Nu ma intereseaza daca ceilalti ma vad grasa sau slaba. Daca eu ma simt bine cu mine chiar nu conteaza ce spun ceilalti si oricum daca eu ma plac cum sunt si cei din jur vor avea aceeasi tendinta. Nu am tinut niciodata cure de slabire, nici regimuri, nu sunt slaba dar nici nu-mi doresc pentru ca stiu ca mi-ar sta prost si prefer sa stau totusi pe ceva si nu pe oase pe scaun
Curele sunt o tampenie. Daca ai 45 de ani si esti grasa si implicit te simti prost cu sanatatea e clar ca trebuie sa-ti schimbi modul de viata, de alimentare. Daca ai un echilibru interior e foarte probabil sa fii ok si fizic(acuma... 3 kg in plus nu sunt o tragedie, ar putea sa fie chiar o imbunatatire daca sunt dispuse strategic).
Daca fizic constitutia ta e urata, ai picioare scurte si bazinul larg... degeaba esti slaba ca tot urata ai sa fii. O cura de slabire nu este reteta frumusetii. O femeie plinuta care se imbraca potrivit este mult mai frumoasa decat una slaba care nu nimereste ce trebuie in sifonier. Retetele minune de slabit sunt mai degraba nocive tinerelor fete disperate ca Gigel vrea sa fie mai slabe sau mai curand disperate pentru ca isi imagineaza ca respectivul nu le vrea pe langa el decat daca intra intr-un tipar de carton care inseamna: 1.70, 90-60-90, par blond si privire languroasa. Asta ne face sa aratam ca o turma de oite care incearca din rasputeri sa-si inhibe personalitatea si un eventual stil personal numai ca unui EL sa-i placa.... si el ar vrea ca ea sa fie o EA, nu o incercare de copiere a prototipului imaginar.
In concluzie: lasati-le incolo de pastile, nu mai mancati fast-food si preparate cu conservanti si coloranti nocivi, mai mergeti pe jos in loc de masinuta sau autobuz, urcati scarile cu sacosele de la piata, nu sariti la lift si imbracati-va cu haine care va avantajeaza si ZAMBITI! Numai daca tinem cure drastice si traim dezordonat nu se vede nimic... eventual se inrautateste situatia, cel putin pe termen lung.