If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Slaba cu orice pret?

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Postby noco on Sat Oct 28, 2006 11:24 am

mitul asta creat de mass media cum ca femeia slaba egal frumusetea absoluta sucks big time. majoritatea tinerelor sunt influntate de imaginea asta si recurg la tot felul de diete, ceea ce n-ar fi o problema daca sunt facute cu cap, mai grav este ca unele fete au tendinta de a exagera ajungand anorexice si bulimice.
o anorexica are o greutate "ideala" de 35 kg, aceasta boala putand provoca si moartea. asta chiar este trist.

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Rossao on Sat Oct 28, 2006 11:31 am

eu sunt mai slaba..din fire :rosii:
Rossao

Invatacel
Invatacel

Postby Sweet Insanity on Sat Oct 28, 2006 4:30 pm

noco wrote:mitul asta creat de mass media cum ca femeia slaba egal frumusetea absoluta sucks big time.

Moda actuala promoveaza ca frumusete fetele lungi, slabe de vezi structura osoasa si daca se poate si incruntate tot timpul; si majoritatea hainelor din magazine sunt croite pentru astfel de fete. Pe langa faptul ca nu mananca, unele se plang mereu ca abia au 1.70.

Eu cel putin sunt exasperata de colegele care mananca cu saptamanile varza (in special supa), fac schimb de regimuri; cica s-au dus la sala, dar dupa o saptamana s-au lasat... a, da! la unele regim inseamna sa sari peste o masa (sau doua) ca sa mananci ceva dulce. Si saracele de ele nu depasesc nici una 55 kg.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby dyanne on Sun Oct 29, 2006 12:38 am

Acum ceva ani in urma,aproximativ3,aveam complexe pentru ca aveam 6-7 kg in plus...Am incercat sa scap de ele tinand din cand in cand cate o cura...dar am renuntat repede la aceasta metoda pt k asa e..sanatatea e mult mai importanta!!!Am mers pe ideea ca cine ma place ma place asa cum sunt..intre timp am crescut,mi s-a reglat metabolismul si am slabit fara sa fac nimik in privinta asta..sunt o norocoasa,stiu...si iata-ma acum la cei 21 de anishori ai mei,cu7kg mai putin decat acum trei ani.. Sfat pentru fetele ce se gandesc ca o sa reuseasca sa scape de kg in plus cu nu stiu ce "cura miraculoasa":schimbati-va mediul de viata...treceti pe mancare sanatoasa si un pic de sport!
"Te poti lauda cu orice dak e singurul lucru pe care il ai.Poate cu cat ai mai putin cu atat ti se cere sa te lauzi mai mult."
dyanne

Invatacel
Invatacel

Postby skumpika on Sun Oct 29, 2006 5:05 pm

Am aflat pe pielea mea ce efecte negative pot avea curele de slabire irational tinute, infometarea si multe alte metode oribile de a slabi mult si repede. M-am ales cu o rana pe stomac si am fost nevoita sa tin un regim pentru a o vindeca, moment in care am slabit fara sa vrea pentru ca regimul respectiv era in primul rand sanatos. De atunci am hotarat ca e nebuna o fosta colega care spunea ca daca moare, moare slaba.

Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby vera on Sun Oct 29, 2006 6:31 pm

e destul de sensibil subiectul acesta si nu neg ca si pe mine m-au influentat toate stadardele astea promovate excesiv.... acu' vreun an aveam cam cu 7 kg mai putin adica undeva pe la 43 de kg si practic orice haina statea ca pe gard pe mine asa ca cu greutatea actuala ma simt tare bine... nu am tinut vreo cura, eram asa slaba din cauza anumitor probleme personale si a regimului de viata faorte, foarte dezordonat... e drept ca acum sunt un pic mai rotunjoara dar macar hainele chiar stau pe mine...

pe colegele mele de prin liceu disperate de tot felul de cure care tot repeta ca "doar imaginea conteaza" le tot sfatuiesc sa termine pentru ca eu am avut destule probleme si nu le doresc si lor... nu are rost si nu merita sa-ti risti sanatatea doar ca sa te incadrezi in standarde. e trist ca toate fetele vor sa fie copii ale anorexicelor de pe podiumurile de moda...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Kelso on Mon Oct 30, 2006 12:10 pm

Toata lumea vorbeste despre cure de slabit,ce diete sa tii ca sa slabesti...Am prietene obsedate de chestia asta..mananca totul la gram...sa nu fie un gram in plus ca se ingrasa,mie mi se pare o prostie chestia asta pentru ca stiu ca afecteaza organismul.

Orice femeie vrea sa arate bine dar asta nu inseamna ca trebuie sa se infometeze sau sa tina o dieta care va avea repercursiuni...

Eu prefer varianta cu sportu'.Miscarea ajuta mai mult si e chiar sanatos...Decat un regim care sa imi dauneze mai bine merg la o sala sau jogging in fiecare dimineata si s-a rezolvat problema.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Mon Oct 30, 2006 2:05 pm

vad ca numai oameni care ar trai sanatos pe aici si la care nu prea le pasa daca au un kg in plus.... baaai! pe cine incercati sa prostiti?! de ce mai stati in oglinda atunci inainte sa iesiti, daca nu va pasa cum aratati?!

Mie sincer imi TREBUIE ca prietena sa arate bine. Aici nu discutam de caracter, pt ca nu are nici o legatura cu topicul asta. Vreau ca atunci cand ma trezesc dimineata sa ma faca sa zambesc doar pt ca ma uit la ea, fara sa zica nimic. Si asta sa-mi dea destula energie si zambet pt toata ziua!
Nu sunt de acord cu toate curele de slabire insa. Si eu vreau sa arate bine, dar o viata sportiva, traita dupa niste principii sanatoase si ceva intretinere ar putea evita ajungerea la o cura din aia in care sa nu mananci nimic si sa lesini pe strada... mie cel putin asta imi spune mult despre felul in care gandeste o fata. Cele care ajung la cure extreme o fac pt ca nu s-au gandit din timp sa faca ceva, sau nu au avut destula determinare. Traim intr-o lume in care concurenta e peste tot, si chiar daca pana acuma pe aici nici unul nu a recunoscut asta, fizicul CONTEAZA! si orice avantaj pe care il ai in fata "concurentei" poate face diferenta...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Mon Oct 30, 2006 4:07 pm

...eu am avut dintotdeauna cateva kg in plus...su cu toate astea nu am tinut niciodata vreo cura de slabire...recunosc ca m-a afectat si inca ma afecteaza faptul ca nu sunt mai slabuta...mi se pare ca asta e cauza unora dintre problemele mele de "neadaptare"...stiu ca de fapt...toate grijile astea sunt de natura psihica..si au implicatii mult mai mari decat niste kg in plus....pana acum nu am luat nici-un fel de masuri concrete pt a-mi corecta "formele"..si poate ca nici nu voi face asta vreodata...deocamdata merg pe principiul ca mintea si sufletul omului valoreaza mai mult decat "frumusetea fizica"...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby not_so_innocent on Mon Apr 16, 2007 5:44 pm

NU sunt de acord cu slabitul cu orice pret, chiar daca el nu te place asa cum esti-te poate impinge la limite si nu e bine. Eu nu sunt prea slaba insa imi place cum arat nu pot spune ca nu-mi doresc sa slabesc dar cand slabesc cand ma ingras e un cerc la mine. :(( NU SUNT DE ACORD CU SLABITUL CU ORICE PRET !!
Last edited by not_so_innocent on Thu Apr 19, 2007 11:29 am, edited 2 times in total.
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com