am luat 2 tin minte sigur si parca a fost la fizica. a.. si in facultate am luat 2. am uitat.
la mai multe.

am luat 2 tin minte sigur si parca a fost la fizica. a.. si in facultate am luat 2. am uitat.
la mai multe.

... pe o lucrare la romana era trecuta nota 1 pentru ca copiasem dar aparea si un "-" in fatza ... inexplicabil. 

si azi un 3 la engleza pe tema nefacuta

aaah.. ce vremuri bune

...... cea mai mica nota luata a fost nota 2 pe datorie data de o doamna de franceza (de nota 11 cu care stau la taclare cate o ora cand ne mai reîntâlnim ) pt teme nefacute..... ce insemna nota 2 pe datorie? iti punea nota 2 in catalog pt ca nu putea trece nota 0 iar urmatoarea data cand te asculta iti scadea 2 puncte din nota pe care o meritai atunci. Tare nu?.......
o alta nota de care sunt tare mandru a fost in a 9-a... nota 1 in teza la chimie (pt ca-mi notasem si eu ca tot omul pe banca niste notite).faza tare a fost ca cea mai mare nota la ea in timpul anului fusese 6....asta in conditiile in care pers in cauza a stiut si teorie si probleme. Mie mi-a pus vreo nu stiu cati de 7 si 8 (9 si 10 era nota profesorului) ca sa-mi dea media iar pana in a 12-a am cam "frecat menta" pt ca ma luase drept "baiat bun" .............
aaa si m-a luat si la o olimpiada...... 

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests