte din viata mea.
Unii nu vor sa uite,pentru ca au avut multe momente frumoase,intr-adevar,acele clipe nu ti le poate lua nimeni,mereu vor ramane intiparite in sufletul tau...eu prefer sa cred ca poate am ramas cu niste amintiri,dar daca as incerca sa ma gandesc prea mult la ceea ce a fost poate ca as avea mai mult de suferit...
Totul are un inceput...dar si un sfarsit.In relatiile in care nu a existat dragostea adevarata,apare acest sfarsit...asta e parerea mea,pentru ca eu cred ca daca iubesti in adevaratul sens al cuvantului,lupti,nu renunti.
Eu...am uitat,am lasat trecutul in urma iar acum ma ocup doar de prezent..asta ma intereseaza cel mai mult.
Persoanele pe care le-am iubit nu vor fi uitate,dar daca ne-am gandi cu nostalgie la ele nu stiu ce sanse avem sa traim clipa de
azi,ceea ce este
acum..sper ca ati inteles ceva din ce am incercat sa zic...acum nici eu nu mai stiu ce am vrut sa spun