If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sex de la prima intalnire

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby jADI on Thu Oct 19, 2006 12:57 am

Ah, la naiba, nu intelegeti: cum putem fi in cunostinta de cauza, daca noi n-o cunoastem, daca e la prima intalnire?! Ce cunoastem la ea este ca a "nimerit" in pat cu noi. Ce urmeaza e vorba de noi sa nu o etichetam.

Si nu mai spuneti ca era vorba despre acea fata. Cat putem vorbi despre ea?
Am inteles faza, dar acum continuam cu ideile referitor la acea situatie, si nu fata.

[ot]Vai, ce baieti avem pe forum... Mai cum draq existati numai virtual?![/ot]

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Keira on Sat Oct 21, 2006 11:26 am

MindLord wrote:Deci va pun acuma intrebarea din nou: putem judeca pe cineva NUMAI PRIN PRISMA FAPTULUI CA SE CULCA CU VOI IN PRIMA SEARA ?!

PS3:
Acestea fiind zise... sa vedem care e cel fara de pacat, pt a da primul cu piatra :P

DA! O POTI JUDECA CONFORM PRINCIPIILOR TALE! O fata se culca cu tine din prima seara, peste cateva seri se culca cu altul si asa mai departe. E perfect normal, nu? :s143:

Daca te referi la strict pacatul asta, as arunca cu un ditamai bolovanul, nu cu piatra. ( Figurativ, bineinteles. :olaaa: )
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Sat Oct 21, 2006 2:01 pm

Keira wrote:
MindLord wrote:
Acestea fiind zise... sa vedem care e cel fara de pacat, pt a da primul cu piatra :P

Daca te referi la strict pacatul asta, as arunca cu un ditamai bolovanul, nu cu piatra. ( Figurativ, bineinteles. :olaaa: )

=> concluzie : Keira este fara de pacat! :s123: :s195: Bravo mai! Rock on! Respect :s104:

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Mario on Sat Oct 21, 2006 11:31 pm

Ce topic numai bun pentru mine, hai sa impart parerea mea cam asa: 75% de acord cu Catalin, 25% cu Mindlord, si nu-i asa din cauza ca este varul meu. :s123:
Mindlord, ai dat numai doua exemple de fete sa zicem la locul lor si care stiai ca sunt de durata dar din atatea fete cate ai cunoscut, numai 2 ai gasit? Sunt niste exemple doar, realitatea este altfel, este libertate acuma chiar prea multa libertate incat ajungem sa ne pierdem capul foarte usor si sa ne daruim trupul unui necunoscut, ceea ce nu este chiar in regula indiferent cat ne atrage persoana.
Nu judec fata sau daca o judec nu o fac cu voce tare si in public, dar nu mi se pare in regula, zicea ceva Catalin de principii, moralitate, si demnitatea invatata de la parinti, conteaza chestia asta de ce uitam de ea in momentele astea cand trebuie sa ne gandim de doua ori inainte de a face ceva care este important mai ales pentru o fata?
Eu personal cred ca fetele care procedeaza asa, vor proceda mereu asa pentru ca devine un fel de viciu si care nu are scapare, la urma urmei asa esti tu asa vei ramane.
Traiesc intr-o tara unde sunt foarte multe femei romance, foarte multe venite "la treaba" dar asta nu inseamna ca nu am cunoscut si fete serioase venite cu bursa, venite practic sa se realizeze nu sa se duca in club si sa se culce cu primul venit. Au uitat de bursa si au ajuns unde au ajuns.
Daca tot dam exemple Mindlord, iti spun despre o colega foarte buna, unguroaica care a venit cu bursa de studii aici cu media 9:97 si care stie 7 limbi straine la perfectie deci nu era oricine. Intr-o seara am insotit-o la un bal si a ajuns sa faca sex cu un necunoscut in baie si de atunci ce i-a mai placut viata incat a pierdut si bursa si tot respectul pe care lumea il avea pentru ea. Acum nici ea nu stie cu cine s-a mai culcat aseara vine mereu la scoala obosita si incurca numele la baieti, ieri era fata serioasa, azi o cunoaste jumatate de oras.
Stii tu ca acele doua fete nu erau cu "masti"? :s104:
Crezi in cuvinte sau vorbesti din experienta proprie?
Te aprob total cand spui sa nu judecam dar atat, fetele usoare se cunosc si ele singure se "realizeaza" in timp si asta pentru ca ele o doresc. Fata serioasa stie sa spuna NU atunci cand trebuie, eu unul nu vad fata fiind sa ma culc cu unul doar pentru ca am fost atras de unul aseara cand asa se poate intampla cu inca 5 insi si in seara asta si este posibil sa ma culc cu toti pentru ca nu ma por decide.:))
Nu merge, sexul nu este ceva de care sa te lepezi asa usor, mai ales la o fata care pentru ea este ceva important, si atunci cand faci pasul asta il faci cu cineva in care ai totala incredere si respect. Cate fete de genul asta care fac sex de la prima intalnire ai vazut tu ca faca asta indiferent daca sunt atrase sau nu? De la prima intalnire nu il cunosti deloc iar incredere si respect nu iti poate arata in 5 minute si cu un zambet fals.
In Italia, femeile de genul asta sunt renegate total de anturaj indiferent de natie si origine pentru ca se considera curvasarie mai ales ca daca s-a intamplat odata se intampla si dupa aceea pana cand.....stiti voi.
Nu am nimic cu ele, le evit si nu-mi plac dar nu le judec pentru ca pentru asta exista un Dumnezeu si parinti.
Last edited by Mario on Sun Oct 22, 2006 5:58 pm, edited 1 time in total.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoonLight on Sun Oct 22, 2006 12:22 pm

[ot]
Mario wrote:Ce topic numai bun pentru mine, hai sa impart parerea mea cam asa: 65% de acord cu Catalin, 25% cu Mindlord, si nu-i asa din cauza ca este varul meu. :s123:

Si restul de 10%? :mrgreen:[/ot]

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby Mario on Sun Oct 22, 2006 6:00 pm

[ot] Am modificat, sorry.:)[/ot]
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoshCraciun on Wed Oct 25, 2006 1:10 am

Divergentele de opinie la acest topic provin din diferenta intre a generaliza si a particulariza. Daca afirmi ca o femeie este c*rva daca se culca cu cineva de la primele intalniri... atunci trebuie sa admiti si sa accepti si ideile generalizate de genul: "barbatii sunt mai destepti decat femeile!......toti bucurestenii sunt cu impresii!......tot ce zboara se mananca!......blondele sunt proaste!.......toti barbatii este porci/curvari/betivi!..." deci,cum ramane?....... :hihihi: ...... ps.......avea un "prieten" contemporan cu mos craciun.. :mrgreen: ..o vorba: "toate generalizarile sunt periculoase....... chiar si aceasta..."
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Keira on Fri Nov 03, 2006 1:15 pm

^ Nu toate blondele sunt proaste - lucru verificat
Nu toti bucurestenii sunt cu impresii - lucru verificat

Si asa mai departe. Asa e "verificata" si fraza ca "fetele care obisnuiesc sa fac sex de la prima intalnire sunt fete usoare sau foarte usoare"

Cu*ve sunt alea care o fac pe bani, celelalte sunt usuratice (parca am mai spus asta mai sus) In fine, ori cu*va ori usuratica tot e varza fata.... Dar mai stii, poate se trezeste si de acum o face de la a 2a intalnire. Cum ar fi sa aiba cate o intalnire in fiecare zi cu un baiat diferit =))

MindLord wrote:
Keira wrote:
MindLord wrote:

=> concluzie : Keira este fara de pacat! :s123: :s195: Bravo mai! Rock on! Respect :s104:

Vezi ca e scris acolo: "daca te referi STRICT LA PACATUL ASTA" Fii putin mai atent. :lalala:
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Fri Nov 03, 2006 2:27 pm

[ot] pai si eu tot la "pacatul" asta ma refeream... i keep the respect :P
... daca se poate?! [/ot]
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Fri Nov 03, 2006 2:52 pm

@Keira: Cred ca de-acum exagerezi cu aceasta generalizare. Eu daca vreodata o sa simt ca vreau sa fac sex/dragoste cu un tip de la prima intalnire, n-o sa ma intereseze ce o sa spuna cei/cele care sunt de acord cu tine. Eu imi traiesc viata asa cum simt eu,
fara sa imi bat capul cu ce spun ceilalti. Si daca eu voi fi in stare sa ma privesc in oglinda apoi(si cel mai probabil voi fi in stare), si daca stiu ca nu imi e rusine cu ce am facut, atunci, sanatate,nu imi pasa si punct.

Si mai sunt de parere, desi nu am facut niciodata sex de la prima intalnire, ca as sti sa nu ma comport ca o c***a. Respectul unui om se castiga in timp, si nu se pierde cu una, cu doua...sau poate da,dar n-are legatura cu subiectul. Poti fi foarte vulnerabil in momentele de intimitate, si un baiat destept, m-ar dori sa-i fiu in continuare alaturi poate datorita a ceea ce s-a intamplat in acea seara...Un tip care isi va aduce aminte a doua zi doar ca m-a avut atat de repede, sa se duca invartindu-se din partea mea. A fost o greseala si gata.

Insist ca probabil n-as face asta, zilele nu intra in sac, se poate astepta, poate e nevoie sa il cunosc mai bine. Dar daca as face asa ceva, daca as fi intr-o situatie macar aproape de acest topic, atunci deciziile mele vor fi destul de rationale, se vor baza pe maturitatea mea, si nu ma va interesa gura lumii. Si mai cred ca n-ar avea nimeni dreptul sa ma catalogheze drept usuratica.
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala