If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Leacuri/ tratamente pentru gripa

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Postby milisss2 on Tue Oct 17, 2006 6:22 pm

vad ca batranul paracetamol nu mai e la moda ...

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Sorcerer on Tue Oct 17, 2006 6:33 pm

la mine, raceala are 2 forme: una soft si una hard; in varianta soft, racesc si eu ca toata lumea, imi curge nasul, iau aspirina, paracetamol, mai iau si un "eferalgan" (parca asa se scrie), beau multe lichide, ceaiuri (cu lamaie); varianta hard e insotita de dureri de cap, dereglari ale stomacului, lipsa de pofta de mancare... atunci mai iau un fasconal, daca e foarte grav; eu unul nu sunt adeptul pastilelor, asa ca nu prea le iau cu drag; mai mananc si lamaie taiata feliute cu zahar sau cu miere (e recomandat cu miere); si inca ceva, daca va doare capul si va este si rau, va vine sa vomati, incercati asta: apa chioara, nefiarta, in care se pune cafea macinata si zahar; se amesteca putin, cat sa se omogenizeze si se bea tot; e bun si pentru mahmureala (la mine a functionat, in 10 minute m-a pus pe picioare)

Edit: sa luati o jumatate de fasconal, e foarte tare si poate sa-ti faca mai mult rau decat bine :|
What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby One4You2Love on Tue Oct 17, 2006 6:41 pm

Un leac adevarat ? Vaccinul antigripal homeopat. Mai am 4 doze care ajung unei familii compuse din 3 membri / tub.
Sunt granule, se iau sublingual cate 10 granulke o singura data pe luna (o data fixa care se respecta luna de luna timp de 6 luni cat il iei).

[ot]Pretul este de 100 mii lei tubul.
Doritorii , ma pot cauta.
P.S. Nu vand decat 3 doze.
Sa fiti iubiti si sanatosi.[/ot]

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Catalin on Sun Oct 22, 2006 9:27 pm

Am reusit performanta de a nu raci deloc in ultimii 5 ani. Oricum cred ca raceala nu vine doar ca nu ne imbracam cum trebuie ci pentru ca la unele persoane corpul reactioneaza altfel la frig si de aici vin acele raceli puternice care uneori se manifeste urat tare.
Humex pentru raceala si gripa am inteles ca este cel mai puternic produs pentru raceala existent la ora actuala pe piata.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Previous

Return to Sanatatea si bolile