) de la 13 ani cu verisoarele mele, de fapt si cu var-miu care trebuia sa aiba grija de noi, nici de urmatoarele betii
dara stea is mai recente, ca la tara saream pe geam si fugeam la discoteca sau in sat cu prietenii, o vara intreaga, ca ajungeam uneori la vreo 5 km de sat cand ei stiau ca sunt la 10 de casa bunicilor, ca am fost la Pitesti de vreo 3 ori si o data la Zalau, nu stiu ca nu mai sunt in Aiesec si ca de fapt in locul conferintelor la care le ziceam ca sunt, eu eram la Pitesti de fapt, nu stiu ca eu ma duc si pe la plaja cand si cand, de fiecare data le ziceam ca merg la padure si ca m-a mai prins soarele pe acolo, unele facturi de la telefon care au depasit suma de 500 de mii nu le-au aflat nici acum, nu stiu ca prietenul meu nu e din Galati, nu le-am zis ca vreau sa plec in Franta
si nici nu o sa le zic decat in luna in care o sa plec cu vreo sapt inainte creca, de restantele de la facultate, mereu le ziceam ca e doar una
, in fine.. sunt o gramada de kestii....
si i-am ascuns o data lu' mama........
o felicitare pt 8 martie pe care nu am mai gasit-o anul ala sa i-o pot da
dar a gasit-o ea pana la urma peste vreo 2 ani.. pe sub un covor se pare ca o pusesem

...eu fiind de fapt la banchetul clasei a 8-a ,,,ma-m distrat super atunci!!

);))(normal nu, lor le dai ce-i mai bun)