Avem o istorie destul de maricica zic eu... peste 2000 de ani...
Zeci sau poate sute de razboaie purtate de inaintasii nostri, victorii peste victorii, nume care au ramas in istorie prin maretia lor: Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Mircea cel Batran...
Ne mandrim cu istoria noastra de pana acum insa peste cativa ani ne vom mai mandri??
Peste vreo 20-30 de ani, ceea ce traim noi in prezent va deveni istorie si copiii nostri o vor invata in scoli... Vom mai fi mandri de istoria noastra oare? De partea asta, de la 1990 incoace???
Cu siguranta nu. Cel putin eu nu as putea fi mandra de asa ceva... de ceea ce traim in prezent. SI totusi de ce nu facem nimic sa schimbam panarama asta? Cu siguranta toti vom raspunde ca nu avem ce face, nu avem influenta, nu avetm capacitatea de a face ceva... Dar macar am incercat? De unde sa stim daca nici macar nu incercam?
In concluzie, sunteti mandri de istoria noastra ana la 1990? Dar de ceea ce va deveni istorie peste cateva decenii? Conteaza pentru voi istoria?

se va scrie ce? ca Ciorbea a demisionat? ca Iliescu radea si a fost imitat de carcotasi de a inceput o tara intreaga sa faca misto? ca Basescu a condus odata dupa ce a baut niste vin? sau ce?... ca 3 ziaristi au fost rapiti? ca Omar Haisan a fost condamnat la moarte? ca intram in UE?!? aaaaaaa... da asa e... se vor umple pagini intregi cu laude pt cei ce ne-au bagat in UE... FUNtastic. sper sincer sa ma mandresc peste cativa ani cu asta, dar sunt cam pesimist...

..hai mai .. nu fiti stupizi .. istoria va ramane doar prin fapte ceva mai mari decat cele de care obisnuies sa rada carcotasii!