If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce le-ai ascuns parintilor tai?

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby Micha on Thu Oct 12, 2006 3:33 pm

pai incepand cu notele si absentele care oricum le afla cand venea la sedintele de la scoala (desi nu eram tragedie la capitolele astea 2, adik note prea varza nu am avut f multe si absente maxim 10 pe an dar nu-mi placea mie sa stie nici de alea), de relatiile mele, de prima betie sau ameteala (nici nush cum sa-i zic :)) ) de la 13 ani cu verisoarele mele, de fapt si cu var-miu care trebuia sa aiba grija de noi, nici de urmatoarele betii :evil: dara stea is mai recente, ca la tara saream pe geam si fugeam la discoteca sau in sat cu prietenii, o vara intreaga, ca ajungeam uneori la vreo 5 km de sat cand ei stiau ca sunt la 10 de casa bunicilor, ca am fost la Pitesti de vreo 3 ori si o data la Zalau, nu stiu ca nu mai sunt in Aiesec si ca de fapt in locul conferintelor la care le ziceam ca sunt, eu eram la Pitesti de fapt, nu stiu ca eu ma duc si pe la plaja cand si cand, de fiecare data le ziceam ca merg la padure si ca m-a mai prins soarele pe acolo, unele facturi de la telefon care au depasit suma de 500 de mii nu le-au aflat nici acum, nu stiu ca prietenul meu nu e din Galati, nu le-am zis ca vreau sa plec in Franta :P si nici nu o sa le zic decat in luna in care o sa plec cu vreo sapt inainte creca, de restantele de la facultate, mereu le ziceam ca e doar una :D , in fine.. sunt o gramada de kestii....

si i-am ascuns o data lu' mama........

o felicitare pt 8 martie pe care nu am mai gasit-o anul ala sa i-o pot da :)) dar a gasit-o ea pana la urma peste vreo 2 ani.. pe sub un covor se pare ca o pusesem :P

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby emmy20 on Thu Oct 12, 2006 8:05 pm

ce am ascuns parintilor ??/
o faza tare e cand l-em spus ca am ramas la meditatii la romana ..... :s175: :s111: ...eu fiind de fapt la banchetul clasei a 8-a ,,,ma-m distrat super atunci!! :s122:
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby catza on Sat Oct 14, 2006 8:58 am

de obicei ei sunt ultimii care afla sau nu afla niciodata :)

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby One4You2Love on Sat Oct 14, 2006 9:21 am

Ce le-am ascuns parintilor mei ??? Viata mea si cine sunt eu. Asta le-am ascuns parintilor mei si nu numai lor ci tuturor. Am ascuns-o atat de bine incat acum nici eu nu stiu cine si ce mai sunt.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby alx on Sun Oct 15, 2006 1:15 am

[ot]tu esti un om demn de a fi studiat din pct de vedere psihologic.[/ot]

eu...am ascuns o restanta,"relatia" mea cu un div,si in principiu...tot jurnalul de bord :lalala:
mami mai afla franturi din cand in cand;dar "I`m on my own" de cele mai multe ori.

sex,drugs n` axl rose
Image
alx

Descurcaret
Descurcaret

Postby ncg_15 on Wed Oct 18, 2006 12:09 pm

....ce le ascund ???
cred ca mai bine as inversa intrebarea pt ca de altfel am prea mult de scris :D Leam ascuns aproape tot ,inca de cind eram mica si continui sa fac acelasi lucru,stiu ca nu e prea bine ,dar a intrat in obisnuinta deja :blush:
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Voodoo on Wed Oct 18, 2006 1:18 pm

la inceput am ascuns o mare parte din viata mea personala.. si inca ascund o parte :-?
Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Mario on Sun Oct 22, 2006 6:26 pm

Pai le-am ascuns cam tot deoarere ei munceau departe de mine si nu prea intram in contact cu ei decat la sarbatori. Le-am ascuns scopul pentru care am venit in Italia, faptul ca mi-am cerut iubita in casatorie, ca vreau sa ma mut cu ea, accidentul de circulatie, unele facturi la telefonul mobil, abonamentele la meciurile lui Juve si sutele de euro pe care le-am cheltuit la fiecare deplasare a echipei, un tatuaj pe spate, un ceas mai scump pe care mi l-am facut cadou de ziua mea din banii trimisi de ei pentru cu totul altceva, faptul ca m-am mutat intr-o vila cu niste colegi de facultate, ca fac sala (nici nu stiu cum arat la fizic mai nou). Acuma realizez ca am fost cam mincinos.:))
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sweet Insanity on Mon Oct 23, 2006 3:21 pm

Ascund problemele pe care le am cu prietenii si in general tot ce are legatura cu ei; nu imi intelege niciodata motivele pentru care la un moment dat m indepartez de anumita persoana, mai ales daca ii cunoaste si parintei respectivului/respectivei. Mai ascund nebunelile si obrazniciile fratelui meu (reciproca e valabila)... si multe aspecte legate de viata personala pentru ca de felul meu pe astea le pastrez mai mult pentru mine.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby not_so_innocent on Tue Jun 26, 2007 11:54 pm

1-ca le dadeam cateilor ceea ce era mai bun-cik mancam eu ;));))(normal nu, lor le dai ce-i mai bun)
2-ca stateam pe http://www.discuta-liber.com :D cik ma informam despre facultati :))
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com