If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Claustrofobia

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Claustrofobia

Postby Nina on Sat Oct 21, 2006 9:32 am

Hai sa vedem daca avem printre noi oameni care sufera de claustrofobie...
Este claustrofobia o boala? Se poate vindeca?

Parerea mea e ca e un soi de boala intrucat se manifesta la nivel fizic, insa radacinile sale sunt adanc ascunse in creierasul nostru...si deci tot acest creieras ne poate vindeca.
Mentionez ca sunt o claustrofoba partial vindecata. Cum am reusit sa ma vindec? Poi, am avut de ales....ori urc cu liftul, ori cu piciorusele 5 etaje in fiecare zi...de cateva ori pe zi. Chiar si asa, am momente cand ma sufoc fara motiv, aparent!

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Sat Oct 21, 2006 12:42 pm

Nu am asa ceva, si din ce am auzit eu nu prea are leac.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby MindLord on Sat Oct 21, 2006 2:27 pm

Pai cam ca si toate tulburarile psihice (pt ca nush daca boala e cel mai bun termen) exista o serie de tratamente (cred ca in cazul asta mai putin medicamentoase).
Sunt o serie de terapeuti care ar putea ajuta.. si stiu eu.. hipnoza si confruntarea directa a fobiei (bravo nina) alaturi de cineva in care ai incredere la inceput, si mai apoi singura, cred ca ar da ceva rezultate...

Ah.. Eu nu am fobii, cel putin din cate stiu pana acuma... dar poate se gaseste o specie noua si o sa am fobie la ea :s099:

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Snappy on Sat Oct 21, 2006 3:30 pm

nu cred ca sunt... de fapt 90% nu-s :P

cat despre vindecare. cred ca auto-sugestia e cheia :don't-know:

constientizarea faptului ca daca milioane de oameni nu mor facand acel lucru, nici tu nu vei muri [usor de zis, greu de facut :s099:]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby noco on Sat Oct 21, 2006 6:26 pm

:)) mi-am adus aminte ca fostul prieten era claustrofob..dar nu neaparat de spatii inchise,; acuma in termeni medicali nu stiu cum se numeste dar el putea sa foloseasca liftul fara teama sau sa stea in spatii inchise. Ce era amuzant ca nu se putea incheia la ultimul nasture (la gat ma refer) de la camasa ca i se facea rau :)). si eu aveam o placere sadica sa-mi pun mainile in jurul gatului sau ca stiam ca face ca tamba. :))

ma scuzati.revenind. Image
eu nu sunt claustrofoba. :D
ma gandesc ca hipnoza poate ajuta la vindecarea acestei boli, psihice de altfel.

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Sweet Insanity on Sat Oct 21, 2006 6:51 pm

Sunt putin claustrofoba... dar nu mi-e frica doar de spatii mici ci si de aglomeratie... uneori simt ca ma sufoc... poate nu neaparat frica cat un sentiment de incomfort psihic...
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Sat Oct 21, 2006 7:23 pm

Din fericire nu sufar de asa ceva :) Insa cred ca s epoate trata...cel putin eu incep sa ma vindec de arahnofobie :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Mario on Sat Oct 21, 2006 10:57 pm

Auzi, eu sunt claustrofob de 8 ani si ma manifest destul de naspa, ideea este ca nu pot sta in inghesuiala pentru ca ma ia cu ameteli si incep sa devin irascibil.
De acum 8 ani nu mai merg cu liftul pentru ca sa intamplat odata sa raman blocat in lift si mai aveam oleaca si ma mutilam. :s118:
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Sat Oct 21, 2006 11:20 pm

eu chiar ma simt super bine in spatii inchise, de cele deschise cu multa lume ma simt aiurea.. ameteli, senzatie de lesin, etc, incerc sa le evit ori de cate ori pot :D

intr-o camera inchisa ma simt cel mai bine... de preferabil cat mai mica
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby ^Angel^ on Thu Oct 26, 2006 11:31 pm

eu sunt claustrofoba...cu liftl meu merg,nu am probleme pt ca stiu ce sa fac daca se blocheaza...cu liftul prin alte parti merg cam cu inima stransa...iar cand e aglomeratie,mi se face raaau.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Next

Return to Sanatatea si bolile