If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mesaje de pe bancile din scoli/licee

scoala - liceu - facultate - haideti sa vorbim aici despre profi - examene - teze - restante - de toate

Mesaje de pe bancile din scoli/licee

Postby noco on Mon Oct 23, 2006 7:25 pm

poate v-a ramas intiparit in minte vreun text din timpul liceului scris pe banca sau pe usile de la baie..pentru cei care sunt inca la liceu, rugam luati carnetelul si notati ce scrie pe banci.. :mrgreen:
dar stati asa ca si in facultati erau mazgalite bancile..dar numai chestii legate de materii.. :( si ceva semnaturi in banca.
btw..ati scris pe banci? :D

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Catalin on Mon Oct 23, 2006 7:38 pm

Nu exista banca in liceu care sa nu fie scrisa. Toti masculii si fetele isi lasau mesaje "matrimoniale", numere de telefon, injuraturi daca stergi mama ta sa pateasca ceva, formatii de muzica si cam atata.=))

Nu obisnuiam sa scriu pe banca, cand ma plictiseam puneam capul pe banca si atipeam, cand ma apuca nebuneala scriam nume de formatii pe banca si culmea acolo le gaseam si peste 3 luni de zile.:))

Imi aduc aminte niste mesaje tari:

" Daca te asezi aici, se rupe banca.":))
" Pierdut pix aici, daca il gasesti lasa-l unde l-ai gasit."=))
" Te iubesc Monica dar unde ai umblat azi noapte, c***a dracului."=))
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby rox on Mon Oct 23, 2006 8:21 pm

am mazgalit la banci...da nu mai stiu ce scriam pe ele

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Mon Oct 23, 2006 9:03 pm

Eu de obicei faceam desene... chestii abstracte in general. Uneori mai scriam nick-urile mele de pe atunci... sau doar trageam linii dupa modelele din lemn.
Si pentru lucrari erau "pregatirile" facute cu creionul, ca sa poata fi sterse usor in caz de nevoie :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Voodoo on Mon Oct 23, 2006 9:51 pm

cea mai bine cotata si desenata banca din toata generala :-D dintr'a 7a pana la sfarsit la a 8a am desenat la greu
eu cu inca un coleg, banca era plina de graffuri, de desene cu Gorillaz, si versuri... tone :-D eram mandru de ea 8-> ce vremuri

Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby cartush on Tue Oct 24, 2006 9:51 am

Nu am scris mesaje...sau...bine, poate "LIVE FREE!" sau "LIVE YOUR LIFE AT THE GUT LEVEL!" :rock-on: da' s-au sters sigur intre timp.
Ce stiu eu ca a ramas si se vor sterge doar daca le acopera vopseaua, sunt stinghiile bancilor...unde am scris initzialele noatre, cu un market verde cu vopsea. :s143:
Anul trecut erau inca acolo! 8-)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Tue Oct 24, 2006 10:28 am

timp de un an si ceva banca mea din liceu a fost inscriptionata cu niste texte/maxime de suflet pentru mine....si daca ati sti ce repede trecea timpul in timp ce mesteream la bancutza mea. Bineinteles,scriam texte plictisitoare, cum ar fi:"Zambeste, maine va fi mai rau", "Daca ai pierdut vreun soare, nu plange caci lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele" si alte nebunii de genul asta!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Sweet Insanity on Tue Oct 24, 2006 3:31 pm

Eu nu prea mazgalesc bancile, doar daca ma apuc vreo nebuneala si ma apuc de ceva abstract, pe care il fac intai in creion cam vreo luna cand e de plictiseala si apoi trec la pix si finisare... perfectionismul asta... oricum curatam bancile de doua ori pe an si se duc desenele...
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby catza on Wed Oct 25, 2006 12:50 pm

Catza 0766765484 :mrgreen: :))

de obicei lasam taguri :|
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby marushca19 on Wed Oct 25, 2006 11:50 pm

pe banca mea din liceu erau scrise, sterse si rescrise formule la fizica, chimie, mate...cateodata scriam si intrega lectie la bio cu creionul pe banca, dupa care stergeam ca sa fac loc la altele...ce vremuri
"In aceasta lume, numai ceea ce este schimbator nu se schimba" Jonathan Swift
marushca19

Invatacel
Invatacel

Next

Return to Invatamant