If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

faceti orice!

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby allesssia on Fri Oct 27, 2006 5:35 pm

Pai ce-i asta? A vrut sa te testeze sau ce? Chestii de astea nu se fac, "ca de ce nu mai oprit?" A vrut sa vada probabil cum reactionezi dar oricum urat din partea lui, la urma urmei puteai sa plangi sau puteai fi indiferenta si sa nu zici nimic exact cum ai facut tu. Depinde de persoana, am intalnit fete care au luptat pentru dragostea lor pana au ramas fara puteri si atunci tot mai gaseau resurse.............de unde nu stiu.Dragostea cu sila nu se poate..............

cu tot sufletul de acord:|

iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Gafe-n Dragoste