If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mai sunt oamenii sensibili?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby Micha on Tue Jan 24, 2006 2:43 pm

imi place sa ma cred puternica si kestii d-astea da' sa mor dak am vazut om mai de belea ca mine... sunt sensibila prea rau.. ma afecteaza atat de usor tot ce se intampla in jurul meu, ce mi se intampla mie si pun toate alea la suflet si sufar ca proasta... Nush.. io kiar vreau sa ma schimb ca nu e prea frumos si bine sa fii asa slaba cum is io dar mi-e destul de greu... ce sa fac acuma dak sunt prea sensibila? Orice kestie ma atinge si ma doare... e naspa adevarul, ca sunt destul de plangacioasa din cauza asta dar nush ce drq sa fac...asa-s io bau bau si sensibila ca nimeni alta... cu cine naiba oi semana asa nu prea stiu. Dar voi acuma va prefaceti ca nu m-ati auzit zicand kestia asta si credeti in continuare ca sunt fata puternica, uky? :D

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Tue Oct 31, 2006 1:50 am

@ micha... ahaaaa! Nu esti fata puternica! No lasa...:P
.... te invat eu :))
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby One4You2Love on Tue Oct 31, 2006 12:40 pm

Sunt oameni si oameni insa nici unul care sa nu fie sensibil. Depinde de fiecare in parte daca vor sa-si arate sensibilitatea si daca pot sa si-o mai arate.
Unii au fost pur si simplu calcati in picioare, altii au avut parte de bataie de joc. La ce sa mai fii sensibil ?

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Kelso on Tue Oct 31, 2006 3:18 pm

Toti suntem sensibili numai ca nu toti ne aratam sensibilitatea.

Unii nu vor sa isi arate latura sensibila pentru ca in timp anumite persoane vor crede ca a fi sensibil = cu a fi prost sau fara personalitate. Fals! Am un prieten care este foarte sensibil si isi arata sentimentele numai atunci cand este convins ca cei din jur il cunosc destul de bine si ca nu il vor cataloga drept fraier.

Multi prefera sa poarte masca aia bine stiuta,sa para duri,reci,de neatins cand de fapt sunt niste oameni care orice gest nevinovat dar rautacios ii atinge si ii face sa sufere.

Sunt persoane sensibile dar cei care ne-au descoperit sensibilitatea profita de ea si riscam sa avem parte de ditamai suferinta si cred ca e mai bine sa fim mai rezervati si mai reci cu cei care nu ne cunosc destul de bine! :D
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Tue Oct 31, 2006 5:49 pm

Mai exista oameni sensibili; de fapt fiecare are o doza de sensibilitate in el... numai ca sensibilitatea nu mai e chiar asa la moda si multora le place sa faca pe durii... si indepartandu-te de sensibilitate o pierzi...

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Tue Oct 31, 2006 9:44 pm

Da, eu sunt sensibil si nu trebuie sa fiu asa. ~x(

Lucruri simple si fara importanta imi acapareaza minte si ating ceva sensibil la suflet care mie nu-mi place. :don't-know:
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby emmy20 on Wed Nov 01, 2006 2:17 am

daca nu ar mai fi oameni(i)sensibili,lumea s-ar duce de rapa,,
nu cred ca nu e persoana care sa nu aiba sensibilitate <sub toate formele ei>macar cat un graunte de mustar...dar e
asa cum spunea wench....eu ma incadrez in categoria celor care poarta o masca<de neatins>dar in realitate ma sparg mai repede ca un balon de sapun... :rosii:
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby Snappy on Wed Nov 01, 2006 11:36 am

wench wrote:Unii nu vor sa isi arate latura sensibila pentru ca in timp anumite persoane vor crede ca a fi sensibil = cu a fi prost sau fara personalitate. Fals!

@wench - imi place ce ai scris. frumos zis:

wench wrote:Sunt persoane sensibile dar cei care ne-au descoperit sensibilitatea profita de ea si riscam sa avem parte de ditamai suferinta si cred ca e mai bine sa fim mai rezervati si mai reci cu cei care nu ne cunosc destul de bine!

aici mi-as dori sa fac o mica completare. nu stiu daca ai observat tu, dar de cele mai multe ori te ranesc cei cat de cat dragi. de ce? pt ca ei chipurile ar trebui sa te cunoasca si cand vezi ca se comporta ca si cum nu ar sti cine esti, cum esti, ce esti asta doare mai mult decat in cazul unui strain.

emmy20 wrote:daca nu ar mai fi oameni(i) sensibili, lumea s-ar duce de rapa

subscriu la ceea ce ai zis, dar stii ce e pacat? ca multi uitam asta ;)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby T_X on Wed Nov 01, 2006 8:59 pm

"mai exista oameni sensibili ? "
e ca si cum ai intreba...mai exista oameni ?
toti oamenii sunt sensibili..unii mai mult altii mai putin...unii o arata mai des mai intens..altii se controleaza mai bine dar toti avem "tendonul lui Ahile"...
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Re: Mai sunt oamenii sensibili?

Postby ashes on Fri Nov 10, 2006 3:13 am

ela wrote:Considerati ca tinerii din zilele noastre mai sunt sensibili?

toti suntem sensibili. numai masura in care aratam (sau nu) asta ne facem sa parem mai mult sau mai putin asa.

normal ca o persoana puternica, care face fata cu zambetul pe buze unor situatii dureroase si pare ca nu e afectata si prin urmare, nici sensibila, nu inseamna ca nu e macinata de sentimente.

toti suntem, pe toti ne doare, numai ca sunt prea putini cei care au curajul sa-si arate adevarata fata.
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Filosofie... despre dragoste