If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Aerobic & fitness & forta

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Postby Nina on Fri Oct 20, 2006 4:11 pm

Mersi mult, Catalin....imi dai niste sfaturi bune si stiu ca asa e, cum spui tu...norocul meu ca la sala unde ma duc eu tipele de acolo sunt chiar profesioniste si inteleg rapid puterile fiecaruia, si pentru ca in intervalul orar cand ma duc eu nu e aglomerat, pot face exercitiile pe puterile mele.
Deocamdata n-am apucat sa folosesc banda de alergare, desi sala are asa ceva, pentru ca la fitness am lucrat pana acum doar bratele si spatele(aveam inca febra de la aerobic si nu am putut lucra picioarele si abdomenul).
Astazi n-am mai putut sta in continuare si la aparate, pentru ca trebuia sa ajung la facultate. Incercam insa sa subliniez ca, desi nu am voie, conform abonamentului sa stau mai mult de o ora pe zi, eu mereu am stat cel putin o ora si un sfert..si am plecat ca asa am vrut eu, nu ca m-au dat afara. Atitudinea oamenilor de acolo imi place si ma face sa ma duc cu placere...deja ma gandesc ca in weekend nu ma pot duce...and that sucks!

Sper ca in cel mult 2 luni sa scap de kilogramele in plus, si mai ales sa imi modelez zonele cu probleme :D..poate totusi 2 luni e cam putin pentru kilogramele in plus, dar macar sa fiu eu fericita cand ma vad in oglinda :D

Multumesc mult ca imi sunteti alaturi...si n-ar strica daca mi s-ar mai alatura niste fete, sa facem aerobic..in grup :))

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Mario on Sat Oct 21, 2006 11:10 pm

Observ ca Nina si Noco si-au angajat instructor personal.:D
Fac sala de 2 ani si m-am apucat convins de cineva anume, si il urasc ca desi ma aburea ca este foarte sanatos acuma nu pot sa ma mai las.
Succes fetelor si lasati-va pe mana muschiului sau cum iti este mai nou porecla pe forum ca stie ce zice, parca vad ca va face fizicul ca in reviste in 3 luni.
Noco, ai grija ca daca te ingrasi te ingrasi peste tot nu neaparat in anumite zone dar banuiesc ca stii asta, in special atunci cand pui pe tine se depune pe solduri si sincer nu cred ca vrei asta.
Ce am scris sus stiu de la instructorul vostru, vad ca va vinde ponturi cu pipeta.=))
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Sun Oct 22, 2006 9:57 am

noco, nu te-am vazut niciodata in carne si oase....dar nu poti fi chiar atat de slaba cat sa iti doresti sa te ingrasi. De ce spun asta? Pentru ca si eu am fost slaba tare...nu avea pofta de mancare deloc, iar atunci cand mancam, oricum nu puneam un gram pe mine...pana intr-o iarna, acum 3 ani, cand aveam o pofta nebuna de mancare, si eram tare bucuroasa din cauza asta...deci, am mancat cat am putut, ferm convinsa ca oricum, daca ma inras prea mult slabesc apoi fara probleme...numai ca n-a fost asa.
Concluzia: O sa ai timp sa te ingrasi mai tarziu, vei avea copilasi si e ami bine sa nu iti faci griji pentru silueta in timpul sarcinii, sa iti eprmiti sa mananci orice.
Daca vrei neaparat, poti incerca sa iti maresti masa musculara, si cred ca vei fi multumita de rezultat. Poate cateva suplimente si niste fitness (aparate) te vor ajuta sa te dezvolti doar acolo unde te intereseaza.

Pupicei!

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby suzurann on Tue Mar 06, 2007 8:13 am

Eu am cam pierdut vro 2 ani in sala, fara prea multe shimbari in fizic, si asta nu pt ca nu stiu sa exersez corect(fitness),ci pt ca alimentatia in acesti 2 ani nu a fost adecvata.DA,exercitiu fizic este important dar nu mai important decit alimentatia,exer doar stimulea-za muschi sa creasca dar daca nu maninci ce trbuie muschii nu vor creste si nu va fi prea mare schimbarea.Teoretic stiu cum sa tin si o dieta adecvata, dar imi este foarte greu sa ma abtin de la dulciuri si mancaruri grase sau alte chesti care nu merg mana in mana cu antrenamentul.
Am linga mine cel mai bun exemplu(sotul), face sala de 12 ani si a participat la multe competitii de culturism aici in Canada.Dar va spun sincer secretul este in nutritie.
In 4 ani am invatat foarte multe de la el, dar prea putine le pot pune in practica.In schimb iubesc sa merg la sala si sa exersez.

Am reusit nu cu mult timp in urma sa tin o dieta stricta : 5 mese pe zi fiecare obligatoriu 25g proteine(peste, pui,oua,steak), NU am rezistat mai mult de 2 luni, dar rezultatele au fost vizibile, cu toate ca corpul era doar in perioada de acomodare la noua dieta,de-as fi rezistat inca vro 3 luni, ar fi fost super....

CREATINE a functionat foarte bine pt mine,consider un supliment foarte bun.Si am auzit ca suplimentele in Europa sunt mult mai bune decit cele din Canada.
suzurann

Invatacel
Invatacel

Postby Nina on Tue Mar 06, 2007 12:24 pm

Interesant ce ne spui tu,suzurann.........;cred ca ai dreptate cu alimentatia, de fapt sunt sigura ca ai dreptate;
Zilele astea tre sa ma interesez daca in campusul unde locuiesc eu acum exista sala.....;si sa vad apoi de unde scot 2 ore pe zi si ptr sala :d

Image
Image
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Previous

Return to Sanatatea si bolile