If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sexul se invatza?

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Sexul se invatza?

Postby Nina on Sat Oct 21, 2006 10:05 am

Ce parere aveti? Inveti in timp sa faci dragoste intr-un mod care sa produca atat tie cat si partenerului foarte multa placere? Sau e o chestie care se simte instantaneu, fara prea mult "exercitiu"? Credeti ca o tipa care a facut dragose de 150 de ori(nu neaparat cu mai multi barbati) este automat mai buna decat o tipa care abia si-a inceput viata sexuala?
Cumva avansarea intr-o relatie si cunoasterea partenerului, combinate cu rezolvarea unor inhibitii ne ajuta sa avem o viata sexuala satisfacatoare?

Acum ca v-am trasat guideline-urile, astept pareri!
Revin si eu cu comentariile mele referitoare la subiect!

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby One4You2Love on Sat Oct 21, 2006 11:00 am

Sexul, la inceput, este ca la animale, instinctual.
Nimeni nu s-a nascut cunoscator, stim doar ce avem de facut: ne ajutam de mijoc, dam din fund inainte si Inapoi.Big Deal !!! Apoi incepem sa invatam : pozitii noi, tehnica de alunecare mai usor, mai greu, jocuri erotice, ne obisnuim cu corpul patenerei/lui si stim cum si unde sa actionam, invatam ca nu exista doar sex ca act si atat, ci ca exista si preludiul care are o foarte mare importanta in a face dragoste, etc.
Asta e parerea mea, si ar mai fi multe, insa nu vreau sa plictisesc
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby MindLord on Sat Oct 21, 2006 1:27 pm

Eu consider ca a face dragoste este ceva ce se invata in timp. Cum zicea si one4you2love nu prea cred ca s-a nascut vreunul din noi stiind tot in domeniul asta :P
La intrebarea referitoare la diferenta dintre o tipa cu experienta si una care este mai la inceput parerea mea este ca se va observa un ecart intre ele la inceput. De ce spun la inceput? Pt ca in scurt timp si fata care a inceput viata sexuala de curand va invata care sunt lucrurile care iti plac TIE (ca barbat), care te deosebesc de ceilalti si se ajunge foarte repede ca in cazul TAU ea sa fie cel putin la fel de ... "buna" (nu gasesc alt cuvant :P) la pat ca si cealalta. In schimb daca va schimba prietenul, din nou ar avea un mic dezavantaj fata de o fata cu multa experienta.
Cunoastearea si increderea in prietenul/prietena ta mi se pare ca sunt esentiale pentru a trece de un anumit nivel, care foooarte greu poate fi depasit doar printr-un sex instinctiv, de la inceputul unei relatii...

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby p3g@s on Sat Oct 21, 2006 7:23 pm

parerea mea...ca orice altceva in viata..in fiecare zi inveti ceva nou...
nimeni nu s-a nascut gigolo , peste sau lover boy ;)
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Cherry on Sat Oct 21, 2006 7:27 pm

Eu cred ca asta depinde de cat de bine iti cunosti partenerul....

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Nina on Sat Oct 21, 2006 8:27 pm

[ot]Ca si la topicul cu intunericul....ma bucur ca parerile sunt variate si ca aveti spor la vorbit..si cel mai mult imi place ca nu sprimesc raspunsuri de genul:"Da,se invatza!" sau "NU"[/ot]

Parerea mea e ca la inceput, suntem usor stangaci cu totii, dar punem accent mai amre pe tandrete...asta in cazul in care ne cunoastem destul de bine inainte. Si cred ca si "intalnirile" de la inceputul unei relatii au un farmec aparte, o delicatete anume....
Evident, dupa ce incepem sa ne cunoastem mai bine, reactionam altfel, stim mai bine ce vrea celalalt de la noi, o privire e de ajuns....si chiar cred ca putem ajunge sa fim mai "buni".
Insa cred ca e un lucru penibil sa pretinzi ca esti bun si sa te prefaci, sa depui eforturi supraomenesti...naturaletea e de mare pret atunci cand apropierea intima vine ca sa accentueze si mai mult iubirea.
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Sat Oct 21, 2006 8:54 pm

Nu ne-am nascut invatati pentru ca atunci cand faci pasul in "lumea mare" automat trebuie sa inveti absolut tot, inclusiv sexul.
Incet, incet te inveti, te documentezi pui si in practica si eventualele experiente devin lectii pentru cele din viitor.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby copilasu_l on Sat Oct 21, 2006 8:58 pm

A face sex\dragoste, ca de fapt toate in viata, se invata. Da, instinctual stim ce avem de facut numai ca trebuie sa invatam ce ii place, ce nu ii place, unde-i place sa o\il atingi\saruti iar asta se "obtine" doar in timp. Suntem stangaci la inceput,nimic de comentat, pe parcurs invatam sa-i producem celuilalt placere. Din umila mea experienta sexuala, eu care mi-am inceput viata sexuala cu o virgina, am invatat ca placerea se obtine greu mai ales daca ai fost virgin\a pana atunci dar ....cum nimic nu este imposibil...vine si ea intr-un tarziu(mai repede sau mai greu, depinde doar de "activitate" ). Singurele "probleme" care ar putea aparea (dupa mine) sunt inhibitiile care nu stiu cat de mult isi au rostul intr-o "relatie stabila".

Parerea mea
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby catza on Sun Oct 22, 2006 9:42 am

Cu timpul dispar si acele inhibitii. Timpul vindeca tot. :)
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Kelso on Mon Dec 11, 2006 2:55 pm

Cred ca si sexul ca multe alte lucruri,se invata in timp. E nevoie de timp pentru a ajunge sa iti cunosti sexual destul de bine partenerul,in timp iti dai seama ce ii place si ce nu,ce si-ar dori si ce nu si-ar dori.
Oricum,chiar daca esti la inceput te lasi condus de instincte,sentimente,nu trebuie sa iti spuna partenerul ce sa faci,totul vine de la sine,prin simturi.

copilasu_l wrote:Singurele "probleme" care ar putea aparea (dupa mine) sunt inhibitiile care nu stiu cat de mult isi au rostul intr-o "relatie stabila".

La inceput oricum sunt inhibitii dar ele dispar in timp,cand deja iti cunosti sexual cat de cat partenerul ;)
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Next

Return to Educatie Sexuala