If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cea mai mica nota pe care ati primit-o

scoala - liceu - facultate - haideti sa vorbim aici despre profi - examene - teze - restante - de toate

Postby MindLord on Wed Nov 01, 2006 5:33 pm

bai emmy20 inca mai ai timp sa te indrepti in ochii nostri ;) cooomee on!!! Nu esti elev in toata regula pana nu simti FEELINGUL unui 2 :D

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby emmy20 on Wed Nov 01, 2006 6:35 pm

[ot]daca luam un singur doi< eram pe drumuri>si asa pt 6 ala am luat o bataitaaaaa....[/ot]
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby MindLord on Wed Nov 01, 2006 9:03 pm

fii serioasa mai emmy! Nimeni nu te dadea afara! Tot atata bataie ai fii mancat pt 2 sau pt 6. iar acuma ca esti mai mare eu zic ca poti sa il iei linistita ca nu te asteapta nici o bataie :)) ...
PS: a nu se privi aceste mesaj ca o incurajare a evolutiilor slabe la invatatura :P

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Fri Nov 03, 2006 12:25 am

hmmm...m-am linistit cand am vazut notele voastre :))

deci am luat intr-a 9 un 4 la istorie ca nu stiam nik :))) (cred ca profu si-a facut mila de mine si mi-a pus 4 pt k sunt fata :D)

si anu asta deja am inceput-o naspa...am luat un 5 la psihologie (drept eu!) la o lucrare ne daduse intrebarile...am copiat majoritatea raspunsurilor din caiet si profa la sfarsit a zis ca nu e corect (come on chiar e tampita phiho[pata] asta...) ...in fine eu si o colega am luat 5 si restul clasei 4 :s122:

deci :)
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby vera on Fri Nov 03, 2006 2:22 am

sa vedem... sunt cum se zice o eleca aproape completa... imi lipseste 2-ul din colectie in rest de toate:

- 1, 25 la chimie in a 9-a (nu pe copiat ca nu aveai ce copia, pe faptul ca nu shtaim nik, absolut nik)
- 3 la fizica in a 9-a shi la franceza acum :( (cred ca aici am shi doiul lipsa dar nush sigur daca e si in catalog)
iar restu deja is pre amari ca se le mentionez...

a, ca sa nu va faceti impresie proasta despre mine... io-s copil bun la sc ca am noroc in genere... iau bursa de merit :)

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby emmy20 on Fri Nov 03, 2006 9:07 am

[ot]@ mindlord stiu f bine ca acum nu mai pot lua bataie pt ca nu am invatat... :))dar daca as lua o nota mai mica de 6 (si asta o consider destul de mica)si anume 2 (cum vrei tu )cred ca as intra in pamant de rusine...nu zic ca nu am sanse sa iau si 2 (ACUM)pt ca de nu am mai invatat cam de 3 ani (motive serioase)si multe lucruri le-am uitat...dar sigur as incerca data viitoare sa ma pregatesc mai bine....cred ca e respect pt profesori si pt munca ce o depun ...
referitor la istoria <pe drumuri>atunci chiar am fost scoasa pe usa afara ... [/ot]
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby andreeam on Fri Nov 03, 2006 5:55 pm

am uitat de nota de la fizica de anu trecut...1,5 :D frumos nuh? macar am "stiut" de juma de punct....da de unde ...mi-a zis o fata :))
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby uby_4u on Sun Nov 05, 2006 9:04 pm

4 la geogra in clasa a 5-a... avea aia ciuda pe mine.. si un tic nervos , facea toti elevii "TUFA" (atunci cand nu stiau ceva) :sht-up:
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

Postby Kelso on Fri Dec 22, 2006 2:26 pm

Cea mai mica nota....in generala cea mai mica nota a fost 8 la istorie..moooama ce-am mai plans atunci :)) dup-aia in liceu profa de geografie nu ma suporta ca nu voiam niciodata sa ies la harta si mi-a dat nota 2 :D avea de gand sa imi dea 2 de 2 in aceeasi zi dar a constatat ca nu avea cum =))
Cu copiatu' nu prea le-am avut :)) asa ca de nota 1 am fost ferita :P
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby changer on Fri Dec 22, 2006 5:24 pm

eu de mic copilas m-am bagat in profesia asta la copiat mai exact in clasa a 3-a am luat un 3 pentru simplul fapt ca mi-a fost lene sa ma gandesc sa fac eu exercitiile si am copiat de la cel din fata :lol:(cred ca de asta e si numarul meu preferat 3 :D).Si am luat un 1 prin clasa a 10-a la chimie pentru ca ma agitam prea tare si pe juma din toata banca era scrisa toata chimia de a 10-a :D
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

PreviousNext

Return to Invatamant