by emmy20 on Wed Nov 01, 2006 1:13 am
am vazut ca e un subiect demult uitat<data 5 iun >nu ma insel nu?:)
dar vreau sa scriu urmatoarea povestioara <care din pacate e adevarata>nu va ganditi la fam mea pt ca din fericire la noi nu se injura si nici cuvinte urate nu se folosesc:
un om mergand pe strada,intalneste un copilas,ca de 5 -6 ani,cu piciorusele crapate de glod ,parul incalcit in cap,zoios ,nespalat,cu manutele crapate de frig ,,,si-l intreaba:
-mai copile de unde vi tu?
-din iad vin!
omul s-a ingrozit!
-cum il cheama pe tatal tau?
-satana
-dar pe mama ta?
-aripa satanei!
-dar frati si surori ai?
-da!
-cum ii cheama?
-diavoli!
si atunci omul a intrebat,cu spaima:
-unde stai copile?
-hai ,ca eu stiu unde .!
si a mers omul cu el.in marginea satului ii arata o casuta stricata ,veche si o ograda cu gardurile rupte.intrand omul pe poarta ,auzi cum se certau in casa tatal cu mama sa:barbatul o injura pe femeie groaznic iar femeia ii raspundea:-du-te de aici ,satan-o!
-tu esti aripa satanei!
fratiorii fiind prin preajma tatal striga la ei :
-treci diavole de aici! iar mama se plangea
-vai de mine ,casa asta este iad!
atunci omul intelese de ce copilul a zis ca vine din iad ..
imi cer scuze pt limbaj ,dar in comparatie cu unele injuraturi e destul de cenzurat
ce e mai trist e faptul ca astfel sunt chinuite extrem de multe suflete ,iar bietii copii nu au de unde auzi o vb buna ,un indemn ..si atunci ne miram de tineret<ca ce e sau cum se comporta>as mai avea de adaugat ,dar pt moment ajunge
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....