@One4You2Love
"O fata nematerialista este o fata care intr-adevbar nu doreste nimic de la acel baiat , nimic material.
daca se simte el sa vina cu o floare ok, daca nu, lasa-l."
"Dar in momentul in care incepeti sa faceti nazuri ca de ce nu ti-am adus flori, deja dati in materialism." (scuza-ma, daca o fata ar face asa, n-ar avea ce mai cauta pe langa mine).
Conform "teoriei" tale, orice fata este materialista, si fata materialista face nazuri daca nu-i dai flori (stiu, este doar un exemplu, m-am folosit de el), deci cam ORICE FATA face nazuri daca nu-i aduci flori.
Cate fete ai intalnit tu care fac astfel de nazuri?! Fetele care fac astfel de mofturi sunt cele mai stupide fiinte; adica sa profite de baiat la o iesire in oras si baiatul sa-si dea seama, crezi ca ar mai fi cu ea?! Ce rost ar mai avea intalnirea, daca ea nici nu e macar in stare sa se limiteze, sa faca o impresie buna?!
"Nu exista fete NEmaterialiste." Aici cel putin ai fost... in fine. Si cum ai tu de gand sa iubesti cu preconceptiile astea?
1. Nu esti demiurg.
2. Lumea este atat de diferita ca stiu persoane cu
acelasi nick cu al tau pe alte forumuri.
3. Poate te-ai referit ca vor multe (cer bani de la parinti, isi iau haine, cheltuie destui bani pe accesorii etc.), dar cand vine vorba de prieten se abtin si nu o fac pe... femeile rurale.
Ti-am raspuns asa fiindca te vad, pe cat de generalist, pe atat de radical, incat imi jignesti principiile.