If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

prietena ta este insarcinata

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby Kelso on Mon Oct 09, 2006 12:07 pm

Din cate observ mai sunt si baieti pe aici care nu le-ar cere prietenelor lor sa renunte la acel copil.Felicitari! >:D< Ma bucur k inca mai exista oameni care se gandesc la posibilitatea de a creste un copil,de a-si asuma responsabilitatea.

jADI wrote:AL CUI EEEEEEEEEEEEEEE???

Permite-mi sa te cert putin...atata timp cat ai o prietena cu care ai o relatie stabila (din cate am inteles eu ashes cand a facut topicul nu se gandea la aventurile de o noapte) cum poti sa o intrebi al cui e copilul? :box: Nu e clar ca e al tau din moment ce aveti o relatie sexuala normala ca orice alt cuplu?O intrebare de genul asta in primul rand ar jigni ingrozitor de tare si in al doilea rand acea femeie si-ar da seama ca tu nu o iubesti deloc,apreciezi,respecti din moment ce te indoiesti de ea si ai intentia sa o rupi la fuga.

Intr-adevar un copil implica multe,nu este usor sa cresti un copil mai ales daca nu ai o situatie financiara destul de solida sau daca nu te simti pregatit pentru asta.

Dar in orice caz cred ca nici unei femei nu ii este usor sa faca un avort...iar un barbat daca s-ar afla intr-o asemenea situatie ar trebui sa se gandeasca si la persoana de langa el :)

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby catza on Mon Oct 09, 2006 11:07 pm

[ot] @wench - jadi glumea :P [/ot]
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Kelso on Tue Oct 10, 2006 10:03 am

[ot] @catza mi-am dat seama ca postul lui a fost scris in spirit de gluma dar oricum a pus accentul pe lucruri reale.Sunt oameni care gandesc asa cand afla ca prietena e insarcinata ;) [/ot]

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby jADI on Tue Oct 10, 2006 10:28 am

[ot] @wench - aia nu-s oameni. de ce m-ai inclus si pe mine? Gluma are o samanta de adevar?! Nu si acum. ON TOPIC, va rog.[/ot]

Poate n-ati inteles. Va edific acum: pentru mine nu exista nimic mai frumos decat sa-mi vad propria dragoste cristalizata.
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Micha on Tue Oct 10, 2006 7:10 pm

Catalin wrote:
Micha wrote:sa fiu rea dar stiu ca am dreptate, jumatate din voi ati fugi.

Esti rea, nu ai dreptate deloc si eu unul nu as fugi de asa ceva. :s123:

da.. tu esti din jumatatea aia constienta ca tipa nu l-a facut singura iar acel bebe a aparut din senin, ca doar nu i l-au pus in brate la coltul blocului. Nu exista multi baieti asa Cata... tipii pana in 23-24 de ani cred, cam asa, isi iubesc prea mult libertatea sa renunte la ea din cauza un copil.. nu si-ar pune pirostiile dintr-un motiv de genul prietena le pune in brate un copil... nu e ca in filme cand el accepta resemnat si se casatoreste cu tipa fara dragoste si fara sa fie pregatit de o casnicie doar de dragul responsabilitatii... De fapt nici io nu m-as casatori cu un tip pt ca am ramas insarcinata si nu vreau sa-l cresc singura dak ceea ce simt pt individul ala nu e o iubire imensa... Un copil nu ar trebui sa fie un santaj, si dak unul din cei doi nu e pregatit, va fi vai de ei.. dak copilul ala vine prea devreme, ma ref la varsta parintilor, isi rateaza ei propria viata, nu vor avea nici o idee cum se creste un copil in conditiile optime si cine stie ce se va alege de el.... mai bine nu-l faci dak nu stii sa-l cresti cum trebe.

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby One4You2Love on Wed Oct 11, 2006 1:49 am

Ashes , draga mea, noi am discutat intre 4 ochi problema asta si stii ceva, deja.
Ca sa afle si ceilalti, parerea mea este ca un copil e o binecuvantare indiferent de momentul in care vine si cum vine.
Da, as lua fata de sotie, daca ar vrea.
In orice caz, avortul nu este o solutie ptr mine. Ptr mine, solutia o reprezinta pastratul copilului.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby milisss2 on Wed Oct 11, 2006 4:40 pm

:s168: :-h :s139:

---[ ashes = "te rog pe viitor evita scrierea de mesaje compuse doar din smiley-uri - multumesc anticipat" ]---
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Nina on Sat Oct 14, 2006 5:39 pm

E interesanta situatia, si mai interesante de atat sunt raspunsurile voastre..unele foarte frumoase, chiar idilice, as spune...
intr-adevar, daca esti pe picioarele tale, e usor de luat o decizie. Daca tipa iti spune:"Sunt insarcinata! Ce facem?", cel mai probabil iti paseaza tie o responsabilitate a unei decizii care ei ii e greu de luat. Ii apreciez pe cei care in ciuda varstei fragede(17-23 ani) stiu sa ia o decizie favorabila intemeierii unei familii....si spun asta pentru ca sunt convinsa ca nimeni nu spune:"Mai bine nu-l faceam", pentru ca un copil e o minunatie. Frica de consecinte se manifesta inainte, atunci cand trebuie sa iei decizia. Pana si parintii(ai ei sau ai lui), desi simt ca le cade cerul in cap, sunt fericiti pentru nepotel cand acesta se naste...
Hai ca aberez si am indepartez de subiect....
Mai baieti, frumoase raspunsurile voastre, o mai spun o data...pentru ca sunteti niste baieti de calitate!
Apreciez inca si sinceritatea teribil de amuzant expusa a lui milisss!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby T_X on Thu Oct 19, 2006 12:05 am

ar cade ceru pe mine...
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby Mario on Sun Oct 22, 2006 6:27 pm

As fi cel mai fericit, mai ales ca suntem impreuna de ani de zile si doar lipsa de timp nu ne-a permis sa ne oficializam relatia. Copilul este ceva divin si nimic nu se compara cu aducerea lui pe lume, indiferent cand vine acel moment si cu cine il concepi.
Consider lasitate sa pui fata sa renunte la el mai ales cand si-l doreste si amandoi ati contribuit la asta.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?