If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

declaratie

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

declaratie

Postby Chagrin on Fri Apr 08, 2005 11:03 pm

(pt "miracolul" meu )

Mi-ar fi placut sa fiu altfel ...mai buna , mai calma , mai intelegatoare. Mi-ar fi placut sa fiu perfecta. Dar cu fiecare greseala pe care o fac, imi dau seama cat de slaba sunt. Si de fiecare data mi-e teama ca te-as putea pierde pt ca nu am sa stiu cum sa te tin langa mine.
Uneori as vrea sa ma topesc si sa-ti intru in piele , si in sange , doar ca sa pot fi aproape de sufletul tau. Si doar cand vei intelega asta vei stii cu adevarat cat de mult te iubesc.
Nu e numai dragoste in ceea ce simt eu pt tine, e si disperare, si frica , si nevoie...E o lume intreaga in doar 2 cuvinte. te iubesc...cu mintea, sufletul si trupul....total, pur, sublim si nebunesc.

"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

Postby ^Angel^ on Sat Apr 09, 2005 11:23 am

Sub razele lunii umbrele incearca sa contureze chipul tau venind catre mine... noaptea asterne covoare de frunze multicolore spre a-mi dezmierda talpile in saruturile tale...
Si eu am sarutat cu talpile frunzele astenute in nestire si m-am bucurat... o parte din ele le-am cules pentru fosnetul toamnei, ca din ele sa ne facem roua de dimineata pentru ganduri curate si frumoase... vreau sa le ascultam cantul in nopti de nelinisti si taceri cand vanturi vor bate...
Esti tu, oare, cel cautat prin vise si sperante desarte sau poate doar gandul meu tainic prins intr-o imbratisare?
Nelinistea din zori imi spune ca TU existi, ca nu intamplator te visez si strang amurgurile in brate, iar curcubeul iubirii vibreaza in labirintul noptii...
O tacere solemna domneste in cer si pe pamant, numai falfaitul sec al nelinistei respira in mijlocul noptii nemarginite... parca fiinta mea se imprastie, asteptandu-te... iar sufletul meu se imbata de atatea visuri sub umbra noptii... TU~!... nu te obisnui sa visezi fara mine~!
:454356:
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ^Angel^ on Tue Apr 19, 2005 4:46 pm

Daca as avea aripi as zbura pana la tine, daca
as putea te-as tine langa mine, dar nu am nici aripi
nici putere, te am doar pe tine in sufletul meu.

Daca as putea m-as transforma intr-o stea, as
sta mereu la geamul tau. Cand vei inchide ochii as
cobora sa-ti sarut buzele fierbinti si ti-as sopti: te iubesc

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby lily_of_the_valley on Thu May 05, 2005 11:27 am

ma simt mica in ceea ce va urma sa scriu acum, raportand la tot ce-ati scris voi...dar,..
wuv u!
stiu k odata si-odata vei citi ce-am scris.. vreau..vreau sa-ti zic ca ma simt fericita, k ma faci fericita, k imi vine sa plang de fericire (iar :P )si k ma simt k un copil acum.. nu te simt in stele, in nori, in soare, in sange, in picaturile de ploaie, te simt in sufletul meu asta mic si stramt unde se pare ca e loc decat pt doi.. suntem amandoi acolo. si stiu ca zambesti acum. ador cand zambesti! :)
when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Thu Apr 13, 2006 1:57 pm

declaratia nu imi apartine ( e a unei prietene de-ale mele)

Vad sufletul cum plange
Amarnic dupa tine
Lasand in urma lacrimi
Erau mai mult suspine............... 8->
Ranile sunt foarte adanci
Iar inima-mi-ndurerata
As vrea sa nu mai pot sa plang
Nu cred k am sa t mai vad vreodata........... ~x(

rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

declaratie

Postby florindoc on Thu Jun 22, 2006 11:19 pm

Zimi ceva ca sa te pot uita? Terog! nu te pot scoate din mintea mea bolnavicioasa si pagana.Sunt un misel pentru cei din jurul meu, un netrebnic pentru ca ignor imaginea ta. Terog.....Eu si cu mine plang!din nefericire. Suspin dupa tine!
florindoc

Bebelush
Bebelush

Scrisoare (Liviu Rebreanu)

Postby Kelso on Mon Oct 16, 2006 2:05 pm

Eu nu pot avea o iubire. Eu nu pot avea decit iubiri. Iubirile acestea insa mor repede, palpaie o clipa si apoi pier, dispar pentru totdeauna, parc-ar fi fost niste visuri pe care le uiti indata ce te-ai desteptat din somn.

Astazi insa stiu si inteleg ca iubirea este facuta pentru cei umili, caci cei mandri nu pot iubi niciodata...

Cei mandri isi inchipuie doar ca nu au trebuinta de inima, ei nu vor decat sa cucereasca mereu, sa biruiasca; ei cred in sfirsit ca in iubire succesul e tot. Dorintele poate se vor implini, poftele lor vor fi multumite, dar...vai, iubirea n-au s-o cucereasca niciodata.

Caci iubirea cere supunere, o supunere oarba, ca si credinta. Trebuie sa traiesti mult, trebuie sa suferi mult, trebuie sa pricepi mult, pentru ca inima ta sa fie in stare a primi iubirea. Cei ambitiosi, cei mindri, cei obraznici si nerecunoscatori nu pot sti ce este iubirea, si asa, cei mai multi dintre noi de-abia la virsta de 50 ani incepem sa intelegem iubirea, atunci cind e prea tirziu...

Te iubesc pentru ca ma iubesti; acesta e un schimb doar de iubire.Te iubesc pentru ca te iubesc si nimic mai mult:te iubesc numai pentru ca te iubesc; aici incepe iubirea. Iti multumesc din suflet pentru ca te iubesc. Acesta e cantecul iubirii!
Omul indragostit nu zice "te iubesc pentru ca esti oachesa" nici "te iubesc pentru ca esti buna". Omul indragostit zice "Te iubesc cu toate ca esti oachesa, cu toate ca esti buna, si te-as iubi chiar daca ai fi blonda sau chiar daca ai fi rea".

Cel care pricepe viata stelelor, pricepe si iubirea omeneasca !!
Iubirea nu cunoaste cuvantul credincios si necredincios. Omul indragostit nu zice niciodata "m-ai inselat". Iubirea nu-ti cere socoteala pentru sarutarile ce ai dat sau nu ai dat altuia; iubirea nu-ti scormoneste trecutul si nu-ti cerceteaza prezentul. Viitorul este nadejdea ei, viitorul este egoismul ei.

Iubesti, suferi, traiesti...

Sarutarile iti alina setea, dar lacrimile iti trezesc in suflet doruri mari, istovitoare si dragi, pe care nu ti le pot alina nici sarutarile.

Din ochi picura lacrimile, izvorul cel vesnic al iubirii. Din iubire picura cantecul, poezia, frumosul, izvorul cel vesnic al lacrimilor.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby allesssia on Wed Oct 18, 2006 7:26 pm

sometimes she cries on my shoulder when she's laying next to me,but she don't know that when i hold her,she's really holding me----asta mi se pare cea mai superba si inspirata declaratie:)
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Thu Oct 19, 2006 12:38 pm

esti ca o stea cazatoare.. care moare =)))))
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby rox on Fri Oct 27, 2006 8:03 am

esti...dar mai bine nu ai fi....
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Next

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?