If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Dragoste la distanta ...online

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

Dragoste la distanta ...online

Postby claudiudr on Fri Mar 18, 2005 8:26 pm

Deci ...am o prietena care sta in Constanta ,iar eu stau in Bucuresti ...Ne-am vazut vara trecuta ... Ne-am cunoscut ,am tinuto in brate ,ne-am sarutat ...si vara asta aflu ca nu mai am posibilitatea sa ma duc la ea :( ...si nici ea nu poate sa vina aici ...si asta ar mai insemna sa stam inca un an despartiti ,adik pana in vara anului 2006 ... Si ea a zis ca nu o sa poate sa stea atata timp fara a avea un prieten...  :cry:   :cry:  asa ca daca nu o vad anu asta ,raman fara ea  :cry:   ...si nush ce sa fac :( ...Am 16 ani ,deci nu sunt pe bani mei , si anu trecut am vazut-o datorita ca am fost cu sormea si cu prietenul ei de 21 de ani la mare ...da acu el se duce cu parinti lui in alta tara la mare , si o ia si pe sormea ...si eu nu voi putea sa imi vad iubita  :cry:   :cry:  ...ce as putea sa fac ?

claudiudr

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Fri Mar 18, 2005 9:28 pm

cauta sa vorbesti cu ea... scrie-i... telefoneaza-i... fa ceva, nu rupe legatura... poate se va ivi cumva o sansa sa ajungi la ea... sau poate cine stie... va ajunge ea la tine...

nu se stie niciodata...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Fri Mar 18, 2005 9:32 pm

off topic:vezi ca se poate?:)

treaba asta cu relatiile de la distanta e naspa.trebuie sa ai mare incredere in partener.ar trebui sa te gandesti daca esti dispus sa continui chestia asta.si daca tu crezi ca poti sa o faci...o sa vina si solutiile.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby little weasel on Sun Aug 21, 2005 12:53 pm

Eu zic sa o cauti, sa vb cu ea orice ar fi .........daca tu simti k ar putea fi dragostea vietii tale ..........fa si imposibilul k sa ajungi la ea......nu o lasa sa scape.Daca simiti k tii la ea ,merita sa faci orice sacrificiu numai sa stai cu ea.
Sper sa reuseti ...........good luck :yesss:
little weasel

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Sun Aug 21, 2005 1:03 pm

pastreaza legatura cu ea prin telefon,scrisori,etc.daca tu crezi ca merita fata efortul fa tot ce iti sta in putinta desi este greu cu relatiile la distanta.succes si asteptam vesti de la tine.

Catalin

membru special
membru special

Postby changer on Sun Aug 21, 2005 1:44 pm

sa mentineti legatura orice ar fi, si daca o iubesti eu zic ca ar trebui sa faci tot posibilul sa ajungi,merita, deci continua sa vorbesti cu ea prin orice metoda si...sper din tot sufletul sa reusesti sa o vezi
MULT NOROC......foarte foarte MULT ;)
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby MoonLight on Tue Aug 23, 2005 2:13 pm

in locul tau stii c as face! As pleca cu trenul la mare fara sa dau de stire! Sau eventual dak nu as avea banutii de tren bicicleta t poate ajuta! Stiu k suna nebunesc dar dragostea nu are limite! :wub: Asta k sa numai pomenim d satisfactia care o vei avea knd ajungi acolo! Ar fi o dovada de dragoste extraordinara! :heart:
P.S. succes :D
MoonLight

membru special
membru special

Postby neptune on Wed Nov 23, 2005 10:32 am

poti orcand sa strangi niste bani si sa iei trenu pana la constanta intr-un week-end ...dak chiar vrei sa o vezi
Dare to dream, dare to fly, dare to be the chosen one to touch the sky...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Wed Nov 23, 2005 5:26 pm

Sefule... mai sunt o groaza de fete... calm down...nu este iubirea vietii tale...altfel..ar fi putut sta un an fara alt bf. Uitate in jurul tau.. mai sunt multe fete... poate cu mult mai merituase :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby neptune on Wed Nov 23, 2005 5:46 pm

dar dak el vrea pe respectiva...ce ai cu baiatu?
Dare to dream, dare to fly, dare to be the chosen one to touch the sky...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Povesti De Dragoste