by MindLord on Mon Oct 30, 2006 2:05 pm
vad ca numai oameni care ar trai sanatos pe aici si la care nu prea le pasa daca au un kg in plus.... baaai! pe cine incercati sa prostiti?! de ce mai stati in oglinda atunci inainte sa iesiti, daca nu va pasa cum aratati?!
Mie sincer imi TREBUIE ca prietena sa arate bine. Aici nu discutam de caracter, pt ca nu are nici o legatura cu topicul asta. Vreau ca atunci cand ma trezesc dimineata sa ma faca sa zambesc doar pt ca ma uit la ea, fara sa zica nimic. Si asta sa-mi dea destula energie si zambet pt toata ziua!
Nu sunt de acord cu toate curele de slabire insa. Si eu vreau sa arate bine, dar o viata sportiva, traita dupa niste principii sanatoase si ceva intretinere ar putea evita ajungerea la o cura din aia in care sa nu mananci nimic si sa lesini pe strada... mie cel putin asta imi spune mult despre felul in care gandeste o fata. Cele care ajung la cure extreme o fac pt ca nu s-au gandit din timp sa faca ceva, sau nu au avut destula determinare. Traim intr-o lume in care concurenta e peste tot, si chiar daca pana acuma pe aici nici unul nu a recunoscut asta, fizicul CONTEAZA! si orice avantaj pe care il ai in fata "concurentei" poate face diferenta...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!