Ce topic numai bun pentru mine, hai sa impart parerea mea cam asa: 75% de acord cu Catalin, 25% cu Mindlord, si nu-i asa din cauza ca este varul meu.
Mindlord, ai dat numai doua exemple de fete sa zicem la locul lor si care stiai ca sunt de durata dar din atatea fete cate ai cunoscut, numai 2 ai gasit? Sunt niste exemple doar, realitatea este altfel, este libertate acuma chiar prea multa libertate incat ajungem sa ne pierdem capul foarte usor si sa ne daruim trupul unui necunoscut, ceea ce nu este chiar in regula indiferent cat ne atrage persoana.
Nu judec fata sau daca o judec nu o fac cu voce tare si in public, dar nu mi se pare in regula, zicea ceva Catalin de principii, moralitate, si demnitatea invatata de la parinti, conteaza chestia asta de ce uitam de ea in momentele astea cand trebuie sa ne gandim de doua ori inainte de a face ceva care este important mai ales pentru o fata?
Eu personal cred ca fetele care procedeaza asa, vor proceda mereu asa pentru ca devine un fel de viciu si care nu are scapare, la urma urmei asa esti tu asa vei ramane.
Traiesc intr-o tara unde sunt foarte multe femei romance, foarte multe venite "la treaba" dar asta nu inseamna ca nu am cunoscut si fete serioase venite cu bursa, venite practic sa se realizeze nu sa se duca in club si sa se culce cu primul venit. Au uitat de bursa si au ajuns unde au ajuns.
Daca tot dam exemple Mindlord, iti spun despre o colega foarte buna, unguroaica care a venit cu bursa de studii aici cu media 9:97 si care stie 7 limbi straine la perfectie deci nu era oricine. Intr-o seara am insotit-o la un bal si a ajuns sa faca sex cu un necunoscut in baie si de atunci ce i-a mai placut viata incat a pierdut si bursa si tot respectul pe care lumea il avea pentru ea. Acum nici ea nu stie cu cine s-a mai culcat aseara vine mereu la scoala obosita si incurca numele la baieti, ieri era fata serioasa, azi o cunoaste jumatate de oras.
Stii tu ca acele doua fete nu erau cu "masti"?
Crezi in cuvinte sau vorbesti din experienta proprie?
Te aprob total cand spui sa nu judecam dar atat, fetele usoare se cunosc si ele singure se "realizeaza" in timp si asta pentru ca ele o doresc. Fata serioasa stie sa spuna NU atunci cand trebuie, eu unul nu vad fata fiind sa ma culc cu unul doar pentru ca am fost atras de unul aseara cand asa se poate intampla cu inca 5 insi si in seara asta si este posibil sa ma culc cu toti pentru ca nu ma por decide.
Nu merge, sexul nu este ceva de care sa te lepezi asa usor, mai ales la o fata care pentru ea este ceva important, si atunci cand faci pasul asta il faci cu cineva in care ai totala incredere si respect. Cate fete de genul asta care fac sex de la prima intalnire ai vazut tu ca faca asta indiferent daca sunt atrase sau nu? De la prima intalnire nu il cunosti deloc iar incredere si respect nu iti poate arata in 5 minute si cu un zambet fals.
In Italia, femeile de genul asta sunt renegate total de anturaj indiferent de natie si origine pentru ca se considera curvasarie mai ales ca daca s-a intamplat odata se intampla si dupa aceea pana cand.....stiti voi.
Nu am nimic cu ele, le evit si nu-mi plac dar nu le judec pentru ca pentru asta exista un Dumnezeu si parinti.