If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sex de la prima intalnire

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby Catalin on Tue Oct 17, 2006 12:47 am

Danny wrote: A ti-o pune de la prima intalnire mi se pare "mentalitate occidentala" de c***t, unde sexul e ca tinutul de mana pe strada.

Cea mai tare replica de la topicul asta. :s104:
Nu vreau sa creada lumea ca noi sau eu am ceva personal cu astfel de fete ca nu le mai cataloghez acuma, foarte adevarat cand afirmam cu totii ca fiecare face ce vrea cu viata lui (ei) si cu propriul corp, dar observ ca in acest topic sa subliniat numai partea sexuala nu si despre mandrie, onoare, valorile si respectul de sine pe care o femeie ar trebui sa le aiba neaparat intiparite in cap, mai ales ca face parte din educatie.
Ideea este ca o femeie de genul asta care stai cum era? " Isi pierde capul" din prima seara nu are cum sa stie despre aceste valori despre care eu vorbesc pentru ca ori nu le stie ori le uita prea repede.

Vi se pare normal sa se intample aceste "scapari", se intampla normal zi de zi, nimeni nu contesta asta dar hai sa nu incercam sa scuzam penibil sau discret aceste gesturi asa cum a facut-o Micha anterior ca " iti sufla incredere", "ca iti pierzi capul" si asa mai departe......cum suna o replica ceva de genul:
- "Da de ce te-ai culcat cu el de la prima intalnire?"
- "Eiiiii, mi-am pierdut controlul nu stiu ce a fost cu mine."
- "Ah, da?"

Macar sa fim constienti de fapta noastra chiar daca a fost gresita si noi o consideram in regula, ca na " sa intamplat o singura data".
Numai ca dupa aia "iti mai pierzi capul" dupa altcineva si stiti voi............blablablabla iar o luam de la capat.

Stiu, stiu, eu si gandirea mea de om incuiat dar din pacate am trait si am vazut (si inca mai am de vazut multe) la cei 22 de anisori ai mei destule specimene care s-au "scapat de cateva ori" ca "doamne, ce ma excita baiatul ala si nu am putut sa ma abtin si ala de saptamana trecuta si cel de la mare si ala de la munte si ala de la majorat". Si sa stiti ca ele sunt fete serioase acuma si foarte mandre de ele. :s104:

Din pacate, inca mai exista oameni foaaaarteee naivi.

Cu tot respectul fetelor! :olaaa: :*

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby One4You2Love on Tue Oct 17, 2006 12:54 am

Detest femeile care imi pica din prima noapte la pat. Oricat de mult as dori-o, prefer sa ma refuze.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Nina on Tue Oct 17, 2006 9:12 am

Partea cu "mi-am pierdut capul" si "m-am lasat dusa de val, n-am stiut ce fac"...nu functioneaza. Inteleg sa te lasi dusa de val pentru ca e valul asa frumos si minunat si vrei sa te lasi dusa de val, dar nu sa spui a doua zi:"O, Doamne, ce mi s-a intamplat....acum imi dau seama ca nici n-am vrut, dar ieri nu stiam ce fac"...nu, asa nu! Asta e prostie curata si ipocrizie...and we all hate that, don't we?

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Wed Oct 18, 2006 12:56 am

se pare ca se schimba registrul acuma... observ o noua abordare... hmmm... cred ca e momentul sa va fac o marturisire... si eu credeam exact la fel ca si catalin, danny & co pana acuma ceva vreme. de aceea ii rog pe cei din acest grup sa mai citeasca o data posturile dinainte inainte sa continue cu mesajul asta.
Evenimentele care mi-au deschis ochii au fost urmatoarele: am cunoscut 2 fete, una de 21 si una de 23 de ani. Pana aici nimic deosebit. Pe cea de 23 o stiam din vedere si cred ca ne-am salutat de cateva ori inainte, dar nimic mai mult... nici macar numele nu il stiam. Ajungem odata sa trecem de faza cu salut si stabilim sa ne vedem seara la un suc. Am discutat despre multe subiecte si chiar am descoperit o fata super inteligenta, la o facultate tare, cu o personalitate puternica, stapana pe sine, dezinvolta, foarte bine crescuta, cu principii perfect sanatoase.... Dupa cateva discutii ajung sa fiu invitat la ea acasa... accept, deoarece chiar mi-a facut o impresie foarte buna in seara aia. Trecem de la o etapa la alta si ma trezesc dezbracat langa ea... ea la fel. Stiam deja ca a avut in toata viata cam 3 relatii (una de 3 ani si 2 de aproape 1 an) dar ceva era bizar in felul in care se comporta. O intreb care e pb... si spre surprinderea mea... aflu ca era virgina! La inceput m-am indoit putin, dar tot ce se intamplase in acea seara confirma ... Pur si simplu i-am spus ca nu o sa se intample nimic mai mult in acea seara, iar ea a fost dezamagita. I-am explicat ca nu e normal ca sa stai virgina pana la acea varsta dupa ce ai avut relatii atat de serioase si sa te duci sa te culci cu un baiat in prima seara. Mi-a zis ca stie asta, dar ca e convinsa ca nu face nici o greseala si nu va regreta. Pana la urma a dormit in noaptea aceea in bratele mele si nu s-a intamplat absolut nimic... dar asta nu a durat decat pana la a 3 intalnire... si dupa aceea mi-a zis de nenumarate ori ca nu regreta deloc ce a facut!

Al 2 caz a fost o tipa de 21 de ani pe care am cunoscut-o intr-o seara si la 2 ore dupa aceea eram la ea acasa. Parea o fata super de gasca, stia sa se distreze, dar nu era deloc ignoranta, ci din contra. Si ea doar cu relatii lungi in spate, si din cate am discutat cu prietenele ele foarte rar facea pasul de la flirtat cu cineva (chestie pe care aparent o facea des, ceea ce ii dadea imaginea de fata care joaca baietii cum doreste) la ceva mai mult. Deci, dupa cum banuiti toti iar mi-a fost mare mirarea sa aflu ca am din nou de a face cu o fata virgina. Ea care parea atat de exuberanta, provocatoare... era de fapt doar atat. Nu a trecut niciodata de aceasta etapa.

Deci va pun acuma intrebarea din nou: putem judeca pe cineva NUMAI PRIN PRISMA FAPTULUI CA SE CULCA CU VOI IN PRIMA SEARA ?!

PS: am dat aici doar exemplele care mi-au schimbat drastic parerea despre acest subiect... au fost si alte cazuri de fete inteligente, cu o educatie foarte buna, si perfect constiente de ceea ce vor, si ceea ce fac si pentru care am mai mult respect decat pentru 99 % din fete. Tot ce ziceam eu mai sus era ca nu DOAR sexul conteaza in prima seara ca sa categorisesti pe o fata drept "usoara", si asta ca sa nu zic mai mult...

PS2: celor care strigati asa de tare impotriva lor si ziceti ca este o mentalitate occidentala vreau doar sa va zic ca am vazut mult mai multe cazuri de fete care (hai sa zicem) "cedau" din prima seara in caminele din Romania, decat in orice alt loc pe care l-am vizitat pana acuma... si au fost cateva... deci nu prea vad unde e occidentalismul in toata povestea asta...

PS3: si ca sa inchei vreau sa zic doar ca nici eu nu ma dau in vant dupa fetele care cedeaza prea usor. Chiar imi plac provocarile si toate jocurile aferente inceputului unei relatii. Mi se pare una dintre partile cele mai frumoase din viata si cu cat lupt sa castig pe cineva mai mult cu atat stiu ca e satisfactia mai mare dupa... Si nici nu se apropie la 1 000 000 de ani lumina o seara petrecuta cu o fata pe care abia o stii cu una petrecuta cu cineva la care tii cu adevarat.
Acestea fiind zise... sa vedem care e cel fara de pacat, pt a da primul cu piatra :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Danny on Wed Oct 18, 2006 4:58 am

Eu unul raman pe pozitii, "pe aici nu se trece"!!!...cel putin nu de la prima intalnire! Sunt cazuri aparte, speciale, unul la o mie, dar aici vb de multime, de majoritate. Daca alea si-o trag in camine asa cum zici tu, sunt niste t***e pentru mine si cu asta mi-am lamurit neuronii. Pentru altii poate sunt dive sau exemple in viata, poate devin idoli...nu-mi pasa. Parerea mea e personala si subiectiva...atata tot!

TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Wed Oct 18, 2006 9:18 am

@ MindLord - In situatia data de tine chiar nu mai ai ce zice. E clar ca femeile respective,de care vorbesti tu nu pot fi catalogate drept femei usoare.Totusi ciudat ca au avut relatii de lunga durata si nu s-a intamplat nimic iar cu tine de la prima intalnire si-au dorit mai mult.Off off...farmecul asta al tau :D

La topicul asta s-a facut referire la majoritatea femeilor care fac sex de la prima intalnire.Eu stiam sau cel putin credeam ca o femeie inainte de a face sex cu un barbat trebuie sa simta ceva pentru barbatul in cauza,se implica emotional.Poate ca ma insel eu dar privesc lucrurile din punctul meu de vedere.

Cele care cedeaza de la prima intalnire probabil ca isi doresc o simpla aventura,ceva de moment si nimic mai mult sau pur si simplu e atractia foarte puternica si se gandesc mai departe,inchipuindu-si deja cum va fi mai tarziu in relatie chiar daca au facut-o din prima seara.

Sunt o groaza de femei care considera ca daca cedeaza din prima par mai indraznete si accesibile.Si chiar asa este.Vor sa traiasca clipa si se bucura de ceea ce au in momentul respectiv.

Nu stiu cu ce ochi priveste un barbat o situatie de genul asta.Depinde de femeie si de comunicarea care exista intre ei pana in acel punct. Un barbat cred ca isi doreste mai mult ca femeia sa se tine tare :P sa le arate ca trebuie sa mai lupte ceva timp pentru ca o cuceri. De asemenea,unei femei ii place sa vada eforturile unui barbat,ii place sa vada ca acel cineva incearca sa ii castige increderea,simpatia,dragostea.

Eu cred ca ar trebui sa se ajunga la partea asta cu sexul dupa ce in relatia respectiva exista ceva,sunt niste sentimente la mijloc si stii ca nu ai ce regreta dupa ce te-ai daruit omului respectiv.

Cred ca deja am deviat de la subiect :sht-up: In concluzie sunt foarte putine femei care sa cedeze din prima si de fapt sa fie virgine.Multe dintre ele vor doar aventura si nu li se pare deplasat sa faca sex de la prima intalnire.In cazul asta mai sunt sau nu femei usoare? :-?

Oricum fiecare isi traieste viata asa cum vrea si e liber sa faca sex cu cine vrea dar totusi este o diferenta intre o femeie care face sex dupa ce trece un timp in relatia respectiva si alta care din prima seara e in patul tau :*
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Wed Oct 18, 2006 9:32 am

Ce ma bucura postul lui MindLord....pentru ca a zis multe din cele pe care nu le puteam spune eu pentru ca nu aveam exemple...bravo, MindLord....
Cat despre ce a zis wench....este o mica problema...topicul nu e despre acele fete/femei care cedeaza de la prima intalnire, nu e vorba despre cele care cedeaza de obiei la prima intalnire....ci este vorba despre ACEASTA fata, care a cedat la ACEASTA intalnire...fara ca fericitul sa stie ceva despre trecutul ei.

Adevarul e ca, desi am insistat ca nu trebuie sa le judecam pana nu stim mai multe, eu sunt de parere ca inceputul unei relatii are un farmec aparte, niste jocuri de tatonare, de alint, de nastere a sentimentelor...ceea ce face mult mai placuta apropierea intima, dupa ce ni s-a incalzit sufletelul. Deci, categoric pledez pentru iubire/dragoste si nu sex.

Minunat raspunsul lui MindLord! >:D<
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Wed Oct 18, 2006 10:06 pm

Nina wrote:Adevarul e ca, desi am insistat ca nu trebuie sa le judecam pana nu stim mai multe, eu sunt de parere ca inceputul unei relatii are un farmec aparte, niste jocuri de tatonare, de alint, de nastere a sentimentelor...ceea ce face mult mai placuta apropierea intima, dupa ce ni s-a incalzit sufletelul. Deci, categoric pledez pentru iubire/dragoste si nu sex.

Sunt de aceeasi parere, numai ca in ziua de azi nu se mai respecta aceste etape. :s104:

Mindlord, ceea ce ai expus tu sunt DOAR 2 EXEMPLE IZOLATE din milioanele de femei existente pe lumea asta, daca iau 15 fete si le pun la un loc iese prapad.:))

Faptul ca ii place viata si nu neaparat incluzand si sexul aici este ceva normal, daca stie sa isi tina pantalonii pe ea este ok daca nu iar este ok din punctul ei de vedere....normal. Postul de mai sus zic eu ca este concludent, eu pun accent intai pe mandrie, demnitate, cuvantul NU zis cand trebuie si pe valorile si principiile invatate de la parinti. Daca stau si ma gandesc oleaca sexul de la prima intalnire cu cineva necunoscut nu este laudabil deloc indiferent cu cine si in ce circumstante il faci.

Puteti sa ma considerati de moda veche si incuiat la cap dar sincer prefer sa ma refuze fata decat sa fac sex cu ea de la prima intalnire. Nu concep termenii astia ieftini ca "mi-am pierdut capul", " nu puteam sa ma abtin" etc, etc, si chiar stau si ma intreb acuma de ce fac sex fetele de la prima intalnire?

Esti in club, unul te trage de mana te ia la dans, beti o sticla de vin si ajungeti intr-un pat nu mai conteaza al cui. :s104:

A doua zi cu ce parere ramai Mindlord despre fata? Una buna? Oare? :-t

Bine ati venit intr-o lume noua.:))

Acuma chiar ca am terminat tot ce aveam de spus la acest topic. :olaaa:

Ah si uitasem, azi am intrebat 47 de persoane si fete si baieti ce cred ei despre sexul de la prima intalnire. 44 mi-au dat dreptate si 3 s-au abtinut deci poti sa te consideri o exceptie. >:D<
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby jADI on Wed Oct 18, 2006 10:39 pm

[ot]:s127: Hihihi, Catalin are dreptate, MindLord. Tu esti cu exemplele personale, el este cu... Romania.
In fine, mi-am dat seama ca iar se vorbeste despre femei care vor sex cu necunoscuti fiind considerate "niste t***e" (!), si noi (tzestosteronii) staaaam si vorbim. Eu unul STIU SIGUR ca sunt fete care o fac cu necunoscuti si sunt de treaba si sunt altele cu capu-n nori, "niste t***e" :)), dar am trait asa de mult in a doua categorie incat eu nu mai fac diferenta, atata tot. Aceeasi diferenta e intre mine si MindLord (in afara de costumul ala negru): tu ai dat peste fete de genul... dar de treaba, eu nu (si nu cred ca voi cauta/gasi :s195: :blush: :s194:).

Haideti, mai fetelor. Suntem constienti ca exista, la naiba. La noi e simplu: platim 50 RON (CRVROM Rasdaq) si avem noaptea asigurata (sau ora :)) ) dar estrogenii trebuie sa apeleze la altceva. La voi e mai greu. E greu sa va satisfaceti clitorisul fara sa fiti considerate usuratice. Traim printre... ah, cum le zicea?... Ah, da: c***e :)) Nu aveti ce sa ne spuneti. Fetele de treaba si perverse in acelasi timp nu stau la suprafata exact din motivul precedent. Traim in Romania, impreuna cu Florin Salam, Becali, mobile, Club La Roca si BMW-uri care put italieneste; multi n-am intalnit astfel de fete. Fireste, asta nu ne opreste sa credem ca nu exista.

Ce spun este ca lozul castigator este atat de rar intalnit incat tindem sa credem ca nu mai exista. Cand vom castiga, vom paria din nou, mai fericiti decat ultima data.[/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby MoshCraciun on Wed Oct 18, 2006 11:25 pm

Mda........ se pare ca ne-au fost gresit intelese post-urile........ Nina a subliniat f bine o idee.....
topicul nu e despre acele fete/femei care cedeaza de la prima intalnire, nu e vorba despre cele care cedeaza de obiei la prima intalnire....ci este vorba despre ACEASTA fata, care a cedat la ACEASTA intalnire...fara ca fericitul sa stie ceva despre trecutul ei.

Am sa va spun un mic secret .............. 99% din toti cei care spun ca nU ar face sex la primele intalniri... voR ajunge candva sa se gandeasca la astA....... dintre care 25%[pe putin] chiar o vor face......bineinteles... asta in conditiile in care intalnesti persoana potrivita la momentul, locul si timpul potrivit.... valabil atat pt fete cat si pt baieti..

Cineva care ia in calcul posibilitatea sexului la prima intalnire spune despre ea ca are "maturitate intima", maturitate care-i confera puterea de a-si alege intim partenerul/a indiferent daca asta se intampla dupa 5ore sau 5luni........ Aceasta.. este o pers cu personalitate! si asta este unul din lucrurile pe care le iubim noi la un om tare mult..

Referitor la diferenta aceea de ani lumina de care vorbea mindlord....... este absolut normal sa fie asa....... cu o persoana pe care o cunosti de putin timp...faci seX........ cu persoana pe care o iubesti faci dragostE....... Nu dau o partida de dragoste pe 10 de sex......... dar hai sa nu judecam oamenii cu mentalitatea asta "stramoscraciunala"..sex la primele intalniri = c*rva.. fara sa fim in cunostinta de cauzA!
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala