If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Aerobic & fitness & forta

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Aerobic & fitness & forta

Postby Nina on Mon Oct 16, 2006 3:30 pm

Asadar, pentru cei care fac unul sau mai multre din indeletnicirile de mai sus, vreau pareri....merita, nu merita, unde faceti, cum sunt instrctorii, aparatele....te simti mai bine, e obositor sau nu....etc etc
Pentru cei care au fact dar au renuntat....de ce?
Pentru cei care ar vrea sa faca....de ce nu?

[ot]Pentru cine n-a aflat sau nu s-a prins de unul singur, eu am decis sa ma duc la sala...si ca sa nu ma comport ca un foc de paie, am facut topic aici, sa ma traga lumea de urechi daca ma razgandesc....:D[/ot]

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Cherry on Mon Oct 16, 2006 11:30 pm

Eu am fost tentata sa ma duc la sala dar am descoperit ca dupa 6-7 ore la facultate si 4 ore la munca, nu mai sunt in stare de absolut nimic!!! :(
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Catalin on Mon Oct 16, 2006 11:58 pm

[ot]Ce abureala, daca vrei cu adevarat reusesti, eu stateam de la 7:00 dimineata pana la 18:00 seara la munca timp in care fugeam si la facultate si dupa ora 18:00 ma duceam la sala chiar daca ajungeam la ora 20:00 acasa, aici depinde de vointa fiecaruia asa ca nu mai cautati scuze aiurea. Cherry, numara oleaca cate ore sunt de la 7:00 dimineata pana la 20:00 seara. :*[/ot]

Ce pot sa spun, sportul asta face parte din viata mea si din activitatea mea zilnica, chiar daca am avut probleme cu mana si sunt nevoit sa iau o mica pauza momentan.

Nina, sa nu regreti pasul facut, daca esti o fire luptatoare ai sa reusesti ceea ce iti propui, la un moment dat cand ai sa te uiti in oglinda nu o sa mai conteze timpul petrecut la sala, efortul depus si oboseala. :*

Vrei sfaturi si alte treburi, stii unde sa ma gasesti.:) >:D<

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby skip on Tue Oct 17, 2006 5:28 pm

mas fi dus si eu daca nu faceam exercitii acasa :P
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Alinutza_19 on Tue Oct 17, 2006 10:22 pm

eu am fost o perioada ...imi place ...dar eu am nimerit la o sala super nasoala in care nu prea faceam..si mi-a lasat o impreie proasta si nu am mai fost la alta plus mai era problema banilor....

Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Thu Oct 19, 2006 9:53 pm

Toti vrem sa aratam bine atunci cand ne uitam in oglinda dar fara efort fizic, psihic, financiar si de care vreti voi, nu merge.

Nina, daca respecti cu strictete ceea ce spune instructorul (banuiesc ca ai unul si te indruma ) te rog sa-mi spui peste 3 luni de zile daca ai observat o schimbare, asta daca nu o observ eu inainte.:)

Niste sfaturi poti gasi aici:
http://www.getfit.ro/
http://www.getfit.ro/slabire.php
http://www.ele.ro/Fitness.html
http://www.topfitness.ro/
http://planetafitness.uv.ro/

Succes! >:D<
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby noco on Thu Oct 19, 2006 10:08 pm

@Catalin, din cate am inteles p-aci mergi la sala de ceva timp si chiar te pasioneaza. In cazul asta poate ai avut contact cu persoane ectomorfe. Stii tu; genul cu un metabolism rapid care oricat ar manca nu se depune. :mrgreen:

ce poti sa-mi spui despre suplimentele nutritive?(gen Milk&Egg) cresti in greutate de la ele?
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Catalin on Thu Oct 19, 2006 10:37 pm

Suplimentele nutritive sunt pentru toata lumea, trebuie insa sa te uiti la concentratia din produs care poate contine proteine, lipide, glucide, grasimi, carbohidrati si alte chestii.

Produsul cu carbohidrati in concentratie mare ingrasa deci te orientezi asupra unui produs ce contine proteine 25% si carbohidrati maxim 45%.

Milk&Egg este un supliment nutritiv foarte eficient si puternic pentru cresterea masei musculare si care contine 84% proteina din ou si lapte instant......deci tu ca fata nu prea ai ce face cu el decat daca vrei sa pui ceva muschi pe tine. Contine vitamine si minerale care intaresc sistemul imunitar si asta este ceva necesar dar...............atat. Acest produs contine proteina cu absorbtie usoara care previne catabolismul (este recomandat sa consumi proteina la fiecare 3 ore pentru a preveni catabolismul).

Nu iti pot oferi mai multe informatii pentru ca nu stiu exact ce vrei tu sa faci: muschi, sa slabesti, sa te ingrasi, sa te mentii?

[ot] Te lamuresc in privat ca asta ar insemna sa umplu topicul cu vreo 20 de pagini ca sa explic fenomenul de culturism si fitness. Am voie oare? :s104: [/ot]
Catalin

membru special
membru special

Postby Nina on Fri Oct 20, 2006 2:06 pm

Multumesc de incurajari si sfaturi, Catalin!
Am fost deja de 3 ori, si e supertare
Am antrenor si la fitness si la aerobic, si chiar se ocupa de tine, nu te lasa de izbeliste. Atmosfera e dragutza, si chiar daca am voie sa dau maxim o ora pe zi, dupa ora de aerobic, ma cam trag instructorii de urechi ca nu mai stau macar jumatate de ora la fitness.
Un alta avantaj al salii e ca in intervalul orar in care ma duc eu nu e aglomerat :D deci toata atentia instructorilor e pe mine si maxim inca 1-2 persoane!!!
Revin cu detalii! :D
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Fri Oct 20, 2006 2:58 pm

Nina wrote:dupa ora de aerobic, ma cam trag instructorii de urechi ca nu mai stau macar jumatate de ora la fitness.

Incearca sa stai si la fitness, combinat cu aerobicul iese ceva foarte eficient pentru tine, chiar daca este obositor merita ca omul ala nu iti spune degeaba. :s104:

Sunt sigur ca ai sa incepi cu febra, si ca dupa sala ai senzatia ca nu mai poti sa stai in picioare, nu te preda, asta este un semn bun ca lucrezi corect si eficient, deci sa nu te alarmezi. In general febra dureaza maxim 2 saptamani la un incepator pentru ca organismul nu este obisnuit la efort. Deci daca dupa 2 saptamani nu iti trece febra las-o mai moale dar nu de tot.:D
Si inca un mic sfat: ai mare grija cu miscarile bruste atunci cand muschii sunt incalziti, probabilitatea de accidentare este foarte mare.

Eu si acuma dupa aproape 4 ani de sala incat mai fac febra la unii muschi, ceea ce inseamna ca lucrez corect si solicit muschiul maxim in timpul antrenamentului cand acesta este cald si in permanenta miscare.

Ca rezultatele sa fie cat mai convingatoare, depune cat mai mult efort si pune limita atunci cand simti ca nu mai poti, corpul oricum aflat in permanenta miscare chiar si timp de 1 ora pe zi este solicitat la maxim iar atunci intervine marea problema a fetelor: slabirea. Kilogramele vor disparea oricum, indiferent ca vrei sa pui masa musculara sau sa slabesti, automat daca vrei sa pui ceva kg pe tine ai sa slabesti obligatoriu, cu cat efortul este mai mare cu atat pierzi cat mai multe calorii.

Banuiesc ca ai banda de alergat la sala, urca-te pe ea, alearga 15 minute la viteza moderata (viteza 5) si uite-te pe display cate calorii pierzi, crede-ma ca ai sa fi entuziasmata. :s104:
Catalin

membru special
membru special

Next

Return to Sanatatea si bolile