If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce faci daca afli ca iubita/iubitul te inseala?

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby Kelso on Tue Oct 03, 2006 12:44 pm

I-o tai si o dau la rate :lol:

Daca m-a inselat e clar ca nu m-a iubit suficient de mult.Cand iubesti,il vezi doar pe omul de langa tine,nu si pe cei 1000 de insi care sunt in preajma ta.

Daca te lasi ispitit inseamna ca ori esti un om slab care nu rezisti tentatiilor,ori persoana de langa tine nu inseamna nimic pentru tine.

Cand inseli nu ai nici o scuza iar cel care te iarta ori te iubeste prea mult :loveeyes: ori nu isi da seama ca mereu va trai cu teama daca va mai fi inselat sau nu :-t

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Thu Oct 19, 2006 7:25 pm

Pentru a nu-i omori pe amandoi, cred ca i-as urmari si cand i-as vedea impreuna undeva, m-as duce in fata lor, ei i-as arata obrazul si cu el as da mana si l-as felicita. Probabil a fost mai bun ca mine la ceva sau in ceva anume. Dupa care, pe ea nici nu as mai baga-o in seama cand as vedea-o. Cred ca asta i-ar fi cea mai buna rasplata. Si inca e ceva usor, prea usor ptr ce a facut ea.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby catza on Fri Oct 20, 2006 4:44 pm

eu am iertat-o, mare greseala :))

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby ashes on Fri Oct 20, 2006 4:59 pm

eu nu, si bine am facut :D
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Voodoo on Fri Oct 20, 2006 5:08 pm

@ catza

si eu am iertat-o.. ramane de vazut daca a fost o grseala sau nu..

Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby catza on Sat Oct 21, 2006 11:37 am

[ot]@voodoo sper sa fie bine pentru tine :)[/ot]
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Sweet Insanity on Fri Dec 15, 2006 6:25 pm

*:box:Ii sparg cauciucurile (daca are masina), nu mai vorbesc cu e niciodata in viata mea, ii ard lucrurile, arunc de la balcon (vad eu ce fac), o caltui pe respectiva, ii ard doi pumni si alte lovituri strategice etc.:death: *

Astea ar fi cateva ganduri ce mi-ar trece prin cap la momentul respectiv. Nu stiu cat de tare as reactiona asa. Cel mai sigur as rupe-o de tot ce el... poate as accepta si niste explicatii ulterior, dupa ce mi-ar mai trece putin. Si daca l-as iubi prea tare probabil as fi destul de 'buna' sa il iert.
N-am trecut insa prin asa ceva (si sper acelasi lucru pe viitor). Dar sunt putin cam vulcanica cand ma enervez prea tare si nu ar fi totusi recomandat nimanui sa treaca de limita nervilor mei; nu se stie niciodata daca o sa ma rezum numai la ganduri.
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby amanda on Sat Dec 16, 2006 12:23 am

Am o varianta imbunatatita: 'du-te linistit cu ea' dar inainte iti chinui putin orgoliul, sa te distrezi si tu putin! Sa fie echitabil, ce, numai eu? Nooo, ce merge la mine se aplica si la el. Asta daca ma enerveaza suficient de tare si nu i-as dori asta nimanui pentru ca nu e cel mai potrivit lucru sa se plaseze in opozitia mea. Niciodata mai mult rau decat mi s-a facut, mai putin sau cel mult la fel... pentru ca totusi poate a facut-o din prostie, ceea ce se pedepseste mai usor dar totusi se pedepseste.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Sat Dec 16, 2006 3:03 am

De acum ii sparg fata si gata ... la ce d***u sa ma mai complic cu altceva, nu ? Ca orice ai face ... chiar de si-a tras-o cu o suta de nemernici, tot tu iesi vinovat ... asa ca , daca tot ies vinovat, macar sa ies intr-adevar ptr ceva ce ii fac eu .... adika sa ies meritat ;)

Ce al d***u pot fi, nu ? Ehh , asta e .... sincer, am vazut ca la un moment dat pana si cei mai scumpi ingerasi sunt de fapt negri diavoli ...
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby jADI on Sat Dec 16, 2006 3:08 pm

[ot]@One4You2Love - Asa, omule, fii rau. Musca din ei. Omoara-i. :) Ce? Tu nu poti fi si rau? Fii printre cei 20 de milioane care au lovit o femeie. :)) Ultimul tau orgasm va fi cand o vei vedea la pamant. Iti spun eu. Te vei simti extraordinar. Nimic nu e mai frumos decat sa-ti vezi fosta prietena la picioare, tu cu pumnii insangerati si abia respirand de draci.
N-o lasa, scumpul meu ingeras, tre sa-i faci ceva.[/ot]
jADI

Bebelush
Bebelush

PreviousNext

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?